Ku mojemu zdziwieniu przed meczem z Lechią okazalo się, że Ulatowski ma spore zaufanie kibiców. Po meczu z Lechią chyba oczy niektórym się otwarły.
Pytanie Ulatwoski out czy powinnien zostać.
Dla mnie zdecydowane out
-
-
Ulatowski tak czy nie po meczu z Lechią
Moje zdanie jest i było niezmienne już od meczu z Koroną.
Ulatowski wynocha!!!!!
Ulatowski zostaje!
Pseudo-piłkarze wynocha!
Ula zostaje, ostatnia szansa na Kałuży z Arka
out, out. Pytanie kto będzie chciał przyjść to tej zgrai kopaczy? Nieistotne, out.
Trener Ulatowski oddał się do dyspozycji Zarządu tylko że według niepotwierdzonych informacji Filipiak nie przyjął dymisji trenera Ulatowskiego :D hmm... szkoda....
Ulatowski wynocha. Nam potrzebny jest trener nie trenerzyna z pasją.
Kończ waść wstydu oszczędz !!!
Niech Ulatowski zostanie.Przecież kiedyś musi to zaskoczyć.Pozatym kto by nie przyszedł to i tak nic nie zmieni z tymi zawodnikamiA nawet jak spadną to zacznie się budowa zespołu od podstaw a i ciekawe wyjazdy np.na Sandecję.Nie róbmy tragedii.
Czy wyrywasz czy nie...
kusi mnie by wrzasnąć TAK! albo Michniewicz! względnie Kaczmarek!! ale jeszcze nie, jeśli nie wygra z Arką to won
i niech zabierze ze sobą tych nieudaczników
ZDECYDOWANIE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żegnam.
Ostatnia szansa z Arką. Nie będzie trzech punktów = out
Sam nie wiem czy wyrzucac trenera czy nie?
Natomiast nie wierze juz w zadne przelamanie, bo tu nie chodzi przelamanie tylko poprostu o to zeby ta druzyna w koncu zaczela grac!!!!! A poki co to nawet nie ma zadnych przjawow zeby to mialo nastapic. I osobiscie watpie abysmy wygrali z Arka nawet u siebie. I jakos niestety, ze smutkiem, ale mam wrazenie,ze po przegarniu w Gdansku juz na 95% jestesmy w pierwszej lidze. A za gre druzyny odpowiada trener...wiec Panie trenerze powinien Pan sam podjac meska decyzje, Pan w koncu przygotowywal druzyne do rozgrywek i dobieral do tego pilkarzy (klub nie szczedzil grosza na transfery), a tu jestesmy posmiewiskiem ligi.
Smutne, ale prawdziwe:(:(:(
Zostawić pasjonata, będzie ciekawiej. Pamiętajcie, że jak pobijemy rekord Grenoble z zeszłego sezonu, będziemy na ustach całej Europy :D
Orest wróć, Dyzma won!
Ulatowski już nie :(
On nie ma honoru i ambicji odejść samemu! Po 6 porażkach wstyd by mi było próbować się tłumaczyć po kolejnym przegranym meczu... Gramy piach, obrona dziurawa, pie.rdolicie o zawodnikach a ten skład na przestrzeni paru lat nie zmienił się aż tak bardzo ,żeby oni nie wiedzieli jak grać ze sobą!
Trenerze ULATOWSKI,nic nie mam do Ciebie,ale miej honor i odejdź!!!
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zostawić pasjonata, będzie ciekawiej.
> Pamiętajcie, że jak pobijemy rekord Grenoble z
> zeszłego sezonu, będziemy na ustach całej
> Europy :D
To dlatego Profesor nie zdymisjonuje Uli - zgodnie z zasadą marketingu - nie ważne jak byleby mówili. Nie ma jak darmowa reklama na całą Europę.
panowie, umowmy sie. tutaj by nawet kurwa Mourinho nie pomogl jak tym gwiadom nie chce sie grac.
Mentalnosc polskiego "pilkarza":
"pierdoli mnie to czy zagram czy nie, nawet jak zagram jak ostatnia lamaga to i tak dostane hajs bo tak mam w kontrakcie."
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)