MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeżeli już wprowadzają długi karnet to
> piwinien byc na cały sezon.
To akurat nie podlega dyskusji :)
I na moje wyczucie tak właśnie będzie ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
ALRS Napisał(a):
> Czy wiadomo coś w reaktywacji sprzedaży
> biletów/karnetów przez internet ?
Będzie za 5 tygodni :)
tomecki Napisał(a):
> Trzeba będzie dymać...po karnet na trzecią
> rundę ;)
Ale przynajmniej 2gi raz, a nie trzeci :)
W sezonie 2013-14 "dymało się po karnet" dwa razy. Więc po co to zamieszanie?
Rock Napisał(a):
> tomecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Trzeba będzie dymać...po karnet na trzecią
> > rundę ;)
>
> Ale przynajmniej 2gi raz, a nie trzeci :)
Ale tak do tej pory było więc to żadna zmiana
No to się zawiesiłem :) Na głównej odtrąbili to jako wielką zmianę i się dałem nabrać.
System jak w Premier League ;)
Tak samo sprzedawane sa karnety w Anglii. W polowie sezonu za polowe ceny mozna zakupic karnet na druga polowe sezonu i mysle ze tez i tak u nas bedzie.Jesli ktos nie nabedzie teraz to w polowie bedzie mogl pewnie kupic na mecze rozgrywane na wiosne.(nie licze tu meczow z rundy wiosennej granych na jesieni)
To, że w przerwie zimowej, ci co kupili "krótki" karnet będą mogli kupić karnet na rundę wiosenną to jest jasne. Zachodzimy tylko w głowę, dlaczego "długi" karnet nie obejmuje 3-4 dodatkowych meczów rundy "finałowej". Dla mnie jest to zupełnie bez sensu.
Może zakładają podyktowanie wyższych cen za mecze 8-i?
Przy wejściu do pierwszej ósemki miało by to jakiś sens.
Przy założeniu, że przy grze w dolnej ósemce automatycznie przedłuża się karnet gratis:)
6 dni później
od kiedy rusza sprzedaż ?
od poniedziałku
Będąc w bazie danych lecz nie posiadając karty kibica (jest złamana), konieczne jest wyrobienie nowej? Mogę zakupić bilet podając jedynie swoje dane?
Mozesz wyrobic duplikat za dyszke. Bez karty nie wejdziesz na mecz bo posiadacze kart dostaja inne potwierdzenia.
Ewentualnie możesz anulować KK i wtedy będziesz dostawał bilety z kodem.
Karnet długi powinien być na cały sezon, łącznie z rundą dodatkową. Jesli ktoś płaci za cały sezon z góry to powinien mieć zysk, jeśli awansujemy do ósemki, w postaci tych wejściówek taniej. Nie sądzę że byłoby to ze stratą dla Klubu.
Dla mnie bez znaczenia czy dymam po karnet drugi raz w lutym czy w kwietniu. Ale zapewne i tak kupie karnet długi. Ale zmiana jest faktycznie mało istotna.
szymciuKSC Napisał(a):
> Karnet długi powinien być na cały sezon,
> łącznie z rundą dodatkową. Jesli ktoś płaci
> za cały sezon z góry to powinien mieć zysk,
> jeśli awansujemy do ósemki, w postaci tych
> wejściówek taniej. Nie sądzę że byłoby to ze
> stratą dla Klubu.
> Dla mnie bez znaczenia czy dymam po karnet drugi
> raz w lutym czy w kwietniu. Ale zapewne i tak
> kupie karnet długi. Ale zmiana jest faktycznie
> mało istotna.
A czy w zeszłym sezonie musiałeś iść po karnet na rundę dodatkową? NIE , ponieważ mecze z rundy dodatkowej były wliczane w karnet i tym razem będzie podobnie. Przecież klub nie organizował by sprzedaży karnetów na 3-4 spotkania w grupie mistrzowskiej/spadkowej...
Peruzzi, może będzie tak jak piszesz, z tym, że w info o karnetach wyraźnie jest podane, że ten karnet obowiązuje na 15 meczów - czyli bez rundy dodatkowej. Może w klubie się ktoś pomylił, ale w "kalkulacji zysków" z kupienia "długiego karnetu" wyraźnie brali pod uwagę 15 spotkań - czyli bez rundy dodatkowej.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilet_na_podbeskidzie_juz_w_sprzedazy_karnety_utrzymuja_waznosc
[b]Przypominamy, że zakupione karnety na rundę wiosenną utrzymują ważność w rundzie finałowej T-Mobile Ekstraklasy[/b]
Taki komunikat był na wiosnę...
Tyle, że to było w zeszłym sezonie i było to powiedziane wyraźnie przed zakupem. Teraz tak nie jest.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)