ale pare osob ciaglo Heeeeeeeeeeeeeeeej :) do SOBOTY !!!!!!!!!!!!!!!
-
-
CRACOVIA - Aksam Unia Oświęcim (21.09.2010 godz.18:00)
szkoda młyna, szkoda bębnów - w tamtym roku były prawie na każdym meczu ;-/
Potencjał do dopingu jest tylko nie ma go kto poprowadzić!?
Co się stało z młynem z tamtego roku?!
gdzie jest mlyn!? gdzie jest mlyn!?:)
no niestety pierwsza przegrana to musiało nas spotkać wcześniej czy później ;)
NoPinkGirl odpowiedź prosta malutko kibiców to nie ma młyna.
moim zdaniem jakby mial kto to poprowadzic to chetni do dopingu byli...
Byłem pierwszy raz w tym sezonku i muszę powiedzieć że mecz nie był wyrównany jak piszą na oficjalnej.Moim zdaniem Pasy zawiodły,nie grali poprostu nic.Kostuch i Martynowski wg mnie słabo(choć nie widziałem wcześniej nie skreślam;))Simka całkiem nieźle,Dvorak cieniutko.Dulęba to już przeszedł samego siebie z Rutkowskim prawie całe nasze kary.Unia mi się podobała grała kolektywnie,Riha,Krajci,Tabacek,Zborowski robią różnicę!!!Ogółem nasi zawiedli byli wolniejsi od Unistów.Jedno co mi się spodobało to jak dwóch naszych naraz się wbiło w Unistę( niestety w Kowalówkę chyba)ale wyglądało to efektownie.No i ten zegar to cyrk.Kilka tablic skleconych do kupy,a miał być prawdziwy zegar z powtórkami:(
Szkoda tej porażki bo mieliśmy coś Unii udowodnić,a jednak ten wpierdziel w Oświęcimiu nie był przypadkowy:)Oby rewanż w piątek się udał:)
Po tym meczu moze ktoś sobie uświadomi ze choć mamy mocną drużynę ,to jeszcze nie optymalną(n.p. na Puchar Kontynentalny) nie mamy 4 równych piątek!!! .Rację ma TEFAL pisząc o słabości Rutkowskiego czy Dulęby (kary )
i koniecznie trzeba II bramkarza !!!!(Radzik tez moze mieć gorszy dzień czy nawet jakąś infekcję)i co wtedy ???
Kulig jest za mlody poza tym musi być trzeci bramkarz !!!!!!!!
Mam nadzieję, że to nie nowa tradycja, jak wygrywają hokeiści, to nie piłkarze i na odwrót :)
Bardzo słaby występ Dulka - wręcz tak słaby jak piłkarzy w lidze.
Mam prośbę, może mi ktoś wytłumaczyć ilu obcokrajowców może grać w meczu ?
Gdzieś się pogubiłem, wydawało mi się, że trzech, a w Unii - Riha, Krajci,Tabacek, Gallo
Dulęba z Rutkowskim dziś słabo, w ogóle cała drużyna słabo, ale spoko. Gdyby kopacze po sześciu meczach mieli tyle punktów co nasi hokeiści...
Podobała mi się gra obronna Unii.
Prowadzący doping i bęben - wróćcie! To, że w młynie nie było prawie nikogo to efekt braku prowadzącego, ponieważ wiele osób które kojarzę z młyna siedziało w innych miejscach hali. Co to za mecz (już drugi z rzędu) po którym mogę normalnie mówić!:(
No coż. Jak idzie to jest kolorowo.A , jak przeciwnik trochę szybszy,to
brakuje głowy na karku. Ukłon w stronę Duleby. Nie tylko. Przestroga-
nie jest tak różowo.
Jeszcze jedno. Sędzia, w decydujących momentach, zbyt ochoto odsyłał
naszych na odpoczynek. Bez komentarzy- miałem takie odczucie.
POzdrawiam.
KMPasa1 z tego co słyszalam wiele osób miało takie odczucia...
Czasem tak bywa jak jest więcej niż jeden mecz Cracovii w danym dniu. Od kolejnego myślę już wszystko powróci do normy jak chodzi o doping. Byle tylko wiara dopisała.
No właśnie... Gdzie się podzialiście drodzy fani hokeja..?? Dlaczego nie chodzicie na mecze..? Dlaczego musiałem sam zza bramki deprymować Zborowskiego..? ;)
A tak na poważnie to przegraliśmy bo byliśmy wolniejsi i mnóstwo kar, z których połowa zupełnie bezsensowna... No i cóż - z ciężkim sercem to napiszę - ale Daniel obniża wartość pierwszego ataku.. Nie ta szybkość i nie ta technika... I to nie jest żaden złośliwy przytyk, ot, stwierdzenie faktu..
Rozmawiałem z jednym z sędziów stolikowych - twierdzi, że problemy z zegarem nie są wynikiem ich, sędziów, brakiem refleksu, lecz po prostu wadliwym zegarem...
Ladislav Spišak (trener Aksam Unii): Obawiałem się tego spotkania. Nie wiedziałem czy w głowach nie mamy jeszcze meczu w Krynicy. Tym bardziej, że nas prezes po spotkaniu z KTH nałożył na nas karę finansową, która miała zostać zniesiona gdy w Krakowie zdobędziemy punkty. Wyjechaliśmy na lód z myślą, że to spotkanie musimy wygrać. Staraliśmy się zagrać spokojnie w obronie, przerywać ataki gospodarzy. To się nam udawało, a gdy ktoś zawiódł wtedy w bramce mieliśmy Krzysztofa Zborowskiego.
więcej http://www.sportowefakty.pl/hokej/2010/09/21/pomysl-na-inny-produkt-trenerzy-po-meczu-comarch-cracovia-as/
Brakuje młynu? A były głosy w zeszłym roku, że młyn prowadzi niehokejowy doping... Pamiętam, że na hali przed modernizacją nie trzeba było żadnego młynu, a doping był. Krzesełka jednak zabijają doping.
Prawda jest następująca- mieliśmy spory maraton wyjazdowy, młodych nie zawsze stać na wydanie sporej kwoty na bilety, przejazdy, karnet i bilety hokejowe. Poza tym jest od groma roboty związanej z otwarciem stadionu. Za niedługo na pewno i bębny i młyn zafunkcjonują przy Siedleckiego.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brakuje młynu? A były głosy w zeszłym roku,
> że młyn prowadzi niehokejowy doping...
> Pamiętam, że na hali przed modernizacją nie
> trzeba było żadnego młynu, a doping był.
> Krzesełka jednak zabijają doping.
>
> Prawda jest następująca- mieliśmy spory maraton
> wyjazdowy, młodych nie zawsze stać na wydanie
> sporej kwoty na bilety, przejazdy, karnet i bilety
> hokejowe. Poza tym jest od groma roboty związanej
> z otwarciem stadionu. [b]Za niedługo na pewno i
> bębny i młyn zafunkcjonują przy Siedleckiego.[/b]
cieszymy się i czekamy :)
Co do zegara: Jak się psuje, to pewno jest jakaś gwarancja. Trzeba za d.... wziąć tego kto nam to sprzedał.
wypowiedzi trennerów po meczu są na [b][color=#339900]KIKS.tv[/color][/b]:
http://kiks.tv/2010/09/rohacek-teoria-byla-inna-niz-praktyka/
Do zobaczenia w piątek.A w niedziele w Tychach.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co do zegara: Jak się psuje, to pewno jest jakaś
> gwarancja. Trzeba za d.... wziąć tego kto nam to
> sprzedał.
nie nam tylko ZIS-owi.
Oni coś tam w gminie niechętni do reklamacji...mięka tafla zalana miejscami wodą to ich zdaniem wina nie włączenia [b]rezerwowej[/b] sprężarki ,która jest dedykowana jako zapas i jako wspomaganie w czasie zamrazania tafli...
Zegar na początku podobno wogóle chcieli koszykarski założyć;) ...a ostatecznie założyli felerny zegar ,który poza tym ,że źle działa to JESZCZE nie wypełnia klasycznych funkcji hokejowych. np pokazuje kary 2 i 5 min a 4(2+2 jak wczoraj Dulek złapał) już nie potrafi !!! Ot jak to urzednicy nadzorują wydawanie społecznych pieniędzy....widac to i po świeżo odbieranych autostradach...które będą do remontu za kilka lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)