Merda - 3
Mierzejewski - 5
Polczak - 4
Jarabica - 4
Janus - 2
Szeliga - 3
(87 Pawlusiński) - bo
Radomski - 4
Suvorov - 2
(66 Klich) - bo
Sacha - 1
(67 Ślusarski) - bo
Ntibazonkiza - 2
Matusiak - 3
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 6 kolejka - Lechia Gdańsk
Merda - 3
Mierzejewski - 4
Polczak - 3
Jarabica - 3
Janus - 3
Szeliga - 4
(87 Pawlusiński) - b.o
Radomski - 3
Suvorov - 3
(66 Klich) - b.o
Sacha - 2
(67 Ślusarski) - b.o
Ntibazonkiza - 3
Matusiak - 4
Wszyscy "1" to nie na moje nerwy....
Merda - 3
Mierzejewski - 4
Polczak - 3
Jarabica - 3
Janus - 4
Szeliga - 4
(87 Pawlusiński) - b.o
Radomski - 3
Suvorov - 3
(66 Klich) - b.o
Sacha - 2
(67 Ślusarski) - b.o
Ntibazonkiza - 3
Matusiak - 4
co do bocznych obrońców to nie wiem czy wy oglądaliscie dokładnie mecz ale prawa strona lechii wychodziła ciągle 2 vs 1 bo saidi sie nie wraca a bok nie ma wsparcia sroda/ def. pomocników. Jakbym Saidi grał na prawej stronie, albo Ślusar cały mecz (któremu tez sie zazwyczaj nie chce ruszac dupy do obrony) to biedny Mierzej też by miał wiatrak
Na razie mało oceniających, ale nie ma się co dziwić...
Kolejny słabiutki mecz, wszyscy zagrali poniżej oczekiwań. Niemniej, dwóch zawodników notuje systematyczny wzrost ocen od 2 kolejek. To Radomski i Szeliga.
alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na razie mało oceniających, ale nie ma się co
> dziwić...
>
> Kolejny słabiutki mecz, wszyscy zagrali poniżej
> oczekiwań. Niemniej, dwóch zawodników notuje
> systematyczny wzrost ocen od 2 kolejek. To
> Radomski i Szeliga.
Alocha większość z nas po takich występach dream teamu Ulatowskiego wpada w depresje, stąd aktywność w tym zwykle popularnym wątku gwałtownie spada. Ja osobiście oglądałem mecz do 35 minuty, po czym wyszedłem z EFC wybierając odprężający spacer po plantach,z relacji kolegów, a potem środków masowego przekazu utwierdziłem się , że dokonałem dobrego wyboru. Niestety poniedziałek rano wbrew zapowiedziom profesora okazał się znowu smutny i wstydliwy jak dla każdego kibica Pasów. Zapewne tylko piłkarze przystąpią dziś do treningów uśmiechnięci i zrelaksowani.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)