Pierwsza polowa dno, kompletne dno!! Jak cos sie nie zmieni w naszej grze to I liga za rok. Nie ma zadnej gry w tym zespole! Zal ogladac!
-
-
27.08.2010 17:45 Korona Kielce - Cracovia
Oni nie potrafią grać ! jak podajemy po ziemi to zamiast podejść do piłki oni od niej uciekają i dlatego ją co chwile tracimy.. oni chyba myślą że zawodnik Korony ją przepuści :/ podejść pod piłkę , z pierwszej rozegrać na bok , 2-3 podania takie i od razu stworzy się sytuacja ! tylko celnie i z głową!!
to dopiero 4 mecz tego sezonu a ja już jestem zmęczony
Ogladajac mecze Pasów trzeba miec stalowe nerwy...., jak widze pressing naszych to sie plakac chce. Ambicji troche, panowie!!!!
siedzę na rynku w Mikołowie w przerwie pracy i z przerażeniem czytam wasze wpisy, jak rozumiem przegrywamy już od pierwszych minut i gramy jak frajerzy?
Gramy padake straszną, ale za ch.&*( nie uwierzę, że ten sku.rwy.syn na linii nie widział spalonego Niedzielana
O kurwa MERDAJADA!!!
ja pie%$@#%$# co ten Merda odpier@@*&^!!!!!!!!!!
Mniej więcej się zgadza.
No kuwa co ten Merda robi
hahahahahahahahahahahahaha, w zyciu czegos takiego nie widzialem
HAHAHAHAHAHA
O KURW.A PADLEM :D
Ro Man pracuj sobie spokojnie dalej, nie ma czego oglądać.
Merda chyba za dużo siedzi z Cabajem :/
narzekacie na Cabaja????promujecie Merde??? to powodzenia życze
ja pierdole. żenada
huahaahhahahah niesamowite :D
hahahahahahahahaha Merda! Cabaj nawet takich durnot nie odwala :D hahahaha komedia :D
ja pierdolę, rają tak gównianie, że to się w pale nie mieści. jak ten ulatowski czegoś nie pozmienia, to chbya ocipieję
graja jak cipy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)