200 ? to chyba lacznie z hokeistami obu druzyn i ochroną plus sprzedawcy zapiekanek zza siatki.
-
-
PUCHAR POLSKI - CRACOVIA vs MUKS Orlik (28.09.2010 godz.18:30)
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za 10 lat powiem ''Gdzie wyście byli jak nas było
> 120 ?''
O tym samym pomyślałem, z tym że ja miałem na myśli mniej odległy termin - runda play-off. Zrobiłem nawet z przyczajki zdjęcie, które wkleję na forum w w/w terminie, opisane w/w cytatem.;) Moja liczba co do frekwencji, była zawyżona bo aż wstyd, z tego co liczyłem to właśnie ok. 120-150.
Kamil_Cracovia - dobry pomysł :)
ciekawe jak będzie na meczu z Janowem i Sanokiem?
głupio się przyznać... ale sobie o dzisiejszym hokeju zapomniałem :(
qsss Napisał(a):
> Kamil_Cracovia - dobry pomysł :)
> ciekawe jak będzie na meczu z Janowem i Sanokiem?
Jakby mieli [b][u]bilety ulgowe dla młodzieży[/u][/b] za 5zł na pewno by klub nie stracił na tym, a zyskał... Aż dziwię się czemu są tylko za 1zł dla kobiet i 10zł normalny. No i doping by był o wiele lepszy niż z Orlikiem co było nas może ze 100 osób.... :/
NeMoDW Napisał(a):
> qsss Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kamil_Cracovia - dobry pomysł :)
> > ciekawe jak będzie na meczu z Janowem i
> Sanokiem?
>
> [b]Jakby mieli bilety ulgowe dla młodzieży za 5zł
> na pewno by klub nie stracił na tym, a zyskał...[/b]
> Aż dziwię się czemu są tylko za 1zł dla
> kobiet i 10zł normalny. No i doping by był o
> wiele lepszy niż z Orlikiem co było nas może ze
> 100 osób.... :/
oczywiście, ze tak! też o tym pisałem!
sugerujecie ze ludzie nie pojawili sie na meczu z powodu cen biletow?
mecz z Orlikiem , wynik dobry, ale braki.... na trybunach:( cóż zrobić? Bilety tańsze mogłyby być dla młodzieży:) Teraz zamiast do puszki 5 to młodym kibicom trzeba dawać taniej bilet im wyjdzie :) i może bedzie więcej bo na comarch bym nie liczyła:/
Karvin Napisał(a):
> sugerujecie ze ludzie nie pojawili sie na meczu z
> powodu cen biletow?
nie Karvin tego nie sugeruje, lecz śmiem twierdzić, że byłoby ich na meczach więcej gdyby klub wprowadził takowe zniżki.
Mecz z Orlikiem to juz trochę inna historia.
Oczywiście, że tak. Powinni być tanie bilety ulgowe oraz darmowe dla karnetowiczów. Zrobić wreszcie karnet na sezon zasadniczy i mecze PP jako gratis.
Co do gry naszych, to byłem żeby zobaczyć w akcji młodzież. Tylko Rutkowski grał na poziomie, reszta piątki i bramkarz - słabo. Co do Hody( #29) - to to jest jakaś pomyłka totalna. Bardzo ładnie prezentuje się piątka Kostuch, Martynowski, Dvorak, Simka, Dulemba. Piotrowski nie może się odnaleźć - szkoda.
Powinny być bilety znizkowe dla młodych do 25 lat za okazaniem legitymacji szkolnej !!!!!!n.p. po 6-8 zł a cały po 12 zł
Druga sprawa tak jak n.p teraz gramy dwa mecze pod rząd ,to powinny być n.p. kupując dwa bilety teraz na piątek i niedziele n.p. 18 zł a nie dwadzieścia .Ludzi na 100% byłoby więcej jeśli mieli by juz wykupione bilety w takim pakiecie !!!!
REV- a nie uważasz, że niekoniecznie jest to kwestia biletów? Przeciwnik w ogóle nieatrakcyjny, do tego w ostatnich dniach u niektórych mógł nastąpić przesyt piłką nożną i hokejem.
Poza tym wtorek o 18 to nie jest termin optymalny dla większości ludzi. Widziałeś te korki w mieście?
ok, o zniżkach i biletach jest nowy wątek w którym możecie pisać na
[url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1716254][b]http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1716254[/b][/url]
rmszar niby ok ale najwiecej kibiców jest chyba w przedziale wiekowym 15-25lat czyli takich którzy raczej nie pracują??
OK 10 zł to niby nie duzo ,ale jesli ktoś nie pracuje ,to juz trochę jest !!ja sam bym chcęnie n.p. kupił sobie bilety na 3-5 najbliszych meczów Cracovii ,po jakiejś promocji(n.p. 5 meczy najbliszych za 45 zł) !!!!!!!
bo zgoda ze nie wszystkie mecze są atrakcyjne (choć dla mnie jesli Cracovia tylko gra to jest prawie jak ,,święto'' i nie być na meczu to grzech :))
ale własnie w takich pakietach po kilka meczów mozna byłoby sciągać więce ludzi ??
Oczywiście to jedna z metod zainteresowania hokejem
Kolejna sprawa jeśli chodzi o frekwencje na hokeju to INFORMACJA ,a własciwie jej brak .Nie wiem czy są afisze specjalnie sie za nimi nie rozglądam ,ale na pewno w oczy nie wpadają na miescie
Kilka opóźnionych fotek z tego hitu -> [url]http://picasaweb.google.pl/jafffoto/CracoviaOrlikOpole28092010#5522497869502138130[/url]
Tragedia totalna z tymi nazwiskami na koszulkach.
Nazwisko [b]Dvoraka[/b] jest posklejane z kawałków! Żenada!
A jak pytałem Urbańskiego kiedy będą nowe koszulki to stwierdził, że to długo trwa i w tym sezonie raczej ich nie będzie!
fakt... zamówienie koszulek to faktycznie ciężka praca.
Przecież trzeba je szyć prawie rok...
bez komentarza...
Nie dziwię się tej odpowiedzi Pana od marketingu. Oglądałem program dotyczący nowego stadionu i muszę powiedzieć, że ten Pan jest żywym zaprzeczeniem funkcji którą pełni w Klubie. Niestety
To nie ceny biletów, tylko ranga rozgrywek oraz rywal.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)