bielizna Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jak to limit wyczerpał?
> >
> > Nie będzie już nowych kart kibica?
>
> Oczywiście. Było równo 300.
:) no jak 300 to wszystko ok ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
leszeczek Napisał(a):
> bart27 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wot, dociekliwcy : ))
> >
> > Jednemu ojcem jestem i moja to krew całkowicie,
> a
> > drugiemu wujem tylko : )
> >
> > Pozdrawiam,
> > Wuj Bart.
>
> A przynajmniej masz taką nadzieję i zapewnienie
> od ślubnej(?) :)
No tak zapewnia, w coś trzeba wierzyć : )) A bilety kupione, w POK-u podali, że dzieci do lat 7 po prostu wchodzą i już - żadnych kart, biletów ani nic podobnego.
Pozdrawiam,
Wuj Bart.
Dokladnie. Mnie w POK-u poinformowano, ze dzieci do lat 7-miu wchodza bez niczego na kazdy sektor! Brac dzieciaki i wnuki!
Na ręce 5 latka i wchodzisz z nim. Tak Nikodem na mecz wchodzi z mamą za każdym razem i nikt nigdy nic nie mówił. Sektor B oczywiście.
Byłem o 10 pod kasami po bilet dla brata,sektor B wypełniony ,cały czas ktoś się kręci- kilka osób chciało wyrobić karte kibica i nie mogli "bo się na razie nie da" ale na szczęście na mecz wejdą .
Podobno było nas na tym meczu 10740 czy coś takiego. Zastanawiam się gdzie zmieściłoby się te 3500, których nie było.
Jak jest z tym liczeniem frekwencji, bo na moje oko było ze 12000
Do frekwencji nie wlicza się np. Dzieci do 7 roku życia, tu już masz min kilkaset pasiastych duszyczek więcej.
Jesteś pewien,że się nie liczy?Skoro tak to czemu na derbach był komplet,a przecież takowych dzieci na pewno było sporo.
Do 7 roku życia dzieciaki nie muszą mieć karty ani biletu, aby wejść na mecz, więc nie są uwzględniane przy wejsciu przez bramki. Frekwencja to suma sprzedanych karnetów i biletów.
I tu się mylisz frekwencja jest liczona na kołowrotkach. Kiedyś tak było karnety plus bilety odkąd są kołowrotki liczone to jest z kołowrotków.
Nie wszyscy wchodzą przez "kołowrotki", na przykład inwalidzi na wózkach.
Ossean, jak ja wchodziłem z synem, który ma mniej niż 7 lat to zabrałem go na ręce i wszedłem. Poza tym, co z dzieciakami ze szkół i szkółek, które wchodzą na I nie przez kołowrotki, ale przez bramę.
Ps. To mnie zaskoczyłeś z tym kołowrotkami, ale tzn., że podawana frekwencja jest frekwencją rzetelnie wyliczoną.
5 dni później
Do którego meczu jest karnet?
do końca roku kalendarzowego ;) czyli wszystkie mecze ligowe do końca 2013
8 dni później
Od kiedy mozna kupowac bilety na mecz z Lechem?
kriss7 Napisał(a):
> Od kiedy mozna kupowac bilety na mecz z Lechem?
od dziś
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilety_na_mecz_z_lechem_im_wczesniej_tym_taniej]cracovia.pl[/url]
zniżki dla FC :)
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/fan_cluby_na_mecz_z_lechem_wchodza_z_50_znizka]cracovia.pl[/url]
4 dni później
wie ktoś czy jesienne karnety obejmują jeszcze mecz z Lechem ?
Tak, obejmują. Mecze z Lechią i Zagłębiem też wchodzą w skład karnetu.
Można oddać bilet przed meczem jak znajomy nie da rady iść?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)