Ten w Opolu ?
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
gramy jak tralala:/
tradycyjnie Polczak kartka
jak narazie to dwie jedyne akcje w polu karnym, były z inicjatywy OBROŃCY Suarta...
jak mozna nie konczyc strzalem takiej akcji???? ja @^%#$#
no to polczak pauzuje w nastepnym meczu... 4 mecze, 4 żółte.. jakby tyle goli strzelał co żółtych zbiera :D
To Polczak nie zagra z Górnikiem. Może to i dobrze.
64 minuta, Ulatowski nie robi zmian. widać - wszystko gra.
Zaczytał się na ławce w "Chodząc po wodzie" :) Tam w Kielcach są wygodne fotele.
Powiem Wam, że podoba mi się gra Suart'a, zwłaszcza ofensywna. Oby tylko z każdym meczem grał lepiej.
Dwie sarenki Slusarski i Dudzic nadal sobie hasają po boisku jak wspomniane zwierzątka po łące- ot tak beztrosko i swobodnie
gramy antyfutbol bez kitu:/
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiem Wam, że podoba mi się gra Suart'a,
> zwłaszcza ofensywna. Oby tylko z każdym meczem
> grał lepiej.
Jeszcze dwa mecze i sie zrowna z reszta
Ulatowski to jest cipa. Chuja gramy a ten żadnej zmiany. Pojeb
Przykro patrzeć, jak nasz zawodnik przewraca się na piłce.
Na chuj ulatowski wpuszcza napastnika skoro nie ma pilkarza po za Suartem, ktory moglby zagrac mu pilke ??
Matusiak za Dudzica
Krzywicki o.O za Ślusarskiego
Crouch wszedl to sie gra zacznie.....:/
Nie moge, normalnie nie moge. Gdzie te grajki maja jaja. Na taki mecz to mi by wystarczylo sily biegac. Ci zawodnicy biora taka kase jak malo kto na tym forum, za co, za co sie pytam?
Podpalił się z tymi zmianami.
Dopiero 68 minuta.
Przecież zajebiście było.
A tak w poważnie to nadal nie wprowadził na boisko rozgrywającego...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)