Weźcie się kurwa wszyscy rozpłaczcie, panienki jebane z trenerem cipą na czele!!!
Polczak: "zasłużyliśmy na remis" ???
-
-
Lechia Gdańsk - CRACOVIA (Piątek, 20:00)
eee zesz ..k... m.... kolejny zj... weekend... normalnie jakies pranie mozgu musze sobie zalatwic i sie przestawic na latanie precyzyjne bo to gowno zwane pilka nozna w wykonaniu naszych mnie wykonczy!!
cala Enigma tfu wroc cale EFC bilo brawa jak w 84 minucie w koncu wywalczylismy rzut rozny. oddalismy dwa strzaly, liczac ten Matusiaka, ktory byl tak slaby, ze gdyby nie bramkarz to i tak pilka by sie zatrzymala przed linia. zenada.
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oni mnie do alkoholizmu doprowadzą ! Przed meczem
> wypiłem 4 piwa ( na trzeźwo nie daje już rady
> ich oglądać ) a w czasie meczu 3 piwa . Nawet po
> 7 piwach ich gra wygląda TRAGICZNIE
> !!!!!!!!!!!!!!!
Ja przestalem pic przed/w trakcie meczu - bo i przestalem ogladac.....serce wysiada.
Tak swoja droga kolega poddal mi dobra propozycje ,kto Nas od degradacji uratuje......tylko Chuck Norris .
ps.
.....szczesliwie server sie odetkal.
Wiecie co?
Ja tu niby jestem od 2 miesięcy, bo mnie knur z karvinem zbanowali.
Ale powiem tyle.
CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA!
a tak między nami to już ponad ... od założenia tego forum i ....
pamiętam wpisy gościa , który już nie żyje, a był nam odskocznią....
jak razem ... w baraku .... karvin macie moje namiary przecież ...
leżała koszulka gtsu na wejściu :), Jezusie
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!
Trzeba przyjąc wreszcie do wiadomości że jestesmy od paru lat najsłabszą drużyna w ekstraklasie i nie ma sie co obrazac tylko taka jest prawda .Dwa lata temu''cudem''utrzymaliśmy sie w lidze ,w ub. sezonie podobnie tak że w tym roku juz raczej to się nie uda choć chciałbym sie mylić.Naszą serie porażek pod rząd raczej ciężko będzie komuś pobić w ekstraklasie w najbliższym czasie .Po prostu KUPA WSTYDU i tyle w temacie
Paradoksem jest to, że w obronie nie było takiej tragedii - straciliśmy jedną bramkę z przeciętnie grającą Pogonią. Tragedią jest top, że nie działo się nic z przodu. 2 strzały za cały mecz mówią same za siebie. Ula raczej won, wypadałoby się pożegnać zwycięstwem na własnym stadionie.
Moim zdaniem trener, ktory nie potrafil przynajmniej raz na 6 meczow nastawic/ustawic druzyny tak, zeby zdobyla chociaz punkt, nie powinien jej wypowadzac na nowy stadion. To, jakby nie bylo mecz, o ktorym bedzie sie pisac w klubowych annalach i po prostu Ulatowski na to zwyczajnie nie zasluzyl.
Zawsze jestem, bylem i bede przeciwko trenerskim roszadom, ale tez jestem przeciwny zatrudnianiu trenerow bez odpowiedniego rozeznania szczegolnie w kontekscie potrzeb druzyny. Innego szkoleniowca trzeba do zespolu walczacego o mistrzostwo, innego do zrobienia druzyny dobrej ze sredniej, a jeszcze innego do zbudowania nowej druzyny i stworzenia podwalin pod dobry zespol.
Wiadomo juz - i sam trener sie do tego przyznal - ze nie ma on sposobu na wyczyszczenie tej pilkarskiej stajni Augiasza i zmuszanie go do tego nic nie da. Nie tylko z pilkarza niewolnika nie ma zawodnika.
Koszmar trwa... Po raz pierwszy od dawien dawna gdy oglądałem mecz Cracovii po prostu w pewnym momencie go wyłączyłem, wolałem na tą żenadę nie patrzyć... Panie trenerze ja w tych grajkach nie widzę żadnej PASJI o której tak Pan dużo mówił przed sezonem. Nie widzę na boisku drużyny, zespołu, nie widzę tego team spirit, bo po prostu mamy zbieraninę kopaczy.
W normalnej robocie za takie efekty swojej pracy juz dawno by sie bylo na dywaniku, albo by sie wylecialo. Jak juz grajki nie graja dla nas, dla klubu, to niech graja dla swoich pieniedzy, ale niech zaczna grac. Wedlug mnie za takie poczyniania powinno im sie obciac troche pensji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)