dangorka - w takim razie wytłumacz mi fakt jak to możliwe, że w pierwszym składzie przez cały czas od wielu miesięcy wychodzi ta sama banda niezgułów a kolejni trenerzy wylatują ?
-
-
22.08.2010 17:00 Lech Poznań - Cracovia
Walki o utrzymanie c.d
rafir93 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> koko ksc- Dla mnie Cabaj numer jeden potrafi
> wyciągać nie 100 % a 200 %. Cieszę się że
> mamy Merdę i że na razie jest na rezerwie. Po
> prostu dla mnie pewniejszy jest Cabaj. I w
> dzisiejszym meczu (zabrzmi paradoksalnie) bronił
> świetnie...wszystkie bramki obrony.
No cóż.Nie będę sie z Tobą przegadywał. Każdy ma swoje racje.
Odpierdolcie się od Cabaja oprócz niego na boisku było dziesięciu innych
pseudo grajków
To jest PORAŻKA, aby przegrać takim wynikiem. Rozumiem 1-0 czy 2-0, ale nie aż 5-0
Ulatowski powinien szybko brać się za ten zespół i poskładać go do kupy. Jeszcze 5 dni temu wypowiedział się, że ostatnio na treningu zauważył, że rodzi się DRUŻYNA która będzie wygrywać. :(
Cabaj broni ładnie. Przecież widać to było, jak wychwycił piłkę 3 razy w pierwszej połowie. Pod koniec meczu zaryzykował, bo co mu tam szkodzi czy karny czy strzelona bramka. Wiadomo, że w karnym mógł też liczyć na szczeście.
rodziła sie druzyna widac bylo juz to po pierwszych dwóch meczach ... a dzisiaj to była całkiem inna Cracovia .... Cracovia z ostatnich słabych sezonów:( a myślalem ze juz nie bedzie tak słabych meczy ... PASY GRAĆ QRWA MAĆ !
Jedno jest pewne: Nasz trener ma "gadane". Lepsze niż Lenczyk... Zobaczymy jakie będą efekty.
Moje zdanie co do Cabaja - czy się komuś podoba, czy nie - Cabaj "do widzenia".
Nasze akcje trwały tyle co powtórka tv po akcji Lecha, bo gdy sie właczali po niej to pilke mial Lech. Zawsze.
Znalazloby sie ktos, a nawet kilku, ktorzy odpowiadaja bardziej niz Cabaj. Powiem wiecej oprocz 1,5 bramek ewidentnie zawalonych (0,5 za 4 bramke tylko za dziure, bo dziwne ze zawodnik Wilk nie mial krycia) wybronił wynik co jest jakims absurdem i pokazuje ze POWINNIŚMY przegrac ok. 10-0.
Dziwna zmiana gry od poniedziałku, gramy w kratke wierze ze bedzie jak z Bełchatowem w ostatnim sezonie ktory mial nawet jezszcze gorzej bo po 5 kolejkach 1 pkt.
AW Kielcach wypada z kratkowanego kalendarza nasz dobry mecz.
Powiem tyle: Czasem trzeba dostać w dupę solidnie, by coś z tego było. Na razie co mecz to ku...sko bolesna nauka. Wierzę, że to zaprocentuje. A co do niektórych komentarzy: cóż, przez kilka lat nauczyliśmy się, że im większe nadzieje, tym bardziej potem dostajemy po dupie, więc nie dziwi mnie nie kończące się psioczenie. Ale dziwi co innego - zapominacie, że do tej pory jak nasi dostali pierwszą bramkę, to już do końca meczu udawali, że próbują. Tym razem próbowali coś ustrzelić do końca, a że trafili na dobrze dysponowanego Lecha, a nasza obrona nie miała dnia - skończyło się pogromem. Ale lepsze to, niż murowanie bramki przy 0-1, byle nie dostać jeszcze więcej.
Pasiasty, akurat gdzie jak gdzie, ale u nas trenerzy mają dosyć duży kredyt zaufania, na pewno w przeciwieństwie do sąsiadki, po prostu z niektórymi piłkarzami w naszej kadrze, nawet Jose Mourinho nie osiągnąłby sukcesów.
Martwi mnie to, że znowu będziemy się błąkać po strefie spadkowej :(
spokojnie, teraz będzie już z górki.
najlepszych mamy poza sobą. no może warszawska Polonia jeszcze.
damy radę :)
Acha jeszcze niech ktoś wytłumaczy Ślusarowi żeby nie biegał jak jebnięty z pretensjami do sędziego bo w starciu z Arboledą to mu nie będą gwizdać za każdym razem. Bo tak się składa, że to Arboleda jest gwiazdą ligi a nie On (Ślusarski) i nic z tych pretensji nie wynika. I jak On (Ślusarski) chce być gwiazdą ligi to niech zostanie i wtedy w tych starciach z Arboledą każdy sędzia będzie mu gwizdać bo to On (Ślusarski) będzie gwiazdą ligi. Dobranoc.
Gra w kratkę, to typowy objaw braku formy.
Spokojnie panowie ochłońcie troche -przeciez grali ci sami zawodnicy co z Legią którym dawaliście ''ósemki''- po prostu jesteśmy cieniutka drużyna i tyle w temacie.
black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spokojnie, teraz będzie już z górki.
> najlepszych mamy poza sobą. no może warszawska
> Polonia jeszcze.
>
> damy radę :)
Eee no Polonii trzeba ''puścić'' mecz w ramach przyjaźni :)
Napisze kolokwialnie - a nie mówiłem...
Gdzie są Ci wszyscy znawcy, którzy jechali po mnie przed meczem?
Tak jak przewidziałem znowu walka o utrzymanie :/
PS.przyznam szczerze, że spodziewałem się porażki jedno, dwu bramkowej - ale 0-5 to jest k... dramat
Panowie isc na piwo a jak nie to walnac dobra setke i przestac biadolic!!!!!Musimy sie wziac w garsc po sromotnej porazce i katastrofalnej postawie zawodnikow i czekac na kielecki mecz w piatek!!!!!wiem ze to wlasnie ten mecz bedzie wielkim przelomem dla nas i dla naszej druzyny patalachow na dzien dzisiejszy!!!!
bielizna co ty masz do Ślusarskiego ? że broni swojej racji ? jesteś w tym momencie niepoważny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)