Merda -1 dramat a to co zrobil przy bramce 3 to woła o pomstę do nieba! Wypad z naszej CRACOVII
Janus -2 słabiutko
Radomski -4
Jarabica -3
Suart -2 z przodu nic a w tyle dawał ciała i po jego głupim faulu druga bramka :/
Ntibazonkiza -5 + za asyste, po za tym nie wychodziły mu dryblingi
Klich -4 ładna asysta
(82 Dudzic) -bo
Suvorov -4 na pewno lepiej niż Sacha i Plastik ale też nic rewelacyjne nie pokazał
Szeliga -3
Ślusarski -3 kurde ten karny ;((((((
Matusiak -8 BRAWO oby tylko takie mecze!
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 5 kolejka - Górnik Zabrze
Merda - 4 łapacz piłek, bez błysku, nie dyryguje obroną
Janus - 3 nie nadążał wracać
Radomski - 1 bezbarwny, bez charakteru, bez woli walki, bez przywództwa, winny 3 bramki
Jarabica - 3 dziecko w lesie czyli junior między drewniakami
Suart - 2 farbowany Derbich? przy dwóch bramkach winny, same szarże husarskie to za mało, dziś widzę, że Wasiluk na boku to nie był taki zły pomysł
Ntibazonkiza - 6 być może najlepszy na boisku, ale nie robi różnicy
Klich - 2 gówniarz, dwójka za asystę przy drugiej bramce.
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 5 kondycja!
Szeliga - 2 dramat zwany tragifarsą
Ślusarski - 3 nie wiem co napisać, słyszałem, że nie ceni trenera...
Matusiak - 7 napadzior.
Merda - 3
Janus - 1
Radomski - 1
Jarabica - 1
Suart -2
Ntibazonkiza - 5
Klich - 1 !!!!!!!!!
(82 Dudzic) -b.o
Suvorov - 2
Szeliga - 1!!!!!!!!!!
Ślusarski - 1 - ten karny eh....
Matusiak - 8 - jak dla mnie zawodnik meczu u nas
Merda - 3 - przeciętniak, nic spektakularnego nie zawali, ale też nie robi żadnej różnicy na plus, słaba gra na przedpolu
Janus - 1 - ruchoma tyczka i to dosyć wolna
Radomski - 2 - Kaziu Węgrzyn grałby lepiej w przerwie pomiędzy komentowanymi meczami
Jarabica - 3 - lepszy od Radomskiego, ale o to nietrudno. Za dużo wybijania na oślep
Suart - 1, zawalił 2 bramki, na lewej obronie jedna wielka dziura, trochę lepiej z przodu, za to 1 a nie 0
Ntibazonkiza - 6 - ładna asysta, kilka dobrych zagrań, za bardzo dawał się przepychać, powinien trochę popracować na siłowni
Klich - 2 - dużo strat, niecelnych zagrań, za szybko uwierzył, że jest gwiazdą
(82 Dudzic) - b.o.
Suvorov - 6 - najlepsze wrzutki na boisku, ostre bite piłki, a nie balony jak inni, ale chyba wszyscy liczyli na trochę więcej
Szeliga - 0 - dno, brak słów, nie wiedział co z sobą począć na boisku, wyraźnie się tam męczył
Ślusarski - 2 - walczył, starał się, zrobił karnego, ale nie zrobił tego co zrobić po prostu musi z zamkniętymi oczyma
Matusiak - 8 - oby więcej takich meczy
.
Merda - 4
Janus - 3
Radomski - 3
Jarabica - 4
Suart - 3
Ntibazonkiza - 5
Klich - 4
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 4
Szeliga - 3
Ślusarski - 3
Matusiak - 7
Merda -4 , bardzo ładnie wyciąga piłki z siatki, trzeba nowego spokojnego bramkarza
Janus -2 wolniutki
Radomski3 -stoper z niego jak i defensywny pomocnik czyli mierny
Jarabica -3 zagubiony dzieciak w obcym kraju przydał by mu się doświadczony obrońca do pary , może by coś z niego było.
Suart -1, wpadły trzy sztuki jego stroną, do pomocy z nim. BTW: A co się dzieje z Sasinem ?
Ntibazonkiza -6, kondycha albo ramadan wybór należy do Ciebie , warunków fizycznych nie masz ale Allah talent do piły dał.
Klich -2, miałem go potępić w czambuł , ale przypomniałem sobie ,podał na bańkę Matusiakowi
(82 Dudzic) -bo
Suvorov -5 ,coś jakby mecze w reprezentacji lekko go zmęczyły, wolę jednak żeby to on ładował wolne i centrował , przynajmniej piła leci ostro
Szeliga -1, nigdy nie byłem zwolennikiem jego nieprzeciętnego talentu.
Ślusarski -4, dobrze by było gdyby nie ten karny, no to się zdarza
Matusiak -7, a idź pan w pi.., a nie przepraszam pomyliłem się z innymi meczami, zapakował dwie bramy czego więcej można wymagać?
Generalnie: obrona dupa , a w środku pola dziura.
a Ja zgodnie z krótką tradycją : WSZYSCYŚCIE SĄ BUCE. !!!!!!!!
( z wyjatkiem Matusiaka)
Merda - 4 gość niby jest pewniejszy od Cabaja, ale Marcin potrafi wybronić setkę, a Łukasz nie. Wolę na bramce Cabaja.
Janus - 5 grał tak jakby myślami był gdzieś indziej
Radomski - 2 Arek ta liga nie jest taka słaba jak Ci się wydawało. Tu też trzeba zapi!@#$%^ć
Jarabica - 3 nieróżni się niczym od Polczaka i Marusia
Suart - 3 zawalił nam bramki, ale to nie jest obrońca. Gość wymiatałby na skrzydle.
Ntibazonkiza - 6 co dostał piłke to odrazu kilku na niego leciało. Jeden z niewielu, którym na prawdę zależy.
Klich - 3 kompletny brak formy, ocena podciągnięta za bardzo ładny strzał.
(82 Dudzic) - b.o. (na jego szczęście)
Suvorov - 5 jeden z jaśniejszych panienek na boisku.
Szeliga - 2 człowiek porażka
Ślusarski - 4 tego karnego mógł oddać Matusiakowi, wtedy byłby dla mnie najlepszym piłkarzem.
Matusiak - 8 swoją grą mnie nie rzucił na kolana, ale wywiązał się ze swojego najważniejszego zadania. Wykorzystał swoje sytuacje.
Merda - 3 (bezpośrednio nic nie zawalił, ale zagrał tak samo niemrawo, jak reszta drużyny)
Janus - 1 (wożony niemiłosiernie - kompletna pomyłka)
Radomski - 1 (zdejmuj Pan opaskę kapitana, bo na nią nie zasługujesz - tak zwany międzynarodowy rutyniarz, a robią go ligowe ogórki)
Jarabica - 1 (mam dość tego faceta - co to za transfer w ogóle? wyspecjalizował się w bezczynnym oglądaniu z bliska jak piłka wpada do naszej bramki)
Suart - 2 (jedna dobra akcja ofensywna to za mało, w obronie ogrywany jak dziecko)
Ntibazonkiza - 3 (zrobiono z niego gwiazdę po jednym dobrym meczu - zdecydowanie za wcześnie)
Klich - 2 (asysta przy bramce Matusiaka i oprócz tego milion pomyłek i strat - kariery Ci kolego nie wróżę)
(82 Dudzic) - b.o. (po co w ogóle wchodził? żeby po pięciu minutach gry ledwo się ruszać?)
Suvorov - 2 (zaczął nieźle, ale kompletnie zgasł - wyczekiwany powrót do kadry, a jednak zawód)
Szeliga - 1 (Młoda Ekstraklasa albo LKS Nieciecza)
Ślusarski - 2 (wywalczony i spierdzielony karny - podanie do bramkarza)
Matusiak - 4 (dwie bramki owszem ładne, ale poza tym bardzo słabo)
Merda - 3
Janus - 3
Radomski - 2
Jarabica - 3
Suart - 3
Ntibazonkiza - 5
Klich - 4
Suvorov - 4
Szeliga - 3
Ślusarski - 4
Matusiak - 7
Merda - 5 poprawny występ , nie zawalił bramek
Janus - 1 tragiczny mecz
Radomski - 1 dramatycznie tragiczny mecz
Jarabica - 3 jako tako
Suart - 3 chyba z niego lepszy był by pomocnik niż obrońca
Ntibazonkiza - 6 słabszy mecz niż ze Śląskiem , ale na tle drużyny dobrze zagrał
Klich - 1 bardzo dramatycznie tragiczny mecz
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 5 poprawny występ , dobre wrzutki
Szeliga - 1 LKS Nieciecza
Ślusarski - 2 gaśnie , z meczu na mecz coraz gorszy i nie chodzi mi tu o niestrzelonego karnego
Matusiak - 7 skuteczny jak nigdy !
na słowa uznania tylko Radek Matusiak ... reszta jest milczeniem .
Merda -3
Janus -2
Radomski -3
Jarabica -3
Suart -5
Ntibazonkiza -7
Klich -4
(82 Dudzic) -bo
Suvorov -5
Szeliga -3
Ślusarski -4
Matusiak -8
Merda - 3 przy wolnym stał przy słupku mógł wybić piłke,przy 3 bramce nie wiem po co wychodził tak daleko
Janus - 2 objezdzali go strasznie
Radomski - 2 wiem że to nie jego pozycja ale jakies minimum przyzwoitości obowiazuje
Jarabica - 3 chyba lepszy od kolegów z obrony
Suart - 2 w obronie masakra podobnie jak Derbich czy Sasin a przeciez po to przyszedł
Ntibazonkiza - 4 słabiej niz ze Śląskiem
Klich - 2 co mecz gra gorzej
(82 Dudzic) - 0 totalne drewienko
Suvorov - -4 wiazałem z nim większe nadzieje ale z kim miał grać?
Szeliga - -2 bynajmniej nie jestem zaskoczony jego wystepem
Ślusarski - 2 niestety ale zadecydowałeś o takim a nie innym wyniku meczu
Matusiak - 7 ''stary'' ,dobry Radek który powinien jeszcze wykonywać karnego
5 meczy 5 porażek -wstyd i kompromitacja ,najgorsze w tym wszystkim jest to że zastanawialiśmy sie kto wejdzie za Klicha i Szeligę najsłabszych w 1 poł .i nie widzielismy na ławce pełnoprawnych zawodników !!!W klubie póki co jeszcze ekstraklasowym.
Merda - 4 - przeciętnie, bez błysku, nie zrobił więcej, niż musiał - potrzebujemy bramkarza, który będzie bronił w sytuacjach nie do obrony :-(
Janus - 2 - z tyłu nie przekonuje, z przodu nie próbuje;
Radomski - 2 - słabo, coraz gorzej ...
Jarabica - 3 - lepszy od Radomskiego, ale to też nie jest ostoja obrony;
Suart - 1, zawalił 2 bramki, z przodu fajnie - ale to miał być obrońca ?! może jednak Wasiluk na bok obrony? albo Moskała...
Ntibazonkiza - 7 - i znów bardzo dobry mecz - zdecydowanie wyrasta ponad poziom naszej ligi;
Klich - 3 - asysta fajna, ale jeszcze musi się sporo nauczyć, oby mu się chciało, bo może być naprawdę dobrym piłkarzem;
(82 Dudzic) - b.o. , nic nie pokazał, ale grał za krótko;
Suvorov - 6 - wreszcie zobaczyliśmy dobrze wykonane stałe fragmenty i centry, pewnie może grać lepiej, ale i tak powinien grać, a nie siedzieć na ławce;
Szeliga - 1 - słabo, niestety - tylko kto ma grać zamiast niego ?!
Ślusarski - 3 - gdyby strzelił karnego... - ale to też mu nie wychodzi, strzelać bramek nie umie i już!
Matusiak - 8 - najlepszy mecz w tym roku (?), zrobił to, co powinien i więcej nie musi (chyba, żeby jeszcze odebrał Ślusarskiemu piłkę przed karnym).
Merda - 1. Dno! Główny winowajca przegranej.
Janus - 2. Druga bramka jego.
Radomski - 4
Jarabica - 3
Suart - 2
Ntibazonkiza - 5
Klich - 1 Słabeusz!
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 5
Szeliga - 2
Ślusarski - 4
Matusiak - 7. Najlepszy zawodnik Pasów w tym meczu.
Merda - 3
Janus - 4
Radomski - 4
Jarabica - 5
Suart - 4
Ntibazonkiza - 5
Klich - 3
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 6
Szeliga - 4
Ślusarski - 3 (karny)
Matusiak - 8
Merda -3
Janus -2
Radomski -2
Jarabica -3
Suart -2
Ntibazonkiza -5
Klich -1
(82 Dudzic) -bo
Suvorov -4
Szeliga -2
Ślusarski -4
Matusiak -8
Merda - 5
Janus - 2
Radomski - 1
Jarabica - 3
Suart - 2
Ntibazonkiza - 5
Klich - 2
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 3
Szeliga - 1
Ślusarski - 1
Matusiak - 6
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)