No własnie na hokej net jest ze prowadzimy
: 0 Szymon Marzec 5 na 4 05:40
1 : 1 Michał Piotrowski ( Sebastian Biela ) 5 na 4 08:29
1 : 2 Jarosław Kłys ( Grzegorz Pasiut ) 5 na 4 14:46
2 : 2 Aron Chmielewski ( Szymon Marzec - Filip Kwieciński ) 5 na 4 17:57
3 : 2 Jan Steber 5 na 5 45:59
3 : 3 David Kostuch ( Rafal Martynowski ) 5 na 5 50:41
3 : 4 Leszek Laszkiewicz ( Daniel Laszkiewicz ) 5 na 5 50:59
TAK PROWADZIMY 3-4 !!!!!!!!!!!!
-
-
Stoczniowiec Gdańsk - CRACOVIA (14.09.2010r, godz.18:00) !!!!!!
Prowadzimy ???
Faktycznie:
50.59 BRAMKA 3-4: rozprężenie w szeregach gospodarzy wykorzystują bracia Laszkiewcz, Leszek zamienia na bramkę podanie Daniela, wyprowadzając drużynę gości na prowadzenie
50.41 BRAMKA 3-3: oblężenie bramki Stoczniowca, guma trafia do stojącego na 5 metrze Kostucha, który strzela w samo okienko
4:3 jest :D
Na naszej poprawili
2 BRAMY w ciągu jednej minuty :) i chyba z tą to zamieszanie ale prowadzimy :)
Gorąco pod naszą bramką!
Kończmy ten mecz :)
59.32 CZAS DLA STOCZNIOWCA
Coś długo ta 59 minuta trwa ;)
Wygrana !!!! :)
Super trzy mecze , 3 wygrane :) . Fajnie :)
KONIEC ! WYGRANA ! GRATULACJE !
Ufff.... Jest zwycięstwo :):):)
4:3 DLA CRACOVII!
Graty za 3 punkty ,mnie osobiscie cieszy ze Leszek Laszkiewicz ma chyba godnego rywale w walce o króla strzelców w druzynie Kostucha ,KURDE ZAWSZE CHCIAŁEM BY L.L .powalczył z kimś w druzynie :)
elegancko to jednak chyba bede wrzucał info na nastepne mecze hokeja dawno tak nei było... :D
Gratulacje dla zawodników. Ze Stocznią zawsze są bardzo emocjonujące pojedynki.
W 51 minucie jeden z wielu przykładów piękna hokeja - 2 gole w 18 sekund:)
Przeraża mnie liczba kar, to już chyba u nas norma, że co mecz to mamy ich znacznie więcej niż przeciwnik.
widac że walczą.
Rudolf Rohacek (trener Comarchu Cracovii): Uważam, że był to bardzo dobry mecz jak na początek sezonu. Z naszych trzech, był to dla nas jak dotąd mecz najlepszy z najlepszą drużyną. Było dużo sytuacji, szans, okazji. Mam pretensje do drugiej tercji, gdy nasi chłopacy źle rozwiązywali sytuacje dwóch na jednego. Zachowywali się nie tak, jak powinni. Obawiałem się trzeciej tercji, bo gdy są sytuacje, to każda bramka może przechylić wynik na drugą stronę. Bramka padła, ale daliśmy radę odpowiedzieć dwoma. Chcieliśmy to jak najbezpieczniej dograć do końca, aby wygrać jedną bramką. Zagraliśmy jak dotąd trzy mecze i pozmienialiśmy formacje. Nasi zawodnicy za długo grali razem, szczególnie że 30% zawodników gra w reprezentacji. Punktują wszystkie nasze piątki, bramkę zdobył Kostuch. Mam nadzieję, że będzie to dalej procentowało. Jeszcze dojdą do nas kolejni zawodnicy. Radziszewski wpuścił dwie bramki, ale nie można w każdym meczu grać na zero. Kiedyś to musiało się zdarzyć i spodziewałem się, że będzie tak jak było na lodzie. Mieliśmy niewykorzystane sytuacje, faule. Uważam, że Stoczniowiec był lepszym przeciwnikiem od Tychów i Nowego Targu
wiecej -http://www.sportowefakty.pl/hokej/2010/09/14/mecz-rozstrzygneli-ci-ktorzy-maja-troche-spokoju-i-rutyny-tr/
Dzieki chlopaki. Na Was zawsze mozna liczyc. Nie to co nasze panienki pilkarzyki.
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z TYMI KARAMI to juz przesada ,chyba ze sędziowie
> tacy drobiazgowi ?!?!
Stary przecież sedziował ten nieudacznik MARCZUK - i wszystko jasne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)