volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To chyba ostatni mecz Cabaja!!!
He he wroca obroncy pajaco-Cabaja to beda go bronic ze w zadnej z bramek nie zawinil a relacja pokazuje ze przy wszystkich golach ma udzial i to duzy!!!!
-
-
CRACOVIA- Ruch Chorzów (17 października- niedziela, godz.15:00)
kontrakt na 5 lat już leży na stole u Rząsy :)
ale wstyd
Wstyd to krasc!!!
Ja tam mimo porazek i niepowodzen zawsze jestem dumny ze jestem kibicem Cracovii!!!!
1-3 i co dalej
> pasiasty mam na myśli pamiętny mecz z Podbeskidziem kiedy to do przerwy przegrywaliśmy 0:2 by wygrać ostatecznie 3:2
Pamiętam tamten mecz. Ale my wtedy mieliśmy skład na awans i po prostu pierwszą połowę graliśmy padakę. Teraz składu na puchary nie mamy.
To nie jest zespół to BANDA PAJACÓW
Cabaj, Polczak, Pawlusiński, Sacha, wypad z zespołu
W zasadzie to cały zespół trzeba zbudować od nowa... ale to już chyba w I lidze
pasiasty81 byłem na tym meczu i pamiętam jak przez głośniki dawano premie za strzelenie bramki nie pamiętam dokładnie ale za trzecia zapłacono 3 tys ........ale mogę się mylić
Z taka gra, gdy przegrywamy u siebie z druzyna z dolu tabeli, niestety musimy spasc:(
Eksperyment Profesora przynosi zalosne skutki.
konserwa Napisał(a):
> To nie jest zespół to BANDA PAJACÓW
> Cabaj, Polczak, Pawlusiński, Sacha, wypad z
> zespołu
> W zasadzie to cały zespół trzeba zbudować od
> nowa... ale to już chyba w I lidze
a co Ty chcesz od Sachy czy Plastika ?
nie mamy obrony i tyle :( o ile z przodu coś tam jeszcze grają to z tyłu masakra o cabaju już nie wspomnne
Dudzic dramat, nie wiem po co go zostawił Ula .... czemu Suart nie gra ??
nie ma co czekać do końca meczu ,panie Ulatowski czekamy na męską honorową decyzje
honorowa to powinna byc po 4 porazce teraz to juz tylko kase zbiera ...
ANGUS_CR Napisał(a):
> .... czemu Suart nie gra ??
a dlaczego na boisku pojawia się bezproduktywny Dudzic? pytań do trenera i zawodników jest wiele :( dno
jak sie dostaje 3-1 i jest 30min do konca to wprowadza sie jezdzca bez głowy czyli Suarta jako pomocnika i wiooo na tych niebieskich! A ulatowski tylko siedziii....... rece zalozone jakby byl w kinie
oby do zimy ... kupić stopera z prawdziwego zdarzenia + porządnego napastnika i jakoś to będzie ... póki co dalej gramy nędze :(
z Radomskim czy bez niego co za różnica .....
Cytując komentatorów, to był "kryminał w obronie".
ANGUS_CR Napisał(a):
-> a co Ty chcesz od Sachy czy Plastika ?
Tylko tyle, że nie są to zawodnicy na zespół ekstraklasy.
Niestety za szybko dziś straciliśmy dwóch graczy, którzy jakieś pojęcie o piłce mają a w ich miejsce pojawił się na boisku szrot.
Musimy przestać się oszukiwać, mamy zespół któremu ciężko byłoby się na zapleczu ekstraklasy włączyć do walki w awans. Raczej środek I-ligowej tabeli. Żadne zaklęcia forumowych ekspertów tego nie zmienią. Żaden trener z tych graczy nie zrobi zespołu, bo za dużo mają braków technicznych.
ANGUS_CR Napisał(a):
> oby do zimy ... kupić stopera z prawdziwego
> zdarzenia + porządnego napastnika i jakoś to
> będzie ... póki co dalej gramy nędze :(
>
> z Radomskim czy bez niego co za różnica .....
do jakiej k.u.rwa zimy?
już jest zima, przynajmniej dla Cracovii.
jak tak dalej pójdzie to nie ugramy jesienią tylu punktów co Odra rok temu.
nie mozna popełnić ich blędów, drogi zaciąg na wiosne ale nie udało się utrzymać ligi.
musimy juz budować drużynę na I ligę.
no i trener by się przydał.
Niezła zagwozdka. Raz do dupy obrona, raz atak. Trzeci raz 2:3 u siebie. I nikt nie wie dlaczego. Który to już raz miało być dobrze, a było jak zwykle. A na forum jak to na forum - ten winny kogo się nie lubi. Dla jednych Ulatowski, dla drugich Filipiak, dla pozostałych pojedynczy kopacze, dla anty fanów cała drużyna. A dla mnie to kolejny mecz przegrany przez Radomskiego. A niby czemu nie? Że nie grał? To szczegół... ;)
A Cracovia i tak będzie!
koń jaki jest każdy widzi,nie ma drużyny i to jest problem Cracovii a to widać już od dawna .Wzmocnienia nic nie dają ,
tak naprawdę wszystkie mecze przegrane bo mecz z Arką trudno traktować poważnie .Panie prezesie proszę pogonić ludzi do roboty i wypłacać za wyniki a nie za udział .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)