CO ZROBIMY? POJEDZIEMY NA LECHA I TEZ BEDZIEMY WALCZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ULA JESTEM DUMNY
-
-
Rafał Ulatowski - człowiek z pasją (video)
Jestem pod wrażeniem, gościa ktory jest w klubie od niecałych 3 miesięcy i z taką pasją walczy o Nasze i jego Pasy. BRAWO ULA!!!
Brawo trenerze Ulatowski!!!.Tak trzymać!!!Zwycięstwa to kwestia niedługiego czasu bo gramy super!!!
Trenerze, jest Pan Pasem!
Wielkie slowa uznania dla Ulatowskiego powiedzial co mysli nie bal sie i za to szacunek
Na takiego trenera czekaliśmy brawo Panie Tranerze!!!!
wreszszcie odpowiedni czlowiek na tym stanowisku !!!!
ale jechal po rajtach na tej konferencji !!!!!
Taką reakcją zasłużyłeś sobie trenerze na mój dozgonny szacunek...
4:22min z konferencji-za to szacunek!
Dziekuje za zwrócenie mi kombinacyjnie grającej Cracovii
Brawo trenerze!
Trenerze ogromny szacun !!!
Tak grajacych Pasów już dawno nie widziałem i wiem ze z tej maki bedzie pyszny chleb .
cały ten mecz przypominał wiosenne 2-3 na Hutniku
tym razem wyjątkowo graliśmy ładnie, taktycznie mądrze,
ale skuteczność jak u pip jakichś, nie trafiliśmy 2, albo trzech okazji do podwyższenia wyniku,
znów nas Legia wypunktowała bez emocji, bez seryjnego marnowania szans
brawo Legia, brawo Cracovia, tak trzymać a z wynikami będzie lepiej
sędzia ma prawo korzystać z przepisu [b]bez ostrzeżeń[/b],
to co nasz trener mówi że go nie uprzedził,
brzmi jak tłumaczenie kierowcy z 0,5 promila, że najpierw powinien dostać ostrzeżenie,
czyli dej spokój, bądź facetem, otrzyj łezki bezsilności i walcz jak lew!
Marcin C, wbrew opinii jedynego znawcy na świecie, w którym mamy zaszczyt się na forum zaczytywać,
powinien bardziej trzymać nerwy na wodzy, żółta kartka niepotrzebna,
gierki z przetrzymywaniem piłki przy wybiciu niepotrzebne,
fakt że wcześniej bronił dobrze (nie wiem czy perfekcyjnie-dostawał wiele piłek "na twarz")
nie tłumaczy go z nieodpowiedzialnego zachowania.
Liczy się tzw. "mindset" czyli po angielsku zestaw cech mentalnych,
nie mając ich, talent może go uprawniać do gry w niższych klasach, ale nie ekstraklasie,
nie daj Boże żebyśmy do pucharów doszli. Ja, będąc trenerem przeciwnika Cracovii,
specjalnie bym nastawił zespół żeby go prowokował,
dzięki temu szanse że dostanie żółć, albo czerwień, albo wpuści farfocla w 95 minucie znacznie rośnie
Dudzic bardzo irytował marnowaniem szans, choć brawa za powroty i walkę w obronie
Klich jest młody, ma prawo do błędów, występ zerojedynkowy,
albo super, niekonwencjonalne, błyskotliwe zagrania, albo partaczenie;
to on wrzucał te niebezpieczne piłki z wolnych, to on przetrzymywał piłkę,
po której sfaulował go Vrodjak i dostał żółtko (nasz Marcin niestety też, patrz komentarz wyżej)
to on genialnie podał Dudzicowi przed jedenastkę w drugiej połowie
on to wszystko dźwiga, ma talent i nie trzyma go na lepsze dni, ale próbuje eksperymentować, robiąc błędy
oby szybko poszedł z tej c*ujowej ligi, bo go roztrwoni
obrona ładnie, ale chyba pomoc ich nie wspierała, albo oni nie do końca tak ładnie,
bo pozwalaliśmy na za dużo niebezpiecznych wrzutek i przyjęć ze strzałem przed "szesnastką"
(przykład: efektownie wybroniony strzał Iwańskiego w II połowie),
w ogóle Legia wjeżdżała w nasze pole karne jak do siebie na parking klubowy
Wasyl nie zawsze miał pomoc z kryciem Manu, chłop walczył jak lew, nie tak znowu często faulował,
ale musi czasem wydrzeć pysk na Radomskiego, Sachę, czy Klicha żeby go ubezpieczali
Ślusarz mi się nie specjalnie podobał, jestem już nim znużony, nie porwie mnie jego lewa noga,
(prawą ma chyba tylko do wstawania rano z łóżka)
potrzeba nam na gwałt napastników, prognozuję że z tym będziemy mieli najwięcej problemów
na koniec brawo dla Przytuły, człowiek bardzo dobrze się sprzedaje przed mikrofonem,
to że był stronniczy, i trzymał za Pasami, było słychać przez cały mecz
pozdrowienia dla A.W.B. wciąż naburmuszonego że mu mistrza Zen, Mikulskiego, nagrał z jego bredniami
Ulatowski aż kipiał na konferencji :). Zajebiscie widać tak emocjonalnie reagującego trenera na krzywde klubu. Bedzie dobrze i nie ma co płakać. stało sie i jedziemy po 3 pkt do poznania :)
Wielkie dzięki dla Trenera za te słowa za ten mecz i za postawę...
Ulatowski nie dotrwa nawet do inauguracji nowego stadionu (!)
W dwoch meczach w których mozna było spokojnie zdobyc 4 punkty jest WIELKIE ZERO
Teraz wtopa w Poznaniu i Kielcach, potem pojedzie nas rozpędzony Górnik, a w 6 kolejce baty w Gdańsku
Mecz z Arką prawdopodobnie poprowadzi już inny szkoleniowiec
Tak niestety prognozuje :/
Prorok?
Poproszę numery lotka na dziś.
Myślę, że nie ma co sztucznie podkręcać atmosfery, a kredyt zaufania wobec trenera daleki jest od wyczerpania. Cracovia gra jak zawsze - pechowo, ale zarazem inaczej - po prostu gra w piłkę, a nie w klipy, jak do niedawna. Wyniki na pewno przyjdą. To dopiero dwie kolejki. Bedzie dobrze :)
Trenerze,naprawdę WIELKI SZACUNEK za słowa na konferencji i umiejętne poustawianie drużyny...:)
do CracoviaNH i innych napier.dalaczy/krytyków - sukces rodzi się w bólach,drużyna dopiero się zgrywa,jak zaskoczy będzie maszynką nie do pokonania...:)
W Poznaniu wygramy albo zremisujemy ze słabo grającym Lechem, potem zwycięstwo w Kielcach, zwycięstwo z Górnikiem i Lechią i będzie dobrze. Sędziowie nie będą nas wiecznie oszukiwać, a gra jest naprawdę dobra!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)