Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Geneza upadku drużyny.

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 17.09.2010 o 16:14
      Ostatnia aktywność 23.09.2010 o 19:15
      4407 wyświetleń
    • Czasowstrzymacz

3
      0
    • 22.09.2010 o 21:41
      Post #651525 22.09.2010 21:41
    RTX Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Slapi1988 Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Nam potrzeba pilkarzy dobrych technicznie .. > > ktorzy np potrafia przyjac i przytrzymac pilke > ( > > utrzymywanie sie przy pilce to polowa sukcesu), > sa > > dobrzy technicznie (ile razy na mecz, nasi > > wymienia chodz 2 podanie z "pierwszej"), silni > > fizycznie (te gole po wrzutkach sa efektem tego > ze > > przeciwnicy potrafia sie lepiej ustawic, > przepchac > > ) tymczasem najwazniejsza formacja (srodek > pomocy > > ) gdzie gra Szeliga i Radomski praktrycznie nie > > istnieje ... Szeliga to 2 Baran .. moze i dobry > w > > defensywie ..ale ni to szybkie, silne, dobre > > technicznie ,, Radomski to samo. Ja juz > > niepamietam zeby jakas ciekawa akcja przeszla > > przez srodek, o jakims prostopadlym podaniu > zeby > > nasz napastnik wyszedl sam na sam ( a > przepraszam > > w meczu z legia gdzie odgwizadno spalonego > > Slusarskiego) a tak to wszytko do murzynkow i > > bazujemy na ich szybkosci i zwinnosci .. > murzynek > > leci sam a reszta stoi bo uwaza ze sobie > poradzi > > :) Tak wyglada niestety nasza gra :) A > najlepiej > > to nam wychodzi podawanie do tylu i w bok .. bo > > przeciez zadnek pomocnik ani napastnik sie do > > grania nie pokaza .. i uwazam ze tu tez jest > > problem .. ci pilkarze poprostu nie chca > dostawac > > pilek ;] Slapi1988 to jest niestety bardzo duży problem w całej Polskiej piłce ogólnie.Dobrze ze organizujemy Euro może coś po tej imprezie ruszy w dobrym kierunku. Napisałeś, że większość piłek jak nie wszyskie kierowane są do piłkarzy kolorowych, dlaczego tak jest a no dlatego, że pensja jaką mu płacą motywuje go do grania, bo jak dla niego to jest to dużo niż w przeciwieństwie do naszych piłkarzy którym płacą podobnie, ale nie odzwierciedlają wartośći na murawie. Od dłuższego czasu biegam codziennie po okolo 15 km po ścieżkach w lesie i uważam, że najlepszą metodą na wyrobienie balansu ciałem a co za tym idzie umiejętnie wystawienie się do piłki zanim obroncy się zorientują jest bieganie między drzewami. Matthias89 Napisał(a): > Mnie zastanawia czemu nie szukają w naszym klubie > młodych talentów tutaj w regionie? Przecież > wszędzie znajdzie się jakiś zdolny chłopak, > tylko trzeba go wyłowić. Nawet jezdzić po > jakiś miasteczkach czy wioskach i szukać, > szukać i jeszcze raz szukać. To było już > wałkowane wielokrotnie, dlaczego nie mamy > scoutów? Ci tzw wyławiacze talentów ujawniają swoje istnienie tylko wtedy gdy w jakiejś zagranicznej lidze pojawia się piłkarz o polskich korzeniach, wtedy pojawiają się pomysły czy może do reprezentacji go nie wziąść. Cóż, że nie ma obywatelstwa wszystkie papierkowe przepisy, terminy, jeśli chodzi o grę reprezentacji nie mają wtedy znaczenia. Ja w to lato byłem w Krakowie zapytać się czy mógłbym zapisać się do młodej ekstraklasy to trener młodej wisły kraków mi powiedział, że jestem za stary mam 23 lata a przecież wielu piłkarzy o wiele starszych grywa w młodzieżówce. Nawet nie chcieli sprawdzić i zobaczyć jak gram, kompletny brak zainteresowania.
    • RTX

1.5K
      125
    • 23.09.2010 o 01:05
      Post #651621 23.09.2010 01:05
    Cza mieć układy w milicji... :D
    • kraker87

596
      403
    • 23.09.2010 o 10:40
      Post #651693 23.09.2010 10:40
    Zapraszam do LKS Góżanka Nawojowa Góra :]
    • knur

8.9K
      182
    • 23.09.2010 o 12:23
      Post #651721 23.09.2010 12:23
    brawo RTX! ok. 90 linijek cytatu dla jednej linijki komentarza. [b]ogarnijcie się ludzie z tymi cytatami![/b] nie ma potrzeby cytować całości wypowiedzi, co więcej, jeśli piszesz bezpośrednio pod postem, do którego się odnosisz, to w ogóle nie trzeba cytować.
    • Zibiland

4.6K
      366
    • 23.09.2010 o 17:45
      Post #651798 23.09.2010 17:45
    knur Napisał(a): ------------------------------------------------------- > brawo RTX! ok. 90 linijek cytatu dla jednej > linijki komentarza. > > ogarnijcie się ludzie z tymi cytatami! nie ma > potrzeby cytować całości wypowiedzi, co > więcej, jeśli piszesz bezpośrednio pod postem, > do którego się odnosisz, to w ogóle nie trzeba > cytować. Ależ super bułoby gdyby administratorzy umożliwili zaznaczenie zdania i po naciśnięciu cytuj byłoby zacytowane tylko to zdanie....proste!!! :o A u nas cytuje cały post.A trudno siedzieć non stop by akurat trafić na post nas interesujący... Pozdrawiam
    • Diabel

14.8K
      18.5K
    • 23.09.2010 o 19:08
      Post #651812 23.09.2010 19:08
    Zibiland Napisał(a): ------------------------------------------------------- > A u nas cytuje cały post.A trudno siedzieć non > stop by akurat trafić na post nas > interesujący... > Pozdrawiam przeciez zajmuje Ci 5 sekund wyciecie czego nie potrzeba, o tak :D
    • Khalid

20.8K
      12.9K
    • 23.09.2010 o 19:15
      Post #651815 23.09.2010 19:15
    Diabel Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Zibiland Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > [quote]> > A u nas cytuje cały post.A trudno siedzieć > non[/quote] czyżby? > > [quote]> przeciez zajmuje Ci 5 sekund wyciecie czego nie > potrzeba, o tak :D[/quote] albo tak jak diabeł proponuje

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie