Ka Rot Napisał(a):
Tak na
> marginesie, gdybym chciał wtedy bilet na ten
> następny mecz, to mógłbym go kupić?
Niestety nie. Mozna wtedy kupic gdy jest oficjalna informacja o sprzedaży na nastepne mecze. Zostały 2 mecze do końca u nas wiec fajnie jak by można było kupic bilety za jednym zamachem, może by to troche podniosło frekfencje bo nie wiadomo co nam tym razem nasi kopacze zafunduja w najbliższych meczach :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
mustache Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak, tylko ze w banku trzeba płacic za
> rozmienianie :) serio :)
To faktycznie na pewno niebagatelne kwoty. I lepiej nie mieć co wydać kibicom niż rozmienić.
Masakra...
Tytuł tematu brzmi Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net [tylko poważne pytania, informacje, odpowiedzi] - [b]w tym wątku prosze nie narzekać i nie komentować[/b] Zapraszam do kas :)
mustache Napisał(a):
> Ka Rot Napisał(a):
> Tak na
> > marginesie, gdybym chciał wtedy bilet na ten
> > następny mecz, to mógłbym go kupić?
>
>
> Niestety nie. (...)
A to faktycznie jaja, no w końcu Wielkanoc, a nawet okolice 1 kwietnia: mieć w łapie bilet, którego nie ma :D Ciekawe, czy bym na niego wszedł...
Swoją drogą też nie widzę problemu organizacyjnego ze sprzedawaniem biletów na 2, 3 mecze naprzód. Na ogół terminy są znane, więc od tego momentu dałoby się spokojnie załatwić jedną wizytą 2 mecze. Kasie łatwiej, kwoty drobnych mniej drobne, wszyscy szczęśliwi ;)
> Tak, tylko ze w banku trzeba płacic za
> rozmienianie serio
To już mniej mnie bawi: kasa powinna być przygotowana do wydawania pieniędzy, miną niedługo 2 lata sprzedaży, frekwencję i częstotliwość róznych banknotów da się przewidzieć, proszę nie odstawiać amatorki. Wiem, detal... ale mimo wszystko wyjaśnienie trudne do przyjęcia,
Życzę oczywiście długich, szybko i bezbłędnie obsługiwanych kolejek, w oczekiwaniu na wprowadzenie rozwiązan bardziej godnych jednej z większych firm informatycznych w kraju... to dopiero amatorka i już nie detal.
Redcclise Napisał(a):
> mustache Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Tak, tylko ze w banku trzeba płacic za
> > rozmienianie :) serio :)
>
>
> To faktycznie na pewno niebagatelne kwoty. I
> lepiej nie mieć co wydać kibicom niż
> rozmienić.
> Masakra...
Przecież ten mustache to prawdopodobnie szeregowy pracownik, to co on ma przed pracą chodzić do banku i rozmieniać żeby miał później czym wydawać? Dobrze się czujesz? Chyba mają tam jakiegoś kierownika, który powinien się tym zająć...
Ja też mam pytanko.
Było wcześniej pisane, że jak się ma karnet np. na B to nie da się kupić biletu na rodzinny. W poprzedniej rundzie dało się bez problemu, rezygnowało się z karnetu.
Na początku rundy napisane było w tym wątku, że już się tak nie da. Orientuje się ktoś czy to się zmieniło?
dejan Napisał(a):
> Przecież ten mustache to prawdopodobnie szeregowy
> pracownik, to co on ma przed pracą chodzić do
> banku i rozmieniać żeby miał później czym
> wydawać? Dobrze się czujesz? Chyba mają tam
> jakiegoś kierownika, który powinien się tym
> zająć...
Nie k.rwa, źle się czuję. Daruj sobie takie teksty.
Jak jest o tym rozmowa, a koleś odpowiada, to chyba mu piszę swoje spostrzeżenia, jeśli Cię to nie interesuję to nie czytaj. Gdzie ja napisałem że on ma rozmieniać? Zacytuj. Wiadomo że to nie jego wina, tylko kierownika mianowanego przez MKS.
Redcclise Napisał(a):
> dejan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Przecież ten mustache to prawdopodobnie
> szeregowy
> > pracownik, to co on ma przed pracą chodzić do
> > banku i rozmieniać żeby miał później czym
> > wydawać? Dobrze się czujesz? Chyba mają tam
> > jakiegoś kierownika, który powinien się tym
> > zająć...
>
> Nie k.rwa, źle się czuję. Daruj sobie takie
> teksty.
> Jak jest o tym rozmowa, a koleś odpowiada, to
> chyba mu piszę swoje spostrzeżenia, jeśli Cię
> to nie interesuję to nie czytaj. Gdzie ja
> napisałem że on ma rozmieniać? Zacytuj. Wiadomo
> że to nie jego wina, tylko kierownika mianowanego
> przez MKS.
Słusznie... choć może w MKS kwestia budżetu i oddelegowania zasobów do organizacji bilonu wymaga przyklepania na tylnej kanapie pewnego zielonego bentleya? ;)
Poważniej, cieszy, że na mój sygnał o błędzie w wystawieniu biletu zgłosił się sprawca z klubu (możliwe zresztą, że oddelegowany przez wspomnianego "kierownika" czy kogoś tam, skoro profil założony specjalnie by odpowiedzieć), przyznał się do błędu i przeprosił, do tego odpowiedział na parę innych pytań. Istotny postęp, z tego co wiem MKS nie słynie z dobrej komunikacji zewnętrznej.
Idąc dalej, skoro komunikacja się poprawia, to może spisane tu postulaty powędrują w odwrotną stronę, przez Mustache do "góry" MKS? Lista właściwie gotowa i nawet skonsultowana z zainteresowanym gronem:
- karnet, a zmiana sektora (jako przykład dobry do argumentacji, chęć obejrzenia 1 meczu z kimś w "rodzinnym", ale może uda ogólnie wprowadzić dowolność?);
- przygotowanie drobnych do wydawania reszty (istotne, nietrudne do zorganizowania, a wrażenie amatorstwa i irytuje w dniu meczu, bo opóźnia wejście wielu osobom; nie wierzę, że koszty blokujące);
- sprzedaż biletów na więcej, niż jeden mecz naprzód (a zanim to wejdzie, to zablokowanie możliwości sprzedania biletów, które nie są w sprzedaży;))
Coś pominąłem? Tak, sprzedaż internetową, świadomie, mnie chodzi o drobiazgi, które rozwiązać można bez inwestycji, kosztów, jedynie samą organizacją. Wystarczy odrobina dobrej woli, w którą przecież wszyscy chcemy wierzyć :)
Tak, ten "koleś" "mustache" to szeregowy pracownik MKSu który nie zajmuje sie organizowaniem drobnych to po 1, po 2 postulat o zakupie biletów na kolejne mecze na ta chwile poskutkował i prawdopodobnie od poniedzałku bedzie mozna zakupic bilety na 2 kolejne mecze. Po 3 jeżeli chodzi kupno biletu na innych sektor dla na karnetowiczów to jak wieszkosc osob wie w tej chwili takiej mozliwosci nie ma i watpie zeby cos sie w tej kwesti zmienilo.
Mam nadzieję, że nie będzie to wielkim wyczynem wywiesić info na POKu o takiej właśnie możliwości. Nie koniecznie każdy czyta forum a pewnie dużo osób skorzysta.
Orientuje się ktoś jak będzie można nabyć bilety na derby ?
Witam
Jestem z Gdyni, w długi weekend będe w Krakowie. Chciałbym sie zjawic na meczu z Ruchem. Czy mógłby ktoś mi udzielic informacji gdzie jak i kiedy można założyć profil kibica, kupic bilet ?
Pozdrowienie z żółto niebieskiej Gdyni
W ostateczności możesz to zrobić bezpośrednio przed meczem. Musisz mieć jakiś dokument z PESELEM. Przy kasach są budki, gdzie zrobią ci biofotkę. Ale lepiej to zrobić trochę wcześniej (wtedy, gdy otwarte są kasy biletowe)
dzieki bardzo
9 dni później
Na głównej jeszcze nie ma informacji, wiec informuje że od jutra rusza sprzedaż biletów na Chorzów.
Mam nadzieję,że 2 maja będzie można wyrobić kartę kibica,bo przyprowadzę nową kibickę oczarowaną historią,legendą i otoczką Naszego Klubu :) Laski w PASKI...
Bedzie można, zapraszamy :)
A orentuje sie ktos kiedy bedzie mozna nabyc bilecik na Ruch-a ???
4 posty wyżej masz odpowiedź :)
Slapi1988 Napisał(a):
> A orentuje sie ktos kiedy bedzie mozna nabyc
> bilecik na Ruch-a ???
mustache Napisał(a):
> Na głównej jeszcze nie ma informacji, wiec
> informuje że od jutra rusza sprzedaż biletów na
> Chorzów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)