Jak w temacie. Nie muszę przytaczać argumentów, to już za długo trwa i obyśmy nie ocknęli się jak będzie może za późno!
Zero postępów i nawet od czasu do czasu strzelane bramki nie napawają mnie żadnym optymizmem. Brak przebudzenia obrony, zero postępów w rozgrywaniu piłki i nikłe zaangażowanie napadu.
Według mnie wzmocnienie personalne nastąpiło w okienku transferowym ale aby zebrać to do kupy potrzeba kogoś innego (nie podam kandydatury, nie potrafię) niż trenera nie potrafiącego od postaw poukładać drużyny.
-
-
Zmiana trenera!!! Ulatowski odejdź!!!
trenerów od Stefana było juz 3 i nikt nieczego nie zmienił.
Koniec Ulatowskiego. Miał zacząć od 1 kolejki. Potem od 2. Potem od 3. Potem od 4. Mówił, że zacznie od 5. Nie można dać kolejnej szansy na rozpoczęcie pracy.
Merol tylko kto za niego????????
Michniewicz?????Jedyny ktory moglby byc brany pod uwage ale czy on cos by zmienil??
Nie ma grajkow nie ma grania i tyle w temacie!!!
Grzmieli wszyscy o STOPERZE DOSWIADCZONYM!!!!! i co??? znow zoltodzioba kupili!!!!!
Ta drużyna od czasów Stefana w ogóle jest jakaś zaczarowana. Trenerzy się zmieniają, zawodnicy się zmieniają, wszystko się zmienia a Cracovia gra coraz gorzej...zaczynając od obrony oczywiście. Nie wiem o co w tym chodzi, myślę że już nie tylko mnie brakuje słów. Czy zmiana trenera coś pomoże? Nie wiem...mimo iż jestem zwolennikiem Ulatowskiego, z dniem dzisiejszym przestaje go bronić.
darkos7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> trenerów od Stefana było juz 3 i nikt nieczego
> nie zmienił.
Ale który z nich zrobił z tego zespołu piłkarskie pośmiewisko????!!!!! Dawno nie było sytuacji, kiedy w 5 meczach nie zdobywamy nawet 1 pkt!!! Wszyscy wiemy, że ci co przyszli umieją grać w piłkę, kwestia tylko zrobienia z nich zespołu a temu chłopu nie wychodzi to ni w ząb!
KruszynaKSC Napisał(a):
> Merol tylko kto za niego????????
> Michniewicz?????Jedyny ktory moglby byc brany pod
> uwage ale czy on cos by zmienil??
> Nie ma grajkow nie ma grania i tyle w temacie!!!
> Grzmieli wszyscy o STOPERZE DOSWIADCZONYM!!!!! i
> co??? znow zoltodzioba kupili!!!!!
Z ręką na sercu przyznaję, że nie widzę następcy, nie potrafię go wymienić...Mógłbym powrócić do tematu Lenczyka ale nikt poza mną chyba nie widzi takiego sensu, począwszy od forumowiczów przez dziennikarzyny i na zarządzie skończywszy..
Zapomniałeś o samym Lenczyku, którego też raczej do powrotu nie ciągnie.
Tak zmieńmy trenera tylko na kogo? Tak Wesołowski.Ja bym zostawił trenera i taki skład jak dzisiaj grał i tylko zgrywać, zgrywać zgrywać.Może to klątwa za ŁKS który i tak powinien spaść? :D
Zero postępu od meczu ze Śląskiem - nadszedł czas - KONIEC ULATOWSKIEGO W CRACOVII
Potrzebny nam jest dobry trener z zagranicy jak Petrescu. Skoro polscy trenerzy nie potrafią to może zagranicznemu się uda.
Jak to na kogo zmiana?
Na Holendra :) ;( (Śmiech przez łzy)
Za to bujanie się na fotelu podczas konferencji wy pierdolił bym ulatowskiego już dzisiaj. Pokazuje jakim jest prostakiem z brakiem szacunku dla innych!!!
dajcie se siana trener nic nei zmieni to jest fatum i to wina obrony jest do dupy
NAZIR Napisał(a):
> Za to bujanie się na fotelu podczas konferencji
> wy @#$%&ł bym ulatowskiego już dzisiaj. Pokazuje
> jakim jest prostakiem z brakiem szacunku dla
> innych!!!
Teraz obejrzałem konferencję i przyznaję Ci 100% racji , pajacu Ulatowski tak to się możesz w barze bujać na krześle!
Fatum to może być w grze komputerowej...W życiu nazywa się to nieudacznictwem, brakiem kompetencji, nieumiejetnością , czymkolwiek innym, mam dosyć ku.rwa...
też mam nadzieję, że to koniec. potencjał jest, tylko trzeba kogoś, kto weźmie za ryj. tylko kto?
Ulatowski nie jest winien, bo co on ma poradzić na taką obronę? Ile jeszcze można się z nimi pieprzyć z nimi? To obrona jest do wyj@#$%ia
Wszyscy zawodnicy, którzy dzisiaj grali w obronie zostali sprowadzeni przez Ulatowskiego i tylko Suart potrafi grać w piłkę, co prawda bronić nie umie ale potrafi przynajmniej grać do przodu.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Wszyscy zawodnicy, którzy dzisiaj grali w obronie
> zostali sprowadzeni przez Ulatowskiego i tylko
> Suart potrafi grać w piłkę, co prawda bronić
> nie umie ale potrafi przynajmniej grać do przodu.
Jest ciemno ale widac ze jest jasno!!!!!;)
Obronca jest od obrony!!!!!wiec jak bronic nie umie to co on robi w tej linii???!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)