Spokojnie,cierpliwosci troche potrzeba,drużyna przecierz dopiero sie buduje,szczyt formy planowany jest dopiero na otwarcie nowego stadionu.Byłoby może dzisiaj lepiej ale Marcin Cabaj znowu miał pecha,Piotrek Polczak widać jeszcze nie w takiej formie do jakiej wszystkich przyzwyczaił,Jarabica dopiero sie aklimatyzuje i kiedys pierwszego swojaka musiał strzelic.Matusiak z Palermo tez jeszcze potrzebuje troche czasu żeby pokazac co tak naprawde potrafi,pozatym było troche dzisiaj za gorąco do tego doszło zmeczenie z dwóch poprzednich meczów,boisko jakies nierówne,niewypada chłopaków krytykowac po takim meczu z takim rywalem który pokonał Dnipro na wyjezdzie,a u siebie zremisował z Arką Gdynia.Ta drużyna złapie jeszcze taką forme że może nawet sie jeszcze zdołamy utrzymac.No ale tutaj jak zwykle sami narzekacze;)
-
-
22.08.2010 17:00 Lech Poznań - Cracovia
Jak jeszcze raz zobacze Polczaka i Sasina w składzie to sie pochlastam.....Jeszcze świąt nie ma a Pasy juz prezenty rozdają...Takiej ignorancji i beztroski w obronie to dawno nie widzialem
[pre]
Panowie isc na piwo a jak nie to walnac dobra setke i przestac biadolic!!!!!Musimy sie wziac w garsc po sromotnej porazce i katastrofalnej postawie zawodnikow i czekac na kielecki mecz w piatek!!!!!wiem ze to wlasnie ten mecz bedzie wielkim przelomem dla nas i dla naszej druzyny patalachow na dzien dzisiejszy!!!!
[/pre]
i tu masz Kruszyna rację. Trzeba teraz ochłonąć.
Ja czekam na październikowe mecze w których będziemy grać w 12 i wtedy będziemy mogli mieć pretensje też do siebie.
A mnie normalnie zatkało.
mówiłem, pisałem, by się nie podniecać szansami Pasów w meczu z Lechem. Lech PILKARSKO jest dla Cracovii w chwili obecnej nie do przeskoczenia. Przestrzegał wszystkich Ulatowski przed meczem, mówiąc do kogo jedziemy. Wierzyć to jedno a szanse to drugie.
Indywidualne błędy wszystkich kopaczy doprowadziły do porażki. Jedno jest pocieszające - Mierzejewski wraca do gry i powinien grać za Sasina w następnym meczu. Zwracam uwagę, że w 4 gole straciliśmy po wejściu Golińskiego i Matusiaka.
Dobry mecz z Legią, trochę wykrzywił na plus grę Cracovii, fauszując prawdziwy obraz - ta drużyna jest na miejsca w tabeli 5-8, bliżej 8 miejsca.
Na dziś mam dosyć: Chciałbym na koniec "podziękować" naszym piłkarzykom za grę. Może bidoczki za mało zarabiają...?
Będzie też oprócz Mierzejewskiego, Ntibazonkiza.
I tutaj racja. Byłem zachwycony początkową grą ze Śląskiem i nasi kopacze pokazali w tym meczu, że potrafią grać piłką.
A gra z Lechem to już inna liga dla nas. Lech jest w sztosie! i ma za sobą już 8 meczy w tym seozonie.
5-8 ? bedzie walka o 12-14, jak co roku. ja juz szczerze ma dosc takich wynikow. mam dosc blazna kopiacego slupki, blondyneczka na obronie, ktoremu ucieka nawet wlasny cien, i paru innych, szczegolnie z tatuazem i zelem.
Mr Right & Mr Wrong , a śpiewasz czasem na meczach "Czy wygrywasz, czy nie ... " ?
Gdzie Jest Drużyna?! Cracovio, Gdzie Jest Drużyna?! K::rwa Mać chyba się pokiełbasiło tym ciulom, że to nie turniej kibiców tylko K:URWA Ekstraklasa!!! 1wsza liga 1wsza liga CRA-CO-VIA. Jak tak dalej bedzie to by sie przydał spadek w c:huj zeby sie obudzili wkoncu, bo ileż można na to patrzeć?! Co sezon to samo...
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pasiasty, akurat gdzie jak gdzie, ale u nas
> trenerzy mają dosyć duży kredyt zaufania, na
> pewno w przeciwieństwie do sąsiadki, po prostu z
> niektórymi piłkarzami w naszej kadrze, nawet
> Jose Mourinho nie osiągnąłby sukcesów.
Z tym, że mają kredyt zaufania się zgodzę. Ostatecznie Płatek wyleciał po 2-6. Teraz jest 5-0 więc teoretycznie jeszcze gorzej. Dlatego nie wiadomo, czy w najbliższych godzinach nie usłyszymy jakiegoś nieprzyjemnego newsa.
I zgodzę się również z tym, że z pustego to i Salomon nie naleje. Więc co takie grajki jeszcze robią w tej drużynie ? Piękny stadion, gra o puchary... z czym do czego, z czym do czego...
mamy ZERO punktów, 10 bramek straconych, czyli dwa razy więcej niż 3 kolejne najgorsze od końca drużyny w lidze (one straciły po 5 goli i są wyżej w tabeli)
wiem, że przeciwnicy byli z górnej półki (piłki) ale to jednak źle wygląda, oglądałem Pasy na żywo w Warszawie i grali naprawdę dobrze, myślałem że w kolejnym meczu z waznym przeciwnikiem nie pękną tak łatwo, a tu... taka smutna niespodzianka
Pasiasty92 Napisał(a):
> Macie jeszcze jakieś obiekcje ? Jest wam jeszcze
> w smak gadanie "może za chwilę zaczną grać
> lepiej " ? Nie, nie zaczną ! Mamy tego swojego
> Saidiego, ale jednym zawodnikiem to my byśmy
> nawet 1 ligi nie zawojowali !
>
> PS. Nie zdziwię się, jeżeli Ulatowski poleci po
> tym meczu z hukiem.
dzieci czas spac
nie nerwujcie sie tak :)
ale spokojnie dzialaja na mnie trzy piwka i Szczawnickie powietrze :)
no i kolejne psioczenie. Ja staram się być co roku optymistą. Mówię wam ... jeszcze zaskoczymy niejednego w lidze.
No teraz też żeśmy zaskoczyli, szkoda tylko ze niemiło.
Szczerze mówiąc przyznam się do tego, że nie liczyłem w tym meczu na wygraną i nie jestem zaskoczony.
Pamiętacie Zagłębie Lubin jak zaczęło poprzedni sezon i na którym miejscu skończyli? Z nami też tak będzie, najtrudniejsze mecze oprócz Polonii już są za nami.
isaac Napisał(a):
> dzieci czas spac
Cóż za merytoryczna i poparta argumentami wypowiedź.
Z Cracovią jestem od zawsze i na zawsze będę. Niejedno widziałem przez te lata. Jeśli w Twoim mniemaniu jestem dzieciakiem - nie dbam o to.
Trzeba zrozumiec że budowa drużyny to jest długotrwały proces,nie zawsze można tak szybko gonić za piłką jak przeciwnik,jeszcze po tak długiej podróży jak do Poznania.Poza tym bez Marka Wasiluka jest naprawde ciezko wygrac jakiś mecz,z Polczakiem obydwaj sie doskonale rozumieja i sa najlepsza parą środkowych obronców w tej częsci swiata,co potwierdzili nawet przedstawiciele światowego giganta z TSV Monachium.
A nie uważacie mecz z [b][color=#FF0000]P[/color][color=#FFFFFF]S[/color][color=#0033CC]I[/color][color=#FF0000]O[/color][color=#FFFFFF]K[/color][color=#0033CC]A[/color][color=#FF0000]M[/color][color=#FF0000]I[/color][/b] za trudny ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)