Przypomnijcie mi bo nie pamiętam.
Biorę w sobotę nową osobę na Cracovię.Osoba jest pełnoletnia.Wiem,że trzeba jej zrobić zdjęcie.
Potrzebny do tego był dowód osobisty czy wystarczy np : legitymacja studencka ?
:)
Edit : Dziękuję za odpowiedź :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Potrzebny PESEL, tak, że dowód osobisty najbezpieczniejszy (przynajmniej za moich czasów w legitymacji studenckiej PESELu nie było. (wtedy wcale PESELu nie było:)) Czy kupią PESEL na gębę - niestety nie wiem. Dla moich dzieci wystarczyło, że powiedziałem, ale czy dla dorosłego studenta też tak jest - nie wiem.
Dla dorosłego dowód lub paszport jest obowiązkowy do zarejestrowania w bazie danych. Przynajmniej tak było dawniej.
Jak nie można było kupić biletu przez internet tak dalej nie można, czy na niektórych debili z klubu działających na jego szkodę pozbawiając klub zysków ze sprzedaży biletów online nie ma żadnego sposobu?
Dziwne ze jeszcze sie nie oswoiliscie z tym ze organizycjnie w tym klubie poprostu nie moze byc dobrze :)
Najlepiej poswiecic ta godzinke czasu w tygoniu i kupic bilet osobiscie pod kasami ...albo wyslac znajomego, dziecko albo zone :D
lambadia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a czy chociaż nie ma problemów z zakupem biletu
> kartą?
PODBIJAM PYTANIE !!!!
ja przy przedłużaniu karnetu płaciłem kartą, nie było problemów :)
Kupowałem dzisiaj bilety i placiłem gotówka, ale terminal widzialem tylko nie wiadomo czy czynny :)
terminal jest ale nie w każdym POKu :) np. od strony ul. Kałuży jest w punkcie po lewej stronie (bliżej bramy wjazdowej)
bardzo przyjemne te dziewczyny w POK-u :D
Siemka wszystkim :)
mam problem i nie wiem czy na dobry temat trafiłem, ale kolega mnie namówił na wyjście na mecz no i sprawiłem sobie wczoraj kartę kibica i bilet na A3, niestety kumpel się wyłamał i nie powiedział mi jak się wchodzi na stadion :P nie chciałbym zrobić coś źle albo wstrzymywać niepotrzebnie wejście na stadion innym kibicom, dlatego prosiłbym o jakiś krótki manual i ile mniej więcej stawić się przed meczem, żeby można było na luzie sobie wejść i zająć miejsce :)
dzięki z góry za odpowiedzi
Pół godzinki przed meczem zupełnie wystarczy.Musisz sobie podejść do "bramek"od strony ul.Kraszewskiego.Miejsca nie zabraknie na pewno ;)
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Siemka wszystkim :)
>
> mam problem i nie wiem czy na dobry temat
> trafiłem, ale kolega mnie namówił na wyjście
> na mecz no i sprawiłem sobie wczoraj kartę
> kibica i bilet na A3, niestety kumpel się
> wyłamał i nie powiedział mi jak się wchodzi na
> stadion :P nie chciałbym zrobić coś źle albo
> wstrzymywać niepotrzebnie wejście na stadion
> innym kibicom, dlatego prosiłbym o jakiś krótki
> manual i ile mniej więcej stawić się przed
> meczem, żeby można było na luzie sobie wejść
> i zająć miejsce :)
>
> dzięki z góry za odpowiedzi
1. Idziesz do któregokolwiek z pobliskich lokali (polecam Korneta) i zamawiasz min. dwa piwka oraz analogiczną ilość wiśniówek (może być zamienne z jakąś inną produkcją 40%). Ze względu na temperaturę dopuszcza się zmianę proporcji zamówienia i zdecydowanie zwiększenie liczby wódek/nalewek itd.
2. O odpowiedniej porze (tak z 0,5h przed meczem) idziesz pod odpowiednie wejście na swój sektor - w Twoim przypadku od strony Kraszewskiego i robisz dokładnie to co inni. Stoisz w długiej kolejce, jak przyjdzie Twoja kolej - kładziesz kartę gdzie jej miejsce, gapisz się w kamerę i czekasz aż monitorek zrobi się zielony/ochroniara łaskawie Ci powie że wchodzisz/ktoś z tyłu Cię opierdoli, że przedłużasz wchodzenie.
3. Dobrze się bawisz. :)
Dokładnie tak. Przychodzisz pół godziny przed meczem. Podchodzisz do bramki z dobrze oznaczonym sektorem, kładziesz kartę kibica na czytniku, patrzysz w kamerę dopóki nie zapali się zielone światełko. Następnie kontrola ochrony czy nic nie wnosisz i już właściwie jesteś na sektorze. Szukasz swojego miejsca i dopingujesz cały mecz. To tak w skrócie.
EDIT: Trochę się spóźniłem.
super dzięki :) a jak wygląda kwestia z zaparkowaniem auta ? jest jakaś szansa się gdzieś wcisnąć w rejonie stadiou czy lepiej zostawić auto gdzieś wcześniej i pocisnąć z buta ?
to zależy... jak jadę samochodem, to parkuję przy wojewódzkim urzędzie pracy. ale jest kawałek do podejścia. jak będziesz z godzinę wcześniej, to będzie miejsce.
dziś mróz okrutny, więc wsiadam do mpk i wlewam 200ml pigwówki
no ja dzisiaj wyjątkowo na trzeźwo bo jadę autem zza Krakowa, na co dzień mieszkam w rejonie Hali Targowej więc można podejść z buta bez problemowo :]
dzięki za info
Karnety sprzedajemy do godz. 14.00
Odjechałem wczoraj przy POKu
byla dokladna informacja na cracovia.pl ze karnety sprzedaja do 14, trzeba czyta a nie miec pozniej pretensje do wszystkich.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilety_na_mecz_z_gksem_katowice_wciaz_w_sprzedazy
Panie Tabisz, jak pan sądzi, jaka by była wczoraj frekwencja, gdyby nadal sprzedawano bilety przez intenet?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)