Wczoraj koszmar nie wszedłem na strefę. Dzisiaj bez problemu.
Bardzo fajnie, logistycznie i Strefa działa.
Mam jedno pytanie, chce zabrać np. żonę, syna, chrześniaka i chciałbym w jednym momencie zarezerwować miejsca dla siebie i dla nich. Jak to zrobić nie wylogowując się z systemu i spowrotem logując się na dane konto? Przecież w ciągu tych pare sekund, minut, ktoś może wejść na strefę i zarezerwować interesujące mnie miejsce.
Pasowałoby wcielić życie tzw. pełnomocnictwo tzn. raz wchodze np. na kartę żony. Ona na strefie udziela mi pełnomocnictwa na zamwianie biletów i ja już każdorazowo na moim koncie mogę to czynić hurtem.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
"Wczoraj koszmar nie wszedłem na strefę. Dzisiaj bez problemu.
Bardzo fajnie, logistycznie i Strefa działa"
Też tak miałem. Tylko czy będę mógł wydrukować jakieś potwierdzenie?
Płaciłem przez inteligo, a w historii już od godziny "transakcja w toku". Z konta wylogowałem się prawidłowo, więc ocb?
No coś słabe te serwery , oj słabiutkie .
Poczekam aż wdrożą II etap ,bo póki co to szybciej jechać na ul.Kałuży 1 niż dostać się na tę stronę.
są dzisiaj POKi czynne?
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Wczoraj koszmar nie wszedłem na strefę. Dzisiaj
> bez problemu.
> Bardzo fajnie, logistycznie i Strefa działa"
> Też tak miałem. Tylko czy będę mógł
> wydrukować jakieś potwierdzenie?
> Płaciłem przez inteligo, a w historii już od
> godziny "transakcja w toku". Z konta wylogowałem
> się prawidłowo, więc ocb?
Leszeczek , ja pierwszy bilet "kupiłem" przez internet na Stomil. Transakcję w toku miałem 3 dni. Aż w końcu napisałem do nich, wysłałem screena że wpłaciłem i nabili mi kartę . Dostałem info mailem.
Jeszcze poczekam z tymi zakupami przez internet.
Kiedy można wyrobić kartę kibica? Tylko przed meczem czy np. dzisiaj też można?
Tak; Punkty Obsługi Kibica - POKI są czynne.
www.cracovia.pl
Punkty Obsługi Klienta przy ul. Kałuży 1 będą otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 - 18:00.
1) czy nabijac na 1 karte bilety dla znajomych (i przy wejsciu wszyscy wchodza na 1 karte ?? ), czy kazdy nabija sobie ??
2) kiedy beda bilety studenckie, kobiety i dzieci ??
3) Czy da sie wydrukowac jakies potwierdzenia z nabitym miejscem ??
moze ktos zna odpowiedzi :)
Vojnar Napisał(a):
> Tak; Punkty Obsługi Kibica - POKI są czynne.
> www.cracovia.pl
> Punkty Obsługi Klienta przy ul. Kałuży 1 będą
> otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach
> 10:00 - 18:00.
Dzięki za szybką odpowiedź. ;)
ja nie mogę w ogóle wejsc [b]serwery przepelnione[/b], jak ktos sie zalogował nie powie czy są bilety studenckie bo tylko po to sie tam chce zalogować.
qtec byłem chwilę, ale z tego co widziałem jak na razie to są ceny biletów normalnych bez żadnych upustów.
Ps.strefa padła z przeciążenia chyba.
leszeczek Napisał(a):
> "Wczoraj koszmar nie wszedłem na strefę. Dzisiaj
> bez problemu.
> Bardzo fajnie, logistycznie i Strefa działa"
> Też tak miałem. Tylko czy będę mógł
> wydrukować jakieś potwierdzenie?
> Płaciłem przez inteligo, a w historii już od
> godziny "transakcja w toku". Z konta wylogowałem
> się prawidłowo, więc ocb?
Zdecydowanie bardziej polecam płacić kartą. Albo kredytową, albo bankomatową np. VISA z numerkiem CVV. Kupując bilet na mecz ze Stomilem też miałem problem przez system bankowy, natomiast kartą transkacja została zaakceptowana w 5 sekund.
Macie szczęście, że się w ogóle dostaliście. Jak na beta-testy wszedłem bez problemu, tak od wczoraj strona w ogóle nie chce mi się odpalić :( Nie wiem czy w przeglądarce nie mam czegoś ustawionego źle (zbyt krótki czas oczekiwania, czy coś w tym stylu).
Witam, mam małe pytanie, czy karta kibica Cracovii jest zarejstrowana w centralnej bazie danych kibiców PZPN ?. Pytam ponieważ jestem ciekaw czy mając Pasiastą kartę wejdę na mecz Polonii z gtsem.
gentlemen Napisał(a):
> :( Nie wiem czy w przeglądarce nie mam czegoś
> ustawionego źle (zbyt krótki czas oczekiwania,
> czy coś w tym stylu).
Miałem podobnie (google chrome), a na firefoxie poszło bez problemu...
Nie ma biletów studenckich.. Muszą to dopracować jeszcze
A ja się zastanawiam nad jednym. Jak ktoś zamówi bilet na dane miejsce i nie zapłaci to inna osoba nie będzie mogła kupić tam biletu. Może się okazać, że na jakiś ważniejszy mecz zabraknie biletów a będą wolne miejsca.
Miszczu2007 obyśmy mieli taki problem - ale spokojnie nie ma się co martwić
Na kartę kibica można nabić tylko swój bilet , a nie żony, koleżanki czy mamy - mama , koleżanka czy żona musza mieć swoje karty kibica na które się nabija bilety.
Slappi 1988 bilety studenckie i i inne są na razie tylko w Punktach Obsługi Kibica -(POK)
napiszę tak DZIĘKUJE ZA MOZLIWOŚĆ ZAKUPU ON-LINE ale Panowie to trzeba przyspieszyć - rozumiem że testy itd ale zakup , rejestracja trwa dobre pare minut - jutro przetestuje czy wejdę na tak zakupiona wejściówkę :)
Wejdziesz. Po beta-testach nie było problemów.
Też macie w Profilu po lewej zdjęcie swego dowodu ?
Nie wiem czy to normalne, bo u syna jest zdjęcie biometryczne, a u mnie zdjęcie mojego dopwodu, w dodatku do góry nogami ;(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)