tylko Cracovia, tylko Pasy, tylko nasz KS!
-
-
Cracovia - Górnik Zabrze 11.09 14:45
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jazda z hanysami,CRACOVIO jazda z hanysami !!!:)
z żabolami :)
Panowie wiadomo czy Saidi wystapi od początku? thx
ytq Napisał(a):
> Panowie wiadomo czy Saidi wystapi od początku?
> thx
nie wiem czy trener sie wpisuje na forum, a raczej tylko on to wie na chwile obecna.
Cracovia na Górnika Z. Transmisja na żywo z konferencji trenera Rafała Ulatowskiego. Na [b][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/b]
szybki skrót z konferencji przed meczem z Górnikiem:
ULA:jutro jest zbiórka przed meczem o godz.10.30 przy ul.Wielickiej
nie wiadomo czy Saidi jutro wystąpi od pierwszych minut wszystko zależy od dzisiejszych badań kontrolnych.
Reporter: kibice domagają się Suworowa w pierwszym składzie
ULA;jutro łaskawym okiem będzie traktowany,jest brany pod uwagę.Suworow perfekcyjnie wykonuje stałe fragmenty gry.
Pytania dot składu na mecz:
ULA:jutro znowu będzie nowa obrona,dochodzi nowy zawodnik który nie grał w poprzednich meczach(jako obrońca)
moje przemyślenia:pewnie Radomski na środku obrony.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH PASIAKÓW
http://kiks.tv/2010/09/ulatowski-skonczmy-z-milymi-slowkami/
tutaj najważniejsze wątki konferencji z Rafałem Ulatowskim.
O Suvorovie, Górniku Zabrze i oczekiwaniach przed jutrzejszym meczem.
kkk_84 Napisał(a):
> ytq Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Panowie wiadomo czy Saidi wystapi od początku?
> > thx
>
>
> nie wiem czy trener sie wpisuje na forum, a raczej
> tylko on to wie na chwile obecna.
Poczytaj inne wątki... a tam dałem odpowiedz!!!!
No to jutro prosto z Chorzowa po porannym rozruchu na SS ;) .
I gdzie by nie był na ZAWSZE będzie pamiętał , że jest kibicem klubu , który nigdy nie pęka ... !
Tylko Zwycięstwo !
14:45 11.09.2010 Cracovia Kraków - Górnik Zabrze - Ekstraklasa w necie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132367&temat=84445&nr_str=1
jutro 2- 1 dla nas ale będziemy się męczyć okropnie!
Siedze sobie na kanapie wlasnie i mysle co sie stanie z nami i z trenerem ktorego naprawde bardzo ale to bardzo sznuje i wieze w niego jak w Boga jesli przegramy???Hmmmm???Znow zmiana trenera??Tyle nastepnych pytan sie nasowa??Kto nastepny!!!!
ehhhhhh............
Dopingujcie jutro na SS z calych gardel pasoasci koledzy a ja niestety skazany na internet bede....ehhh az serce peka i lezka plynie.......
TYLKO ZWYCIESTWO !!!!!!!!!!!!
CRACOVIO TYLKO ZWYCIESTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj typ 4-1 dla nas:D
Jak z tym gównem nie wygramy przynajmniej dwoma bramkami to będę zaskoczony.
KruszynaKSC Napisał(a):
> Siedze sobie na kanapie wlasnie i mysle co sie
> stanie z nami i z trenerem ktorego naprawde bardzo
> ale to bardzo sznuje i wieze w niego jak w Boga
> jesli przegramy???Hmmmm???Znow zmiana
> trenera??Tyle nastepnych pytan sie nasowa??Kto
> nastepny!!!!
> ehhhhhh............
>
>
> Dopingujcie jutro na SS z calych gardel pasoasci
> koledzy a ja niestety skazany na internet
> bede....ehhh az serce peka i lezka plynie.......
>
> TYLKO ZWYCIESTWO !!!!!!!!!!!!
> CRACOVIO TYLKO ZWYCIESTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
>
> Moj typ 4-1 dla nas:D
Kruszyna jaki optymista ;) mi wystarczy 1-0. Aby 3 ptk...
wygramy wygramy wygramy!
WYGRAMY!! ROZpierdolimyy ich !!! CRACOVIA!!!!!!!!!PANY!!!!!!!!!!!!
Tylko roz?
Wygramy na bank.
Pozdr. z Zabrza.
dziś stracimy pierwsi bramke,ale wygramy 3-1 i zakonczymy to jeban.ą passe niewygranych meczów po pierwszej straconej bramce i będzie można zamknąć temat "a licznik bije"...
Tak wyglada moja propozycja na Gornik... Sklonilem sie pokabinowac tak jak robil to O.Lenczyk (np. Polczak w srodku pola) poniewaz niektore te eksperymenty byly doobre...
Tak wiec:
[b]Bramka[/b] - tutaj to nie wiem bo zaden sie nie nadaje, przekto mi... Cabaj jak Cabaj, wielki szacunek ale on ma mecze przeplatane, zagra 1 mecz dobry, potem zagra 5 chu-jowo, Bardziej bylem przekonany do Merdy ale to co bylo na koronie (Wypuscil pilke z rak wprost pod nogi Sobolewskiemu, mielismy farta bo ten na pustaka trafil w slupek)
[b]Obrona[/b] - Boki mamy calkiem calkiem, tak wiec srodek: tutaj postawil bym Doswiadczonego Radomskiego, moze by tym kierowal jak powinno, obok postawil bym Jarabice lub Wasiluka poniewaz nie mozemy skorzystac z Polczaka, ale chyba Jarbice bo Wasyl po urazie...
[b]Pomoc[/b] - Przedewszystkim Jednego defensywnego! Dwoch bardziej ofensywnych to Suvorov i Klich. Suvorov blyszczy w kadze, a klich moze zaskoczyc niezlym poganiem, ma niezle przejscie. Na lewym nasza wielka gwiazda Saidi, nie ma co kombinowac, jest zadobry na lawke :D Na prawym to nie wiem, jakos nie mam przekonania juz do Plastika, albo nie juz! Ale na ten mecz, o! Sacha to co gra ostatnio to jakas lipa straszna, a Dudzic probuje to szarpac do przodu, szybki... to nam ostatnio pokazywal, tylko ta skutecznosc ahhh! Tak wiec Bardziej Dudzic...
[b]Atak[/b] - No od poczatku Slusarski pewno, ale zmiennicy: Matusiak i Krzywicki tez moga namieszac...
[IMG]http://i53.tinypic.com/5xqhf.jpg[/IMG]
Wynik meczu to: 3-1 dla pasow bramki: 17minuta - Saidi, 24 minuta - Swiatek(KSG), 48 minuta - Dudzic, 84 minuta - Matusiak :D ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)