A Mezenga juz zagra ? uprawnili go ?
-
-
16.08.2010 18:45 Legia Warszawa - Cracovia
z tego, co się orientuję, to problem leży po stronie brazylijskiej. a biorąc pod uwagę różnicę czasu, nawet jeśli sie za to wezmą dziś, to i tak przed meczem nie zdążą.
O Menzenge nie musimy sie raczej bać bo tam dalej jakiś straszny chaos jest :)
Link do artykułu -> [url=http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/kolton-certyfikat-asa-legii-szybciej-parowcem,1519100]LINK[/url]
Ps. Na ekstraklasa.wp.pl Saidi w 11 kolejki :)
szemrany Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moja Legia dostała wielkie,zasłużone lanie.
> Czy Legia pozbiera się na pojedynek z Cracovią?
> Stawiam na bramkowy remis.
> Z szacunkiem dla najstarszego klubu piłkarskiego
> w Polsce.
>
> Kibic Legii Warszawa.
Szacunek to rzecz piękna i rzadka, dlatego odpowiadam na post kolegi z Warszawy. Nie dziw się, że nie ma wielkiego dialogu - wasi Teddy Boys złamali parę lat temu niepisaną umowę po śmierci Papieża - że nie ma dopingu w 1 połowie, a już negatywnego dopingu wcale. Zostali zresztą srodze ukarani, to był niezapomniany mecz:)
Mam nadzieję, że nasi się pozbierają i pomszczą frajerską przegraną z początku tego roku, kiedy mieliśmy was na tacy:(
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Szacunek to rzecz piękna i rzadka, dlatego
> odpowiadam na post kolegi z Warszawy. Nie dziw
> się, że nie ma wielkiego dialogu - wasi Teddy
> Boys złamali parę lat temu niepisaną umowę po
> śmierci Papieża - że nie ma dopingu w 1
> połowie, a już negatywnego dopingu wcale.
Z pewnoscia mi sie oberwie, ale glownie dla tej wypowiedzi sie zarejestrowalem.
Czesto bywam na waszym forum bo mam jakis tam sentyment do Cracovii, bardziej z pewnoscia niz do Wisly, prawdopodobnie wlasnie ze Papiez byl waszym wiernym kibicem.
Ale chyba uzgodnione zakopania toporu miedzy Cracovia a Wisla po smierci Papieza, i nie dotrzymania tej obietnicy byla bardziej haniebna niz to co zrobila firma Teddy Boys. Ale moze to jedynie moje widzimisie...
Powodzenia
Mazenga zatwierdzony
To nie za dobrze
Lepiej żeby grał Mazenga niż Chinyama. Pierwszy nie pokazał w przedsezonowych spraingach niczego ciekawego a Takesure nastrzelał nam już sporo bramek.
w Warszawie pół miasta gotuje się przed meczem z Pasami, dosłownie, siedzę w cieniu, jest 35 stopni, żar niemiłosierny, ciężko będzie grać obu zespołom, do zobaczenia na Łazienkowskiej
Dobrze powiedział Ulatowski - nieważne który napastnik Legii będzie grał ważne jak zagrają nasi obrońcy
...i bramkarz.
wygramy !
Cracovia Pany!!
Juz tylko 2 godziny :D i zwyciestwo :D
wie ktos kiedy ostatni raz wygralismy w wa-wie ze ległą ? dzis kolejna okazja !!!! do boju Cracovia do boju Cracovia marsz marsz marsz ,do boju marsz , zwyciestwo czeka nasz :)
w 1951 roku...
Piootr - pw, zeby nie rozmywac tematu.
A ja życzę z całego serca obu drużynom wszystkiego dobrego.
Niech to będzie fajny mecz,niech zwycięży lepszy zespół.
Oby nie było sytuacji kontrowersyjnych lub takich gdzie swoje 3 grosze wtrąci sędzia.
Pozdrawiam.
Krzysztof Grabski z Warszawy.
ja sobie pozwole na inne zyczenia - niech zwyciezy lepszy zespol, ale niech sie nim okaze Cracovia ;-)
Ale mili ci kibice z Warszawy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)