ostatni raz kiedy mieliśmy dodatkowy bilans bramkowy w lidze wypada na 29 września... 2007. licznik bije...
-
-
bilans bramkowy
za ponad miesiac jublieusz sie zbliza ....
5 dni później
Jak my możemy mieć dodatni bilans bramkowy jak w 3 meczach tracimy 10 goli ?
sprawdziłem pewną ciekawostkę historyczną, a że nie chcę zakładać nowego wątku, to wpiszę tutaj:
ostatni raz rozpoczęliśmy ligę od trzech porażek w drugoligowym sezonie 1970/71 (porażki z Hutnikiem 1:7 u siebie, Unią Racibórz 0:5 na wyjeździe, ze Śląskiem Wrocław u siebie 0:2). sezon ten zakończył sie pierwszym w historii spadkiem do trzeciej ligi.
też mam ciekawostkę:
w żadnym z 38 poprzednich sezonów w najwyższej klasie rozgrywkowej nie mieliśmy takiego "chlubnego" otwarcia... zawsze przynajmniej punkt w pierwszych 3 meczach...
mirasek.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> też mam ciekawostkę:
>
> w żadnym z 38 poprzednich sezonów w najwyższej
> klasie rozgrywkowej nie mieliśmy takiego
> "chlubnego" otwarcia... zawsze przynajmniej punkt
> w pierwszych 3 meczach...
Dajmy spokój statystyce, sędziowie nas wykiwali z Legią i Śląskiem, więc statystyka tu nieprzydatna.
Optymiści mogą twierdzić, że koronie strzelimy 8 bramek, nie tracąc przy tym żadnej i bilans będzie dodatni ;)
340 dni później
hop.
jutro kolejna szansa, aby zakończyć tą straszną passę
no, to żeś zapeszył.
pamiętałem o tym wątku i miałem nadzieję, że będzie okazja go podbić, ale PO meczu ;)
Jak nie kupimy rozgrywającego to będziemy musieli jeszcze rok zaczekać do dodatniego bilansu bramkowego.
8 dni później
to pokazalismy -- 2:5
Nie podejrzewam że będziemy mieć w tym sezonie bilans dodatni.Z taką obroną możemy mieć jeszcze gorszy niż w poprzednim.
380 dni później
i dziś po prawie 5 latach mamy bilans dodatni!!! :)
Wojtek coś Ty narobił... Bój się Boga wuefisto :)
Mam nadzieję, że takie niechlubne serie, jedna po drugiej odejdą w przeszłość. Teraz można zacząć odliczać te pozytywne - niech trwają jak najdłużej:
- 4 kolejne mecze oficjalne bez porażki (od 3.05.2012, czyli już ponad 3 miesiące)
a na wyjazdach jesteśmy niepokonani od 30.04 (nie chcę przypominać co to był za mecz), także 4 kolejne wyjazdowe spotkania.
421 dni później
po 6 latach mamy wreszcie dodatni bilans bramkowy w Ekstraklasie!!! :)
5 dni później
Dodatki bilans to jedno.... należy też podkreslić fakt, ze tylko 2 zespoły(Legia Górnik) na ten moment mają więcej strzelonych bramek od nas. Od wczoraj gapie się w tabele jak zahipnotyzowany- wciąż trudno mi uwieżyć,ze potrafilismy się wywindować tak wysoko. Ogromne brawa za to dla całej drużyny, trzeba ich teraz mocno wspierać zeby podtrzymali passe.... W Zabrzu bedzie bardzo cieżko nawet o remis ale na Ziemi Swiętej z Koroną ma być komplet i bierzemy swoje kolejne 3 pkty!
no fakt - oglądanie teraz tabeli to coś pięknego
MakusKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dodatki bilans to jedno.... należy też
> podkreslić fakt, ze tylko 2 zespoły(Legia
> Górnik) na ten moment mają więcej strzelonych
> bramek od nas. Od wczoraj gapie się w tabele jak
> zahipnotyzowany- wciąż trudno mi uwieżyć,ze
> potrafilismy się wywindować tak wysoko. Ogromne
> brawa za to dla całej drużyny, trzeba ich teraz
> mocno wspierać zeby podtrzymali passe.... W
> Zabrzu bedzie bardzo cieżko nawet o remis ale na
> Ziemi Swiętej z Koroną ma być komplet i
> bierzemy swoje kolejne 3 pkty!
Dopisz 6 pkt. Chłopaki są mocno nabuzowani, jak by się dało to by grali już jutro.
Tabela wporzo ale jest jeden wrzód do przeskoczenia i wtedy będzie pięknie.
Zacznijmy od tego że Lubin dziś zleje obszczymurów ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)