Dzisiaj z przyczyn ode mnie niezależnych, byłem po raz pierwszy w tym sezonie na hokeju i jestem zauroczony grą Kostucha i Martynowskiego. Jak oni wchodzili na lód to coś sie zaczynało dziać. Niesamowita dynamika, walka i gra kombinacyjna. Szkoda ,że brakło szczęścia w sytuacjach bramkowych, ale naprawdę ci zawodnicy są dla nas rzeczywistym wzmocnieniem. Co prawda w MVP na pierwszych miejsca umieściłem strzelców bramek, ale szczególnie Kostuch zapadł mi w pamięci. Brawo, szkoda tylko ,że z innymi obcokrajowcami nie potrafimy trafiać tak jak z tą dwójką.
-
-
CRACOVIA - KH Sanok ( Niedziela 03.10.10, godz. 18:30) WSZYSCY NA HALE!!!
Bardzo dobry, szybki mecz.... Wynik podpowiada, że był zacięty, ale przewaga naszych nie podlegała dyskusji.... Rozluźnienie w trzeciej tercji i dwie stracone bramki pozwoliły sanoczanom osiągnąć honorowy wynik....
:):)
Albo mi się zdaje albo nasi grają dużo lepiej technicznie niż w poprzednich sezonach... ? mecz świetny, rok akademicki się zaczyna to może uda się ściągać więcej osób na lodowisko :-)
jak zwykle się spóźniłem... ale byłem :D i było zajebiście !! :D
[size=large][align=center][url=http://picasaweb.google.pl/jafffoto]HokejFoty ze Sanoka i zaległe z piątku[/url][/align][/size]
Nie wiem, czy Szanowni Koledzy zauważyli, ale kontuzję w I tercji złapał Hoda i Wajda (wszedł z powrotem na początku drugiej - ale po meczu nie podawał przeciwnikom dłoni, tylko lekko przybijał "piątkę"). Pod koniec meczu zszedł do szatni utykając Simka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)