Od lat klub nie podaje liczby sprzedanych karnetów, tak więc ciężko oczekiwać, żeby tym razem coś w tej kwestii się zmieniło.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
ale chyba Staszek uchylał rąbka tajemnicy.
A to chyba na podstawie zasłyszanych w restauracji historyjek.
Ostatni raport o stanie finansów klubów ekstraklasy w 2013/2014 podają że Cracovia sprzedała 3500 karentów
Nie dziwi Cię taka okrągła liczba? Podana na oko.
nie mówię o Staszku, kochanicy wąsatego szarlatana.
mamy tu takiego forowicza, który informował nas na bieżąco o sprzedaży wejsciówek.
Dlatego pytam, bo wiadomo, że oficjalnie to oficjalnie, a dojścia nieoficjalne zawsze są.
http://stadiony.net/aktualnosci/2014/07/ekstraklasa_ceny_biletow_i_karnetow_na_jesien
Zestawienie, jak cenowo wyglądamy na tle pozostałych klubów E-klasy. TANIO.
Ponoć strefa kibica działała przed sezonem, ktoś wie jak się do niej dostać? Po kliknięciu w https://www.strefakibica.cracovia.pl/ przekierowuje mnie na stronę główną.
Mamy [u]najtańsze[/u] bilety w lidze, jak widać nie wszystkich to przekonuje.
i jedną z najsłabszych drużyn niestety.
[quote]Mamy najtańsze bilety w lidze, jak widać nie wszystkich to przekonuje.[/quote]
[quote]i jedną z najsłabszych drużyn niestety. [/quote]
Pierwsze wypływa bezpośrednio z drugiego.
Klient, który płaci mało, mało wymaga.
albo mało płaci bo grają kupę :) no jeszcze by ocipieli gdyby kazali płacić jak za Lecha czy legie
Jak patrzę na ceny na wielu innych stadionach, to gdyby u nas były takie same, to pewnie niestety musiałbym zrezygnować z karentu i chodzić tylko na parę wybranych meczów w sezonie. Dla mnie to jest trochę chore, że choć kluby nie są w stanie zapełnić stadionów, to zamiast obniżać ceny biletów, utrzymują je na wysokim poziomie, który nijak ma się do tego co dostaje się w zamian. Rozumiem gdyby poziom naszej ligi był niezły, ale jest to od paru lat takie dno, z roku na rok coraz większe, że ludzie mają swój rozum i nie będą płacić tak dużo za takie beznadziejne "widowiska" nawet jeśli chodzi tu o ich ukochaną drużynę. Tak więc cieszmy się, że u nas póki co jeszcze w klubie nie powariowali i ceny mamy na adekwatnym poziomie.
Wpierw klient nie ma zamiaru walczyć ze strefą kibica która cały czas jest w budowie od pięciu tygodni. Walczyć na bramkach z system identyfikacyjnym ,którym by mozna do odbytu zagladac , kiepska gra pilkarzy , kiepskim cateringiem , slabym dopingiem i mozna by jeszcze dlugo wymieniac. Widac ,ze klubie wladza ma swoj lud w glebokiej dupie :)
Dopoki to sie nie zmieni . Kazda akcja marketingowa bedzie na marne bo wpierw zaprosza i zachwyca kibica ,a potem kopna go w dupe i nie pomoga...
Kupiłem dzisiaj karnet i dostałem kartę i dwa papierowe karnety na jesień i wiosnę. Wystarczy jak będę brał samą kartę na mecze?
Tak, jeśli masz plastikową kartę to zawsze z nią wchodzisz na mecz.
Czy udało sie komuś zakupić bilet przez internet >strefą kibica> ? Czy wciąż jest nieczynna ?????
krążą legendy, że kiedyś się komuś udało :)
THX ! Zapomniałem, że mamy tak dużo powiązań z firmą informatyczną hehe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)