rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Proponuję taki skład na mecz:
>
> Cabaj
>
> Mierzejewski Jarabica Polczak Wasyl
>
> Saidi Klich(Suvorow) Radomski(Szeliga) Suart
>
> Matusiak Ślusarski
Dokładnie. W tym momencie to nasz najmocniejszy skład. Tylko nie wierzę w to, że Ulatowski zdecyduje się zagrać z jednym defensywnym pomocnikiem.
-
-
CRACOVIA- Ruch Chorzów (17 października- niedziela, godz.15:00)
Skład idealny, ale jak przedmówca pisał jest raczej nie możliwy będą 2 defensywni Radomski-Szeliga niestety
----------------------Cabaj----------------------
Wasiluk---Jarabica---Polczak---Mierzejewski
-------------Radomski-------Szeliga---------------
Suart(Ślusarski)-----------------------Saidi
----------------Suvorov(Klich)------------------
-----------------Matusiak---------------------
ze skladem nie ma co kombinowac .. taki sam jak z Arka i PP :)
Wie ktoś od kiedy zaczyna się sprzedaż biletów na Cracovia - ruch Chorzów ???
WSZYSCY NA MECZ ZAPEŁNIAMY STADION
bilety są w sprzedaży od paru dni...
To super, że ktoś o tym poinformował na oficjalnej..
Jest info od dawna (od kiedy zaczęła się sprzedaż na TSV, tylko trzeba był przeczytać do końca, a to męczące)
Tak czy inaczej ja bileciki dla moich młodych już kupiłem. Szkoda tylko, że jak chcę ich zabrać na A3 gdzie mam karnet, to muszę płacić jak za dorosłych (a mają 8 i 10 lat). Tutaj się klub nie popisał:(
pisalo , ze bilety beda sprzedawane od sprzedazy biletow na TSV , ja juz mam :)
Ja córce kupiłem bilet na ruch razem z biletem na TSV wbili jej bilety na karte!!!TYLKO PASY!!!
Ładnie było by gdybyśmy pamiętali w tym dniu o Janie Pawle II naszym największym autorytecie i kibicu
była taka fajna flaga "ojcze święty pamieta cie twoja Cracovia"
Cracovia-ruch 3-1 zobaczycie
leszeczek napisał:
"Szkoda tylko, że jak chcę ich zabrać na A3 gdzie mam karnet, to muszę płacić jak za dorosłych (a mają 8 i 10 lat). Tutaj się klub nie popisał"
No ale przecież bilety są tak tanie że klub się tutaj chyba popisał.
Nie rozumiem tego narzekania.
2 piwa w smilyeu i ma sie bilet
Nie wiem co to znaczy "2 piwa w smilyeu", ale bilety dla chłopaków kosztują mnie 30 zł. Flaków sobie nie muszę wypruwać, żeby je kupić, ale pokazuje to jaka ściemę puszcza klub z biletami za 1 zł dla dzieci i kobiet. Owszem są, ale mecz trzeba wtedy oglądać zza bramki, a to mnie jakoś nie pociąga.
Leszeczek - mnie się wydaje, że to nie kibic powinien szukać informacji o sprzedaży biletów na mecz z Ruchem w newsie o meczu z TSV, tylko informacja powinna szukać kibica, a przynajmniej się przed nim nie ukrywać. Nie wszyscy codziennie czytają stronę oficjalna od deski do deski.
A druga sprawa. Bilety są w sprzedaży od 4 dni, tak ktoś napisał. Właśnie wróciłem z pod stadionu, gdzie odbiłem się od pustych kas. Nie ma informacji nawet od której są czynne - ochroniarz stwierdził, że jakoś koło trzynastej otwierają. A za sprawą uwagi leszeczka o moim lenistwie dziś przed wyjściem sprawdziłem na oficjalnej w sekcji biletów i w newsie dotyczącym właśnie tychże jest napisane, że kasy od 8 rano. Dopiero teraz widzę, że w newsie o TSV stoi napisane, że bilety na mecz z TSV sprzedawane w kasach od 12.00, a w sobotę od 8.00.
I jak rozumiem znowu moja wina, że nie prześledziłem wszystkich wątków oraz się nie domyśliłem?
Dziadostwo po prostu.
Wrona ja się z Tobą zgadzam, że informacja powinna szukać klienta, czy jak to ująłeś. Jest kichą, że na oficjalnej stronie jakiejkolwiek informacji trzeba szukać. Generalnie może jestem już stary i starczo konserwatywny, ale poprzedni wygląd oficjalnej był bardziej przejrzysty. Każdorazowo informacja o aktualnie sprzedawanych biletach powinna bić po oczach zaraz po otwarciu strony- choćby w formie wyskakującego okienka, zwłaszcza, że w związku z szumem wokół nowego stadionu możemy złowić wielu potencjalnych nowych kibiców, którzy zdecydowanie nie będą czytali wszystkich informacji od deski do deski, zwłaszcza, że jak widać wielu oddanych kibiców nie oddaje się temu zajęciu.
Moja odpowiedź dotyczyła Twego uproszczenia, że na oficjalnej nie ma informacji o sprzedaży biletów na Ruch. Była i jest już od dawna. I jest, że od 12. Ja się od kas odbijać nie musiałem, choć zdziwił mnie fakt, że od Kraszewskiego robią tylko zdjęcia, a sprzedaż już tylko od Kałuży
Zgadzam się z Tobą, że nowa strona jest bardzo nieczytelna. Ale to pewnie subiektywne nasze odczucie.
Natomiast mogę powiedzieć już z całkowita pewnością, że nowa strona jest zrobiona bez zachowania podstawowych zasad tworzenia stron internetowych. Twórca strony nie słyszał nigdy o "eye tracking", czyli jak porusza się oko internauty w poszukiwaniu informacji oraz nigdy nie słyszał o ilości kliknięć, której nie wolno przekroczyć, by internauta informacje znalazł.
A tutaj nawet nie wiem w co mam kliknąć.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/10/12/uczestnik-mundialu-na-testach-w-ruchu/
Widzę, że Darek czyta forum :) News o biletach już dodany i nawet napisane od której kasy otwarte.
I że sprzedaż od Kałuży, a od Kraszewskiego tylko w dniu meczu. Naprawdę pod wrażeniem jestem:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)