podoba mi się ten skład, ale Radek będzie gotowy już do gry?
-
-
13.08.2010r. 17:45 CRACOVIA - Śląsk Wrocław
Matusiak? Ten Matusiak, ktory ani minuty w kilku ostatnich sparingach nie rozegral? On jest zupelnie nieprzygotowany do gry. Podejrzewam, ze oprocz tego na boisku pojawi sie albo Suworow, albo Szeliga (wariant ofensywny / defensywny). Ewentualnie Pawlusinski za Sache.
Sebastian Dudek ma złamaną kość strzałkową - wynika z pierwszej diagnozy lekarskiej przeprowadzonej tuż po meczu z Jagiellonią. [b]Pomocnika Śląska czeka co najmniej sześciotygodniowa przerwa w treningach.[/b]
http://www.90minut.pl/news/131/news1310611-Sebastian-Dudek-zlamal-kosc-strzalkowa.html
promotor_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> skład na piątek w oparciu o umowy z trenerami
> kadr (Polo, Wasyl, Janus max 45, Jarabica 0):
>
> Cabaj - Sasin, Polczak, Jarabica, Janus - Saidi,
> Klich, Radomski, Sacha - Ślusarski, Matusiak
Raczej zagramy 1 napastnikiem (pewnie Ślusarskim bo Matusiak nie jest przygotowany do sezonu po kontuzji). Więc zamiast Matusiaka Suvorov za Ślusarskim i to na dzień dzisiejszy optymalny skład.
A może by tak spróbować z Krzywickim lub Dudzicem. W sparingach spisywali się dobrze.
Pytanie - za kogo? Niech sie dobrze spisza jako zmiennicy.
To jest skład który ja bym wystawił, nie wiem przecież co zrobi trener ;) Zakładam że Suvorov wróci zmęczony z reprezentacji bo rozegra >45 min, gdyby nie to zastąpiłby Matusiaka. Matusiak nieprzygotowany? Być może ale ja wciąż nie mogę się doczekać aż zobaczę go z Bartkiem siejących spustoszenie pod bramką rywali tak jak to czynili w meczu z Lechem
Skoro Matusiak nie jest jeszcze przygotowany to za niego.
jest na forum temat Cracovia w prasie? bo nie widzę a z pewnością by się przydał
Po oglądnieciu skrótu meczu Śląsk W. - Jagiellonia stwierdzam, że nie będzie nam łatwo ze Śląskiem.
po ogladnieciu całego meczu , też tak stwierdzam
hehe z nikim teraz nie będzie łatwo... poza garstką meczy większośc będzie trudnych i bardzo trudnych.
Harmonogram sprzedaży biletów na mecz ze Śląskiem Wrocław:
Red Box Fan Shop Cracovii
09.08 (poniedziałek): 10-18
10.08 (wtorek): 10-18
11.08 (środa): 10-18
12.08 (czwartek): 10-18
kasy przy stadionie Hutnika
13.08 (piątek): od godziny 11
Ten mecz reprezentacji U-23 to gra w jakimś turnieju.... Po cholerę nam to ?
http://www.90minut.pl/news/130/news1300693-U-23-Kadra-na-mecz-z-Irlandia-Polnocna.html
ruszać du_py i na wielicką po bilety bo będzie wstyd ! z tego co wiem to strasznie malo poszło , jak kolega był i pytał babki co sprzedaje to powiedziała że strasznie mało osób kupuje i Np. jeszcze robią zdjęcie sobie i w dup_ie mają mecz ze śląśkiem ! OGARNĄĆ SIĘ I KUPOWAĆ a potem jazda z kurrrrrrr..... Cracovio jazda z ....
i tak beda kolejki dzien przed meczem jak zawsze , wszyscy zostawiaja na ostatnia chwile ;/
Supik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i tak beda kolejki dzien przed meczem jak zawsze ,
> wszyscy zostawiaja na ostatnia chwile ;/
kolejki będą dopiero jak będzie nowy stadion
Cóź byłem dziś po bilecik i rzeczywiście mało ludzi..
Zachęcajcie znajomych do kupowania i przybycia na SS! :D
Inna sprawa, że piątek nie jest optymalnym terminem..
to takie pierdole.... że piątek . Jakby ludziom naprawdę zależało to by już dawno kupili. Takie gadanie : wszyscy za Cracovią a jak przyjdzie iść na mecz to mówią że piątek i nie mają czasu , a będą oglądać przed telewizorem !
Jak teraz nie przychodzi na hutnika po 5 , 6 tys. to skąd weżmie się 15 ???
Skończcie pierd...lić!!!!!!!!!!!!! I użalać się nad sobą. Kupować bilety i nie jęczęć, że piątek, że zła godzina, że coś tam...
Każdy kto ma Cracovię w sercu zrobi wszystko ,żeby być na tym i każdym innym meczu i wbijcie sobie to do głowy!
p.s. Burków było 4 tys ,pomyślcie,że jak nas będzie głupi tysiąc więcej to im gul będzie ze dwa miesiące skakał, a nic tak nie cieszy jak piana z pyska i bezsilność u burka :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)