W Bytomiu chodza sluchy ze Baranek znow z nimi pertraktuje kontrakcik
-
-
AREK BARAN! PRAWDZIWY KAPITAN! DZIĘKUJEMY!
Arkadiusz Baran piłkarzem LKS-u Nieciecza
http://www.90minut.pl/news/132/news1328951-Arkadiusz-Baran-pilkarzem-LKS-u-Nieciecza.html
TEODOR sa inne tematy w ktorych mozesz sobie te badziewne komentarze smarować, tutaj jest temat dziękczynny, nie psuj atmosfery tego wątku
Dziękuję Panie Arku.
Dzięki Arek za LATA gry w naszej CRACOVII, na zawsze Ciebie zapamiętamy!!!
pamiętam wywiad, jaki robiłem dla magazynu PASY w 2004 roku, bardzo skromny fajny facet - pomyślałem po rozmowie,
dla mnie Baran to fundament budującej się Cracovii, nikt tak jak on nie trzymał się mocno na nogach i nikt tak skutecznie nie przerywał akcji przeciwnika,
lata lecą, ale meczy w wykonaniu Barana nigdy nie zapomnę, zwłaszcza że jest dla mnie jednym z symboli wydobycia Cracovii z nędzy, której musiałem być świadkiem przez całe lata nastoletnie i studenckie,
dziękuję panie Arku
Powodzenia i wielkie dzięki za grę w Pasach. Tyle lat. Ikona
13 dni później
W wywiadzie dla TP Tomek Rząsa mówi:
"Z moich wiadomości wynika, że Arek został bardzo elegancko pożegnany. Jest zaproszony na mecz z TSV 1860 Monachium i są dla niego przygotowane specjalne niespodzianki, o których nie będziemy teraz jeszcze mówić."
Wow to na pewno wszystko zrekompensuje
Znaczy co zrekompensuje?
No jak to co?
Bezczelne nie przedłuzenie umowy z piłkarzem, który był piłkarsko słaby, ale który był swietnym człowiekiem, prawdziwym kapitanem i fundamentem Cracovii w latach powstania z nędzy!
Czesc mojej wypowiedzi w której zawarłem komplementy jest jak najbardziej szczera i prawdziwa!
Panie Arku,
Dziękuję za wszystko co dobre.
Ja też dziękuję Arku i pozdrawiam przy okazji szanowną małżonkę.
Arek był na meczu z Górnikiem (także Tupalski)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)