Polczak sie niemyli słyszal to ktoś :D hah
-
-
Lechia Gdańsk - CRACOVIA (Piątek, 20:00)
Sory panowie ale ja juz w zwycięstwo za bardzo nie wierze:(
Ile już jest w rzutach rożnych? 40-0?
Co za amatorszczyzna.
W końcu coś musiało wpaść przy tylu próbach...
Kura! Majewskiego chyba trzeba dla obrońców zatrudnić! Przecież jeden z drugim nie grają od wczoraj! Poskoczyć chyba umieją. Mamy Porsche ale bez hamulców
kiedy te ku.rwa pier.dolce je*ane grajac w czyms co sie zwie obrona przestana stac jak te CI.PY i udawac, ze kur*wa graja w pilke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz bedzie 5 z niczego i 1wsza Liga CRA-CO-VIA...!!!
nasz kapitan Radomski gra taką padlinę, że chyba na drugą połowę już nie wyjdzie (bo przecież wie co gra)
Tacy głupi i tyle szczęscia jeszcze strach się bać
:(. Znowu? Przy każdym stałym fragmencie gry dla naszego przeciwnika mam serce na ramieniu.
Ja nie chcę widzieć kolejnego posta w wątku użytkownika knur [b]"A licznik bije"[/b].
to sa jaja,Panowie!!!bylaby i druga bramka... katostrofa
WSTYD
Ale nasi kibice ładnie wyhaczają momenty pauzy w dopingu betonów :) Cała Polska jeb** Śląska im wyszło idealnie :D
To jest już ku.rwa kompromitacja.
To lechia wielbiła ślaska.
Zawsze jak hokeisci zjebia mecz to mi pilkarze poprawia humor kurwa
Przykro na to patrzyć bo nie widać poprawy :(
6 tydzien spierdo.... ... ;(
róg róg róg :D
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To lechia wielbiła ślaska.
to po tym właśnie co nasi zaśpiewali :) Cała Polska w cieniu sląska i jakieś tam inne zarty :D
0-9 w rogach z polowy nie mozemy wyjsc normalnie jak z Barca bysmy grali
wyglada na to ze u Nas bez zmian ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)