Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> byla dokladna informacja na cracovia.pl ze karnety
> sprzedaja do 14, trzeba czyta a nie miec pozniej
> pretensje do wszystkich.
>
> http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bil
> ety_na_mecz_z_gksem_katowice_wciaz_w_sprzedazy
Faktycznie umknęło mi. Nie musisz się ciśnieniować. Odsyłając kogoś do czytania zacznij od siebie
Pozdrawiam
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> byla dokladna informacja na cracovia.pl ze karnety
> sprzedaja do 14, trzeba czyta a nie miec pozniej
> pretensje do wszystkich.
>
> http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bil
> ety_na_mecz_z_gksem_katowice_wciaz_w_sprzedazy
...co nie zmienia faktu ,że to kolejny w naszym Klubie przykład zlewania kibica (tj. po korporacyjnemu klienta).
Przyjeżdża se facet spoza Krakowa ... i musi być 4h przed meczem ,żeby karnet kupić. Powiem krótko...
ŻENADA panowie z Wielickiej ŻENADA!!!!
A większość tych problemów rozwiązałaby sprzedaż przez internet.
Jak to było, komu to w kasach mówili że w poprzednim tygodniu już na pewno będzie działała? :)
strefa kibica jest już czynna....
A dodano jakieś nowe funkcjonalności?
Tak, bilety kupione online są pokazywane w dwóch linijkach i do dziś mam w toku kupno biletu na mecz z Zawiszą w pażdzierniku :D
czy ceny karnetów uległy po dwóch meczach obniżce? wiem że w poprzednich latach było coś takiego, czy też może obowiązują nadal ceny z tej strony: http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_sprzedazy_karnety_oraz_bilety_na_mecz_z_okocimskim ?
ceny karnetów podrożały.
Jeżeli do tej poru nie kupiłeś karnetu to się śpiesz.
Z każdym następnym meczem przybliżającym nas do AWANSU ceny karnetów wzrosną.
PASIAKU czekaj , nie kupuj!
Bilet na ostatni mecz decydujący o AWANSIE będzie kosztował 1906 zł.
6 dni później
Pierwszy raz kupowałem bilet przez strefę i przelew internetowy, a nie w POKu. Wie ktoś mniej więcej ile trwa "oczekiwanie na płatność"? Bo nie wiem czy coś mi się nie przycięło.
Przerabiane wielokrotnie. O ile po dokonaniu płatności czekałeś cierpliwie i nie nacisnąłeś żadnego OK (co mógłby zasugerować komunikat) to płatność jest potwierdzona po jakichś 15 sekundach. Jeśli jednak się złamałeś i coś tam kliknąłeś to sprawa do wyjaśnienia z punktem, polecam kontakt mejlowy i przesłanie potwierdzenia przelewu. Jak ja kiedyś kliknąłem jakieś OK, to chyba do tej pory (a fakt miał miejsce około rok temu) transakcja wisi jako w trakcie realizacji.
Teraz niby wszystko automatycznie (po przelewie automatycznie wraca do strefy kibica) i nic nie klikałem. Dalej mam oczekiwanie na płatność ale po napisaniu maila zostałem zapewniony, że bilet już nabity na kartę. Mają ponoć opóźnienie na linii eService - Bank. Dzięki za informacje leszeczek. A swoją drogą to chyba jednak wrócę do tradycyjnego kupowania w POK bo nie nabrałem zaufania do tej formy zakupu.
w przypadku jak powyżej majac nadal status oczekujacy jak pokaże w poku potwierdzenie przelewu za bilet to nabija mi go normalnie ? czy tez trzeba normalnie bilet kupic a zwrotu kasy dochodzic pózniej?
Nabiją normalnie. Polecam załatwienie sprawy mejlem.
Bilet kupiony bez problemu przez internet. Przy Mbanku klikamy na samym początku na stronie płatnośći w kontynuuj, nastepnie wybieramy nasz bank, robimy przelew (wszystkie dane sa juz wprowadzone) i po potwierdzeniu smsem jestesmy z powrotem przekierowywani na strone platnosci i nastepnie po 5 sekundach wracamy automatycznie do strefy kibica.
Identycznie mialem w ING z tym, że po automatycznym przekierowaniu status się nie zmienił. Najlepiej wszystko zgłosić mailem i tam wyjaśniają. Bilet mam nabity wg zapewnień ze strony klubu mimo że transakcja dalej oczekuąca na płatność. Od znajomego wiem, że z mbankiem nie ma problemu raczej ale wiem też, że nie jestem jedyny kto ma problem z ING. To jest wina bardziej systemu eService niż Cracovii.
NHZ nie trzeba wybierać się do poku. Wystarczy mail. Ja wysyłałem na klub@cracovia.pl i otrzymałem odpowiedź po paru godzinach.
Wina jest systemu, ale gdyby w klubie wybrali jako operatora płatności przelewy24 albo Dotpaya to ludzie nie mieliby problemów i wątpliwości czy ich wpłata została zaksięgowana a bilet nabity.
Posiadającym kartę kredytową lub kartę bankomatową z numerem CVV (trzy cyfryna białym tle na odwrocie karty, zaraz przy polu z podpisem) polecam płacić właśnie bezpośrednio z karty (przy płatności wybrać Visa/Master Card zamiast logo banku). Ten sposób jest zdecydowanie bardziej niezawodny, niż płatności szybkimi przelewami bankowymi. Przynajmniej z ING. ;)
Inteligo działa elegancko.
15 dni później
.
będą jutro jeszcze bilety na D jak przyjadę koło 15?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)