GOL! 2-0 dla KSZO ! Strzelił Białek.
-
-
CRACOVIA- ARKA GDYNIA , El Passo Reaktywacja!!! [WIKTORIA]
Teraz my wylosujemy kszoków.
Stary numer. Wszystko przez to, że Arka ruszyła zdecydowanie do odrabiania strat zapominając o obronie i fakt ten wykorzystał Białek, który uciekł obrońcom na połowie boiska. Był sam na sam i plasowanym strzałem po ziemi przy prawym słupku trafił do siatki Arki.
KSZO nadal naciera. Arka chyba się już poddała.
2:1. Ivanowski. To była dobitka po strzale Mawaye
Kondycyjnie Arka wygląda lepiej. Akcje spod jednej bramki przenoszą się szybko pod drugą.
Arka nie może pokonać bramkarza Dymanowskiego. Kolejna świetna interwencja. Sędzia doliczył 2 minuty.
Koniec.
Aha... To wątek o meczu Arki w PP. Myślałem, że o czymś innym... Tytuł mnie zmylił.
Fake myślę, że się przyjemnie rozczarujesz.
Mam pytanie czy będzie na sektorze B stoisko STC bo rozumiem że sklepu jeszcze nie będzie otwartego ?
Mecz z Arką będzie przełomowym i zacznie się nasz marsz w górę.
HASŁEM NASZYM JEST CRACOVII CHWAŁA !!
O ktorej zawitaja kibice Arki w Krakowie? Chcialbym byc juz pod stadionem aby godnie ich przywitac.
cieszmy sie, ze laskawie otwarcie stadionu dali nam w sobote bo kolejny mecz gramy znow w piatek, 17:45 - szkoda slow
Temu to akurat są winni piłkarze, bo mecze ostatniej drużyny nie są zbytnio atrakcyjne, a wiadomo, że więcej ludzi ogląda mecze w sobote i w niedziele niż w piątek.
Nie żartujcie że z Ruchem gramy w piątek o 17:45... Co to za godzina??? Super, albo nie pójdę albo będą musiały się dziać cuda żebym zdążył od 16:30 z Zabrza do Krakowa... Póki co pierwszej wersji nie biorę pod uwagę, najwyżej się spóznię.
coś czuję że do soboty to braknie biletów i nie jeden odejdzie z kwaśną miną.
na dzisiejszej próbie dopingu było może 400 osób ale tak niesie że jasny gwint.
Przy komplecie będzie miazga.
Z Gdyni wyjezdzamy jutro o godzinie ~ 20.
W Cracovie planowo bedziemy kolo godziny 10.
Do zobaczenia bracia !
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> coś czuję że do soboty to braknie biletów i
> nie jeden odejdzie z kwaśną miną.
W ramach "ewangelizacji ludu" rozdałem trochę voucherów osobom niekoniecznie związanych z Pasami. Zostały mi 3 szt tzn na 6 osób - jak znacie kogoś kto nie jest fanatykiem Cracovii to chętnie podaruję.
Zostało mi też 8 pojedynczych vouczerów, które można zamienić za 1 bilet dla osób do 17-go roku życia .
Warunek jest taki, że osoby muszą mieć zrobione zdjęcia.
p.s.
Jutro jest ostatni dzień, gdzie można vouczery zamienić za bilety
Czy na wlasna karte kibica mozna kupic tylko jeden bilet dla siebie, czy mozna kupic tez dla osoby, ktora nie ma jeszcze wyrobionego zdjecia?
tylko dla siebie...zasada jest jedna - nie masz zdjęcia,nie masz biletu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)