ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprzedaż biletów na niedzielny mecz
> http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/spr
> zedaz_biletow_na_mecz_cracovia__gks_bogdanka
Nie ma nic o kupnie przez strefę kibica. Czyżby znowu nie działała w weekend?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Zamawialem teraz bilet przez strefe i wszystko ok do tej pory. Wpłacilem pieniadze przez przelew internetowy i "w toku". Także wygląda na to ze strefa dziala:)
Powiem jak to wygląda u mnie.Jesli masz karnet na H to ratuje Cię tylko zakup biletu na H! Na I nie pójdziesz chociaż nasz vice prezes twierdzi inaczej.Mozesz spróbować wziąść małego na łapy i przez bramki ale czy wejdziesz zależy od dobrej woli tych debili w czarnych mundurkach... Ja czekam aż skończy mi się karnet na F i razem z moimi dwoma szkodnikami idziemy na I. Delikatnie mówiąc ,ciężko mają rodzice którzy raz na jakiś czas chcą zabrać rodzinę na ziemię święta.
darkos7 Napisał(a):
> Zamawialem teraz bilet przez strefe i wszystko ok
> do tej pory. Wpłacilem pieniadze przez przelew
> internetowy i "w toku". Także wygląda na to ze
> strefa dziala:)
Ja też kupiłem dzisiaj bilet i o dziwo od razu pojawił się status "kupiony" ale zobaczymy czy jutro i w niedzielę będzie działać.
Miszczu2007 Napisał(a):
> darkos7 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zamawialem teraz bilet przez strefe i wszystko
> ok
> > do tej pory. Wpłacilem pieniadze przez przelew
> > internetowy i "w toku". Także wygląda na to
> ze
> > strefa dziala:)
>
> Ja też kupiłem dzisiaj bilet i o dziwo od razu
> pojawił się status "kupiony" ale zobaczymy czy
> jutro i w niedzielę będzie działać.
tez mam juz status "kupiony" wiec wyglada ze strefa dziala, tzn to sie okaze w niedziele ;)
DareCki Napisał(a):
> Ktoś dzieciaty może napisać, czy wejdę z
> małym dzieciakiem (4,5) na H czy tylko na
> rodzinny. Musi mieć zdjęcie i czy na mój karnet
> wejdę na rodzinny.
> Jak nie wiesz albo wydaje Ci się NIE pisz,
> dzięki.
Wchodzisz normalnie z dzieckiem, do 7 lat wpuszczają bez zadnych zdjec, biletow i innych ceregieli.
Rozumiem , że jeżeli na strefę można dzisiaj bez problemu wejść, to spokojnie mogę jeszcze kupic bilet przez internet ?
No i kupiłem ok 11:00, wychodząc na mecz status był " w toku", podchodzę do czytnika bilet nieprawidłowy, ale na szczęście w okienku "reklamacje" nie było kolejki i gość po okazaniu potwierdzenia przelewu sprawił , że za drugim podejściem wszedłem bez problemu :)
Znajomy kupował po 15-30 i wszystko gładko poszło.
Wiadomo jak wygląda sprawa z kupnem biletów studenckich przez internet? Coś ruszyło w tej kwestii? W poniedzialek zaczyna się rok akademicki, a już w następny mecz hit z Zawiszą, jest okazja przyciągnąć bardzo wiele nowych osób na stadion i zarazić ich miłością do Cracovii :)
programiści nad tym pracują...
To jak będa pracować, to fajnie by było jakby dodali Alior Sync do listy obsługiwanych banków.
6 dni później
POKi dziś czynne? Można już kupić bilety?
Do osób mających już wcześniej problemy z płatnością on-line. Jak załatwialiście sprawę, gdy status zamówienia "w toku" niebezpiecznie długo się przeciągał? Mailowo czy w POK-u?
mejlowo. Na wszelki wypadek idąc na stadion weź ze sobą wydruk potwierdzenia przelewu. A na przyszłość, po dokonaniu płatności NIC NIE RÓB na stronie banku, aż system automatycznie przekieruję cie z powrotem do strefy, wtedy status od razu będziesz miał jako zakupiony czy jakoś tak. Komunikat zarówno w strefie jak i w banku (przynajmniej moim), że możesz się wylogować jest mylący!
ja kupiłem bilet w poku wczoraj popołudniu...
leszeczek Napisał(a):
> mejlowo. Na wszelki wypadek idąc na stadion weź
> ze sobą wydruk potwierdzenia przelewu. A na
> przyszłość, po dokonaniu płatności NIC NIE
> RÓB na stronie banku, aż system automatycznie
> przekieruję cie z powrotem do strefy, wtedy
> status od razu będziesz miał jako zakupiony czy
> jakoś tak. Komunikat zarówno w strefie jak i w
> banku (przynajmniej moim), że możesz się
> wylogować jest mylący!
Dzięki za info.
No ja właśnie do tej pory płaciłem przez system płatności VISA przy pomocy ING. Wszystko śmigało elegancko (razem z wylogowaniem), aż do kupna biletu na mecz z Zawiszą. Dziwności.
Ja wchodząc na stadion cały czas miałem "w toku" wcześniej wysłałem maila odpisali mi,że pomimo tego bilet mam zakupiony(wszedłem bez problemu).Po kilku dniach"w toku" zmieniło sie na "transakcja odrzucona"
OK, ogarnąłem. Okazało się, że coś nie styka w synchronizacji płatności VISA z ING, więc zapłaciłem szybkimi przelewami ING i jest napisane, że transkacja zaakceptowana. Wygląda więc to na problem w banku, a nie systemie klubowym.
Przy okazji dowiedziałem się, że transkacje "w toku" można anulować i próbować zakupić bilet ponownie. Oraz że część moich zakupów z zeszłej rundy (karnet, bilet na mecz hokeiści - piłkarze) zostało wprowadzonych do rubryki "transakcje offline" :D
Poki czynne od 10 do 18.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)