niestety bo zamiast lepiej zrobić reklamę na Arpisie "HOKEJOWY SEZON ROZPOCZĘTY ZAPRASZAMY" to lepiej wsadzić piłkę z napisem "HEJ PASY GOL" Za mało transmisji, za mało reklam odnośnie hokeja, a co za tym idzie małe zainteresowanie.
-
-
CRACOVIA ZBOJKOTUJE LIGĘ?
Więc widzisz jakby dzialacze byli tacy jak powinni nie byłoby takich sytuacji ,ja bywam na lodowisku dość często i widzę tych biednych 14-17 latków którzy trenuja po 7-8 lat w swoim najpiekniejszym okresie rozwoju zostaje na "lodzie" bez lodu,a sprowdzeni z Krynicy i Oploa chlopcy po sezonie rozpedzeni bez slowa . Krew zalewa na ich niemoc i lecewazenie ich wysiłków . Szkolenie padło w gruzach !!!
co fakt to fakt. to smutna prawda niestety.
galop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja z uporem maniaka i osła bedę twierdził
> ,że w naszym Klubie dzieje się bardzo żle
to że dzieje się źle to nie ma wątpliwości...
> nie ma ludzi zainteresownych hokejem i w Krakowie
> hokej pomału umiera
Nie tylko w Krakowie - w Polsce hokej umiera
> - dzieje się to za sprawą
> naszych wspaniałych działaczy.
też ale nie tylko
> Dlaczego Cracovia
> jest tak przez wszystkich znienawidzona,bo robi za
> duzo uników a z zawodnikami już nie grającymi
> postepują jak "byle co"- pozostawijąc po tym
> wielki niesmak i rozgoryczenie.
Jest Cracovia znienawidzona ale nie dlatego bo jest tak jak piszesz :)
Cracovia wbrew pozorom całkiem przyzwoicie jak na standardy hokejowe w Polsce postępuje z zawodnikami - owszem nie wypłacają odchodzącym premii to fakt, ale przynajmniej w odróżnieniu od innych płacą regularnie w ciągu sezonu... jakbyś prześledził listę zaległości klubów względem innych zawodników to byś zobaczył że Cracovii grzeszki to nic... Tylko że inne kluby jak już jest przej... to zakładają nowy klub z czystą kartą i wypinają się na zawodników...
a nienawidzą nas dlatego bo zaczęliśmy płacić w hokeju - nie pamiętasz tekstów że Cracovia zepsuła rynek bo płaci regularnie zawodnikom?
Drzewiecki jest sam sobie winien jest typowym produktem polskiego hokeja w którym prawi ma się w głebokim poważaniu
a co do młodzieży to zgoda ale to jest zupełnie odrębna kwestia i nie ma sensu jej mieszać z tą sprawą
wiadomo coś na temat dzisiejszego meczu?
Żadnego info na głównej, wiec obawiam się, że pojechali i będą grać w okrojonym składzie.
galop Napisał(a):
> Więc widzisz jakby dzialacze byli tacy jak
> powinni nie byłoby takich sytuacji ,ja bywam na
> lodowisku dość często i widzę tych biednych
> 14-17 latków którzy trenuja po 7-8 lat w swoim
> najpiekniejszym okresie rozwoju zostaje na
> "lodzie" bez lodu,a sprowdzeni z Krynicy i Oploa
> chlopcy po sezonie rozpedzeni bez slowa . Krew
> zalewa na ich niemoc i lecewazenie ich wysiłków
> . Szkolenie padło w gruzach !!!
Przyjacielu, ja w tej sprawie o której piszesz mam dokładnie takie samo zdanie! Ale to nie ma nic wspólnego z przekretem tria: WGid PZHL-KS Sanok_-ob. Filip Drzewiecki
Pojechali. I zagrają. Powiem więcej - zagramy z Kostuchem i z Martynowskim.
Info pewne, ale źródła nie mogę podać!
pozdrawiam!
I do boju Cracovia!
Jedynym sposobem obejścia wypłat dla Drzewieckiego byłoby założenie jemu sprawy w sądzie z tytułu nie wykonania kontraktu. Wtedy krótka piłka - sprawa w sądzie, WGID sprawą zaległości nie zajmuje się, Cracovia gra. W obecnej chwili ktoś zawalił i niestety trzeba dojść do ugody z Drzewieckim na piśmie, a później można zakładać mu sprawę o zwrot nienależnego wynagrodzenia. Cracovia jest na przegranej, bo czas działa na niekorzyść i bojkotem to mogą sobie straszyć PZHL to tylko na rękę.
Do puki w klubie nie będzie kogoś kto na serio będzie się zajmował sprawami hokeja(kierownik sekcji ,działacz hokejowy ) ) ,to takie przepychanki będą !!!!!!!!!!Trenerzy maja inne zadania !!!!!!!
Jedynym sposobem na dochodzenie przez Drzewieckiego wypłat, jest założenie sprawy w sądzie.
Tak to się odbywa. Nie na odwrót.
Jaraduga, mambo, galop- rozumiem, że można nie być zadowolonym z tego, co się dzieje w klubie, ale w obecnej sytuacji decyzja WDiG w ogóle nie ma ugruntowania w przepisach związkowych. Zawodnik twierdzi, że klub ma zaległości, klub ma dokumenty wskazujące, że zaległości nie ma. Mamy spór między klubem a zawodnikiem, do którego rozstrzygnięcie nie jest właściwy WDiG.
REV- nawet, gdyby był kierownik sekcji i w ogóle sekcja byłaby ogarnięta, to i tak takie sprawy będą. Zawsze może zdarzyć się i tak, że jakiś zawodnik będzie w podobnej sytuacji jak Drzewiecki. Czyli podpisze kontrakt z innym klubem podczas obowiązywania kontraktu z Cracovią.
Po jakiego "wacka" Comarch sponsoruje jeszcze reprezentację ??
Comarch chyba się wycofał ze sponsoringu repry...
Comarch nie sponsoruje już kadry.
Na stronie PZHL http://www.pzhl.org.pl/ widnieje logo ComArchu. Czyżby reprezentacji nie sponsorowali, ale PZHL to i owszem ?
*REVENATOR* Napisał(a):
> [b]Do puki[/b]
Chryste Panie!
Dwa byki w sześciu literach, Panie Revenator, używaj Pan Fire Fox'a
sterby wystarczy ze mnie belfry scigają ,toż na forum chce mieć odbój !!!!!!!!!!!!
poza tym moje sprawy są mało ważne kiedy w Cracovii sie niezbyt dobrze dzieje !!!!
Ale Firefoxa mógłbyś Rev używać :)
Podkreśla błędy.
Leesior Napisał(a):
> Ale Firefoxa mógłbyś Rev używać :)
> Podkreśla błędy.
Wiesz w ferworze walki i innych stanów(zdenerwowania ) błędy są dopuszczalne :P
ale spoko zainstaluje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)