O samej idei meczu nie będę się rozpisywał, bo jest ona dostępna [url=http://www.wikipasy.pl/2010-09-01_Orze%C5%82_My%C5%9Blenice_-_Cracovia_-_informacje_przedmeczowe]pod TYM linkiem[/url]
Niby to mecz towarzyski i charytatywny ale Ulatowski zapowiedział, że zabierze do Myślenic mocny skład, wiadomo nie będzie w nim graczy powołanych do kadr reprezentacyjnych ale cała reszta będzie do dyspozycji trenera.
Wiadomo, Myślenice psiackie ale Orzeł to nie Dalin i liczę że kibiców Cracovii będzie wielu, także tych z Krakowa :)
-
-
Orzeł Myślenice - Cracovia - mecz charytatywny 1.09 17:30.
Dlaczego na głównej nie ma takiej informacji? Znowu krzaczki muszę do posta wstawić.
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Wydarzenia/mks_cracovia_ssa/Cracovia-zagra-charytatywnie
No to jutro Myslenice podbijamy :)
Przy takich opadach to wątpliwe aby mecz mógł się odbyć.
Jak jutro nie będzie lało to będzie wszystko OK :)
dojazd fajny, mecz lajtowy, możemy zobaczyć dużo bramek. No i oczywiście kasa idzie na szczytny cel. Zachęcam.
rmszar- nie wiem, po Myślenicach widziałem plakaty, na Teraz Pasy pisało, na Wikipasach też, Ulatowski wypowiadał się o tym meczu, więc sądzę, że to zwykłe niedopatrzenie.
Redclisse- niedopatrzenie? To jest k...wa fuszerka, żeby wszędzie, POZA GŁÓWNĄ STRONĄ KLUBU, była informacja o takim meczu. Ciekaw jestem, co porabia nasz PR?
Oficjalna poinformuje zapewne o wszystkim już po fakcie :P
na taką pogodę to chyba będzie piłka wodna.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Redclisse- niedopatrzenie? To jest k...wa
> fuszerka, żeby wszędzie, POZA GŁÓWNĄ STRONĄ
> KLUBU, była informacja o takim meczu. Ciekaw
> jestem, co porabia nasz PR?
Grzegorzecki Krakow ma lepsze PR.. aaaaaaaaaaaa
http://orzelmyslenice.futbolowo.pl/orzelmyslenice/news,569187,wazne-mecz-cracovia-krakow-odwolany-.html
No i mecz odwołany...
tęgie umysly siędzą w markietingu, przewidzieli, że meczu nie będzie i nie robili niepotrzebnego zamieszania :?
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tęgie umysly siędzą w markietingu,
> przewidzieli, że meczu nie będzie i nie robili
> niepotrzebnego zamieszania :?
Bardzo szkoda oczywiście ,że zbiórka pieniędzy na operacje się nie odbędzie....
ale przy tej pogodzie nie można było narażać zawodowych graczy na kontuzję....zresztą kto by przyszedł w taki deszcz. Niestety wątpie aby ponowny termin był szybko bo teraz będą mecze ligowe i PP...
Nie zmienia to jednak faktu ,że nasz PR dał nie pierwszy już raz zdrowo do wiwatu. Taką informacje maja po prostu "psi" obowiązek umieścić w mediach.
Bo to przychylnie ludzi do Klubu nastawia. Wiadomo ,że przedewszystkim chodzi o pomoc ale myslący człowiek zawsze cieplej pomyśli o Klubie który pozwala swojej kosztującej go kilkanaście milionów rocznie drużynie zagrać charytatywnie na A-klasowym boisku ryzykując kontuzje graczy.
ps: Kto jeździł na mecze rezerw Pasów w 5 lidze czy A-klasie to wie co to jest mecz na tym poziomie....
To, że mecz się nie odbędzie w taką pogodę oczywiście nie dziwi, jest on przełożony i odbędzie się w innym terminie. Zbiórka więc będzie i gra gitara.
Natomiast brak informacji o meczu na stronie oficjalnej klubu to jest kompletna paranoja, myślałem że to poprawią a tu nic. Tacy specjaliści od PR przynoszą tylko wstyd dla najstarszego piłkarskiego klubu w Polsce...
To fakt. Ale skoro Mateusz jedzie na operację dopiero 14.09 to może pasiasta zbiórka podczas meczu z Górnikiem?
szkoda bo myslalem ze wkoncu wygramy mecz i odbudujemy swoje morale
@eredin Świetny pomysł!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)