Suart chyba nieźle już pojmuje język polski albo koledzy z drużyny go uczą:)
Dzisiaj na facebooku na tablicy u niego widnieje: "nie ma sianka nie ma granka":D
-
-
Hesdey Suart - witamy w Cracovii
A Ty w takim razie musisz być jego "znajomym" skoro to wiesz. W takim razie jeśli jesteś jego znajomym, to wpłyń na niego. A jeśli kolekcjonujesz nieznajomych znajomych na fb, to sorry, ale czemu zabierasz głos na poważnym forum ? :)
A jak go usune ze znajomych to nie będziesz na mnie zły?
Ojejku...:)
Poważne forum ale zawodnik niepoważny!
:D
7 dni później
I co dalej Hesdeyu,będziesz grał jak należy ,czy tylko fuchy odwalał...?
Przypomne tylko ze Suart zdaniem kibicow zostal 2 krotnie wybrany PILKARZEM MECZU wiec cos w nim chyba jest.
Na ilosc wystepow w jakich wystapil to chyba niezly wynik , mysle ze jest wielu innych ktorym nalezaloby zadac to pytanie.
Mnie się wydaje ze chłopak potrzebuje czasu i dobrego mentora(aklimatyzacja itp)
Przepracuje odpowiednio zimę i na wiosne będziemy mieli z niego pożytek :]
A ja bym pomyślał o półrocznym wypożyczeniu do któregoś ze słabszych klubów I ligi tak aby miał duże szanse na grę i trochę się w ten sposób "pokopał z polskim koniem", bo tego czego brakuje mu najbardziej to możliwości i czasu na przywyknięcie i częściowe przestawienie się na charakterystyczny dla naszego kraju sposób gry. U nas o okazje do gry będzie mu w tym sezonie chyba raczej trudno.
Na obronie się nie sprawdzi w naszych pięknych ekstraklasowych warunkach. Ja bym go próbował gdzieś na pomocy, piłkarz technicznie jest dobry szkoda byloby go niewykorzystac. Ogarnij sie Hesdey! :D
31 dni później
Jak ustabilizuje formę i będzie grał w pomocy a nie na obronie to będzie z niego pożytek .
Szukamy lewoskrzydłowego a Suart mógłby się na tej pozycji sprawdzić.
Pokazał kilka razy swoją szybkość i przebojowość, w połączeniu z niezłym strzałem z dystansu mógłby być mocnym punktem w ofensywie.
A jeżeli Jurij nie widzi go w tej roli to najlepiej się go pozbyć, bo na lewą obronę nie powinien nigdy więcej mieć wstępu.
jaka forme?
niech zacznie walczyc bo na razie to pozoruje gre. sama technika tomoze grac na hali gdzie nie ma gry cialem
Ale dzisiaj zagrał bardzo nieźle - a jak się przytulał do Moskały, kiedy pozowali do zdjęcia ze zdobytym pucharem ... :)
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szukamy lewoskrzydłowego a Suart mógłby się na
> tej pozycji sprawdzić.
> Pokazał kilka razy swoją szybkość i
> przebojowość, w połączeniu z niezłym
> strzałem z dystansu mógłby być mocnym punktem
> w ofensywie.
>
> A jeżeli Jurij nie widzi go w tej roli to
> najlepiej się go pozbyć, bo na lewą obronę nie
> powinien nigdy więcej mieć wstępu.
Uważam że i tak powinniśmy szukać konkretnego lewoskrzydłowego, a Suarta nikt nie wyrzuca. Okaże się lepszy od nowego nabytku to będzie grał, trzeba też trochę rywalizacji o miejsce no i ławka też musi być jakaś... Gdyby Lech miał niezłą ławkę to by teraz walczył o utrzymanie mistrzostwa...
Ma gość papiery na granie i przede wszystkim technike tylko rolą trenera jest aby znalazł miejsce na boisku dla takiego zawodnika podobnie zreszta jak dla Suvorowa bo nas nie stac na marnowanie takich talentów.
Dokładnie, popieram mojego przedmówcę, Suart jeśli dobrze przepracuje
okres zimowy to możemy mieć z niego prawdziwy pożytek. Udowodnił
we wczorajszym Remes Cup że jest dobrze wyszkolony technicznie a takich
grajków u nas brakuje. Oby tak dalej i oby Pan Jurij uwierzył w Twoje umiejętności.
16 dni później
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_143237/010224.jpg[/img]
Skąd ten chłop się urwal. Mam wrażenie że jest całkowicie odklejony od rzeczywistości
Dlaczego?
przecież może tam zimno jest :D
u nas też teraz świeci słońce a wypizd taki że dramat ;)
No w sumie pokazują 11 stopni więc rzeczywiście wypizd :D
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Antalya/
Napinacz, ale o co Ci chodzi? Jak lubi, niech biega i przy 40 st. C w czapce i kalesonach. Byleby nie miał hipertermii i byleby grał dobrze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)