To zdecydowanie nienormalne ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
U mnie jest biometryczne i wszedłem na Stomil bez problemu (karnet)...
Nie wydaje mi się żeby w przyszłości były w sprzedaży bilety zniżkowe... bo np. w jaki sposób przy zakupie przez sieć udowodnisz że jesteś studentem albo Kobietą?... przy bramach nikt nie sprawdza "zniżkowości" biletów... wchodzisz albo nie... jedynie zniżki mogą obowiązywac na karnety, bo jest baza w której zakupy się zapisują... jeszcze nie teraz, ale na karnety zniżki mają być...
EDIT: oczywiście że jesteś Kobietą nie musisz udowadniać :) bo to już jest na karcie zapisane...
pisałem podczas testów do klubu w tej sprawie zniżek studenckich:
programiści pracują nad ich wprowadzeniem do systemu, ale by ta opcję sobie w przyszłości "uaktywnić" trzebaby przed sezonem okazać stosowną legitymację studencką okazać w POK-u, gdzie zaznaczyliby w systemie możliwość owej zniżki...
Już mi odpisali ze strefykibica, że muszę zaktualizować zdjęcie.
Dobrze że to teraz wyszło, jakbym się dowiedział o tym pół godziny przed meczem, byłoby nieciekawie.
Mam nadzieję że jutro w POK nie będzie jakichś kilometrowych kolejek do zdjęcia.
Hm, przed Stomilem miałęm zdjęcie dowodu i bez problemu wszedłem. Zaczynam się gubić jak to jest z tym naszym systemem :D
Z tego co tu tak troszkę poczytałem, to mówicie, że macie aktualizowac swoje zdjęcia w bazie. To czy mieliście prroblemy z wejściem na stadion ? Bo wiecie nie chcę tracić 1 h lub więcej na aktualizację mojego zdjęcia przed meczem z Areczką, bo bilet jak zwykle już mam także zawsze jestem tak na styk :)
Nikt chyba nie wie jak to jest z tą aktualizacją zdjęcia i kiedy na kogo wypadnie ;) Prawdę mówiąc nawet jak dziś pójdzie się do POK-u i powiedzą że nie trzeba aktualizować zdjęcia, to nie znaczy, że jutro na bramce nie powiedzą by to zdjęcie zaktualizować :) W moim przypadku było tak, że jesienią rok temu gdzieś chyba na meczu z Polonią po przejściu z bramką padło hasło - trzeba zaktualizować zdjęcie, bo inaczej nie wejdę na kolejny mecz. Ale jakoś wtedy poczytałem forum i z tego co pamiętam było sporo takich przypadków więc to zbagatelizowałem i chodziłem dalej, bo myślałem, że to system pewnie zwariował ;) Dopiero na pierwszym meczu na wiosnę znowu powiedziano mi o aktualizacji i tym razem zaktualizowałem zdjęcie i problemu póki co nie mam. Gdy kupowałem wtedy na wiosnę karnety, to w POK-u powiedziali mi, że mój tata musi przyjść przed pierwszym meczem zaktualizować zdjęcie, co też zrobił i od tego momentu również nie ma problemu. Nie mam pojęcia od czego zależą te aktualizacje... Rozumiem jakby ktoś zapuścił włosy, zgolił się na łyso, nie golił się przez parę miesięcy, przeszedł operację plastyczną czy coś w tym stylu ;) W moim przypadku żadnych takich drastycznych zmian w wyglądzie nie było, tak więc nie wiem czemu trzeba było zdjęcie zaktualizować. W każdym razie jeszcze póki co osobiście nie słyszalem, nie widziałem, by komuś kazali na bramce iść zaktualizować zdjęcie i nie wpuścili go na stadion, ale z tego co piszecie takie sytuacje się zdarzają. Dla mnie jest to jakieś nieporozumienie, powinno być właśnie tak, że wpuszają przez bramkę i mówią że trzeba zaktualizować na kolejny mecz zdjęcie, ewentualnie sprawdzają dowód osobisty. Zresztą wydaje mi się, że ten system dalej nie działa, przecież to chyba miało po prostu samo identyfikować daną osobę, a wydaje mi się, że dalej odbywa się to poprzez ochroniarzy, którzy coś tam na ekranie przyciskają.
Wszystko zależy od kaprysu bramkarza.Jedni machają na to ręką,a inni się czepiają.Dlatego jak widzę,że przy obsłudze stoi kobieta to podchodzę do tej bramki :)
Ja pierwsze słysze, ze trzeba aktualizowac zdjecie, ale nic. Byly problemy, ale wpuszczono mnie i powiedziano ze musze sie zglosic do POK. Zatem na drugi dzien poszedlem to rozwiazac. Tam powiedziano mi, ze jest juz wszystko w porzadku, nie musze robic zdjecia ponownie. Nie tak dlugi czas pozniej, znowu ten sam problem - nie chciano mnie wpuscic, ale wszedłem, bo mialem dowód osobisty przy sobie. Dziś poszedlem i powiedzialem, zeby mi zrobili zdjecie jeszcze raz. Cyknęli więc juz powinno być dobrze i spokój. Okaże sie na Arce - mam nadzieje, ze nie bedzie trzeba aktualizować :D. Dowodzik i tak zabiore, teraz to bedzie mój najlepszy kompan.
[quote]Zresztą wydaje mi się, że ten system dalej nie działa, przecież to chyba miało po prostu samo identyfikować daną osobę, a wydaje mi się, że dalej odbywa się to poprzez ochroniarzy, którzy coś tam na ekranie przyciskają. [/quote]
Tez mi sie tak wydaje. Jak system nie zadziała to i tak "przyciskaja guzik" i wpuszczaja osobę i legitymuja ją, dogaduja się albo kieruja ja do POK...
Witam.
Mam pytanie czy przez internet będzie jakaś opcja zakupu "grupowego" karnetów czy biletów? Chodzi o to żeby móc w kupie kupić, bo jak rozumiem ja mogę kupić tylko jeden karnet. I na razie pozostaje opcja kilku laptopów w jednym pokoju i na trzy cztery klikamy wybrane miejsca:)
Druga sprawa w bazie mam piękne zdjęcie:) Ale z dołu tymczasem jak wchodzę na stadion to patrzę do góry:) Nie znam ale to chyba wydłuża identyfikację?
I czemu na kamerze przy wejściu nie ma lampki żeby ona wskazywała że mam wejść??
Patrzę w kamerę potem na dół czerwone no to na kamerę znów w dół. I jedna osoba wchodzi 10 sekund a mogła by w góra 3 pewnie. Miałem to wcześniej napisać ale liczyłem że ktoś o tym pomyśli a może i na forum o tym było ale nie śledzę aż tak dokładnie:)
Czyli co w kwestii zakupu "grupowego" wie ktoś coś??:)
no już teraz pięknie działa zakup przez internet, super :)
Kausz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I czemu na kamerze przy wejściu nie ma lampki
> żeby ona wskazywała że mam wejść??
> Patrzę w kamerę potem na dół czerwone no to na
> kamerę znów w dół. I jedna osoba wchodzi 10
> sekund a mogła by w góra 3 pewnie. Miałem to
> wcześniej napisać ale liczyłem że ktoś o tym
> pomyśli a może i na forum o tym było ale nie
> śledzę aż tak dokładnie:)
> Czyli co w kwestii zakupu "grupowego" wie ktoś
> coś??:)
Z tą kamerą to było już kiedyś poruszane. Szkoda, że póki co nikt w klubie się tym nie zajął, bo faktycznie wygląda to tak, że patrzysz w kamerę, a potem czy się już zaświeciło, potem znowu kamera itd :) Powinni zamontować jakieś światełko przy kamerze, które oznaczałoby, że można wejść. A co do kupowania grupowego, to nie mam pojęcia, ale z tego co mi się gdzieś obiło o uszy można z biletu kupionego przez internet zrezygnować, tak więć pewnie można też zrezygnować i zmienić miejsce gdyby zaszła taka potrzeba, bo znajomy siedzi gdzie indziej, ale to tylko takie moje przypuszczenia :) W sumie jak masz kartę kibica znajomego, to chyba też jesteś w stanie mu kupić bilet przez internet? A nie sądzę by w 3minuty gdy kupisz już bilet sobie, a potem będzie kupował dla drugiej osoby, ktoś zdążył zająć miejsce obok, no chyba, że miałbyś wielkiego pecha, albo kupowałbyś bilet dość późno.
jak kupilem bilet w POKu to czy jest w strefie kibica gdzies taka informacja, ze mam juz bilet na ten mecz ?
kkk_84, jeżeli wejdziesz teraz na strefę i zaznaczysz sobie, że chcesz kupić bilet na mecz z Arką powinien pojawić ci się komunikat, że wejściówkę na mecz z Arką już zakupiłeś.
ja np caly poprzedni sezon musialem pokazywac dowod za bramkami ale bylem przyzwyczajony do tego :-). w wakacje zrobilem nowe zdjecie i teraz nie ma zadnych problemow z wejsciem ale i tak wg mnie nie identyfikuje tak jak po otwarciu stadionu.
Witam, mam takie pytanie czy mozna kupic bilet przez internet w dniu meczu ?
Tak.
A warto wydrukowac potwierdzenie przelewu czy raczej nie ma problemu z wejsciem ?
Ja też przetestowałem.
Cała operacja zajeła mi aż 20 minut ale OGROMNA WIEKSZOŚĆ CZASU rejestrowanie konta.
Potem już szybciej poszło.
Serwis jednak za wolno działa jak narazie.
Przecież pisze na oficjalnej, że się nie spodziewali takiego nawału ludzi :) Można dodać - jak zawsze ;) System będzie pewnie działał z meczu na mecz coraz lepiej, tak samo jak mam nadzieję gra naszej druzyny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)