Welcome Hesdey Suart - be the best defender !
-
-
Hesdey Suart - witamy w Cracovii
znalazł się w kadrze ale cały czas czekamy na certyfikat
Chciałbym żeby zagrał ale znając realia będzie niezwykle ciężko :/
Welcome!
Po meczu z Koroną . Hesdey pokazał jaka polska ekstraklasa jest słaba, zawodnik z drugiej ligi holenderskiej może uczyć naszych kopaczy. Może nie zagrał meczu życia, ale pokazał klasę , pomimo tego że jest bardziej wysuniętym obrońcą ( ale to przypadłość bocznych obrońców) to w defensywie grał najlepiej. Pozostawia do myślenia fakt że Korona większość akcji przeprowadzała stroną na której grał Janus (który, po prostu sobie nie radził z skrzydłowymi Korony). Hesdey bardzo dobrze grał na bocznej stronie boiska i rzut wolny który wykonywał...piłka zakręciła się obok słupka...osobiście uważam za najlepiej wykonany stały fragment gry dotychczas w tym sezonie ( Mateusz Klich mnie nie przekonuję).
Coś mi się wydaje że ma on duszę prawdziwego Homies! i będzie ulubienicę kibiców.
ciężko mu się grało - nasza liga jest na wysokim poziomie ;)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=7336&x=0
ian thorpe- Coś wymyślić musiał , przecież nie powie że po pełnił błąd że tu przyjechał (oczywiście jeśli chodzi o aspekty sportowe) z Holandii, gdzie jak mi się wydaję poszukiwacze młodych talentów z Anglii albo Hiszpanii częściej zaglądają niż do Polski.
Powodzenia
najlepsze jest to, że ok. 80 minuty widząc co się dzieje, zaczął momentami rozgrywać piłkę, przechodzić na środek pola. Swoją drogą świadczy to o taktycznym chaosie w naszej drużynie
rafir93 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ian thorpe- Coś wymyślić musiał , przecież
> nie powie że po pełnił błąd że tu
> przyjechał (oczywiście jeśli chodzi o aspekty
> sportowe) z Holandii, gdzie jak mi się wydaję
> poszukiwacze młodych talentów z Anglii albo
> Hiszpanii częściej zaglądają niż do Polski.
W Holandii młodym talentem jest się w wieku kilkunastu lat. To tylko w Polsce zawodnik z rocznika 86 może być uważany za młodego i obiecującego piłkarza. Skoro on nie był w stanie do tego czasu, przebić sie do najwyzszej klasy rozgrywkowej w Holandii, to jakaś przyczyna tego musi być. A jaka ? Odpowiedź nasuwa się sama....
Wybaczcie, że nie w temacie ale tak akurat mi się nasunęło. Podziwiam forumowiczów takich jak agee2, 5 lat na forum i cztery posty:) Szacunek. Trzeba mieć nerwy....
Mam nadzieje że to będzie nowy standard w transferach Cracovii. A w wersji optymistycznej to mam nadzieje że Suart będzie pułapem "0" i niżej nie będziemy schodzić
good luck Hesdey! just prove your skills in next games and you gonna be hero of the city:)
Życzę superowego zgrania na lewej stronie z Saidim...
W sumie obydwoje po holendersku będą rozmawiać więc komunikacja będzie dobra:) Teraz tylko prawa strona islandzka, środek z Burkina Faso i atak z Urugwaju;)
http://www.sport.pl/sport/1,67926,8333771,Hesdey_Suart__Jestem_troche_jak_Roberto_Carlos.html
Gość z Surinamu chyba wie o Polsce tyle ,co chyba większość z nas o jego kraju. Boniek, Bonarka - zajebiście :(
Jim, czego oczekiwałeś? Że chłop poda datę chrztu Polski? ;)
:) życzę chłopu powodzenia w Cracovii !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)