Brawo dla Cracovia.pl - na dwa dni przed meczem wrzucili informacje o biletach.
Ja pierdole...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
DNL_KKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SztajnerKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mimo posiadania karnetu zawsze przychodzę
> > godzinę przed meczem gdyż nikt nie zna dnia
> ani
> > godziny kiedy ten super system przestanie
> > działać... .
>
> Po czym 20 minut przed rozpoczęciem wychodzę z
> wszystkimi z Emocji ; )
Ciekawe kto mnie tam wyciąga ;p
Mam karneta, czy mogę teraz zmienić sobie miejscówkę ??? Na tym samym sektorze tylko niżej.
Ostatnio był duży ruch i nie dopchałem sie do kasy aby sie zapytać.
awaria Napisał(a):
> Mam karneta, czy mogę teraz zmienić sobie
> miejscówkę ??? Na tym samym sektorze tylko
> niżej.
Robiłem tak po meczu otwarcia z Arką. A więc jak nic się nie zmieniło, to nadal powinna być taka możliwość.
No właśnie już raz tak zmieniałem zaraz na początku w zeszłym sezonie., a po lechii znajomemu nie chcieli zamienić a co było dalej to nie wiem bo nie było go na zagłębiu.
Jak wygląda sprawa wejścia na stadion w przerwie/na początku drugiej połowy? Mam karnet, dam radę wejść?
kiedyś pytałem (nawet 2x :) ) czy można kupić bilet na inny sektor mając karnet...odpowiedź brzmiała,że tak...ale jakoś niedawno ktoś napisał że już nie ma takiej możliwości...
czy jest ktoś w stanie napisać mi na 100% jak jest naprawde ?
NIE MOŻNA KUPIĆ BILETU NA INNY SEKTOR, JAK MA SIĘ KARNET NA INNY.
zapamiętajcie :)
Teraz [b]żałuję, że kupiłem karnet, bo moje dzieci nie będą mogły pójść ze mną na Sektor Rodzinny[/b], a tym samym na żaden mecz do końca rundy wiosennej ! [b]Gdybym wiedział przed kupnem karnetu, że tak będzie, to nigdy w życiu bym go nie kupił ![/b] Na następny sezon na pewno nie kupię już karnetu ! Wsadźcie sobie takie karnety ! :( Boję się, że [b]przez to dzieci mogą się zrazić i powiedzieć: Tato, my już nie chcemy iść na Pasy ![/b] :(
jurassic Napisał(a):
> Teraz żałuję, że kupiłem karnet, bo moje
> dzieci nie będą mogły pójść ze mną na
> Sektor Rodzinny, a tym samym na żaden mecz do
> końca rundy wiosennej ! Gdybym wiedział przed
> kupnem karnetu, że tak będzie, to nigdy w życiu
> bym go nie kupił ! Na następny sezon na pewno
> nie kupię już karnetu ! Wsadźcie sobie takie
> karnety ! :( Boję się, że przez to dzieci mogą
> się zrazić i powiedzieć: Tato, my już nie
> chcemy iść na Pasy ! :(
podpisuje się...chciałem wziąść w tej rundzie jeszcze na 2 może 3 mecze swoją 3-letnią córe,a tu prosze...dopóki to się nie zmieni też podziękuje za karnet...
Sprawdźcie, proszę, czy to na pewno nie jest możliwe, bo ja mam zupełnie inne doświadczenia, ale z rundy jesiennej.
Jeśli na rundę wiosenną nic się nie zmieniło to sprawa powinna wyglądać tak:
1. masz karnet na np. B1 a chcesz na np. ZL wejść jednorazowo na sektor I;
2. idziesz do POK-u i mówisz co chciałbyś osiągnąć;
3. w POK-u kasują tę "część" karnetu, który przypada na mecz z ZL;
4. kupujesz (płacąc w rzeczywistości po raz drugi za to samo) bilet papierowy na sektor I i na niego właśnie wchodzisz na ZL;
5. karnet działa nadal na sektor, który do tej pory się miało, ale od następnego meczu.
Sprawdzone na meczu z ŁKS, więc w 100% pewne.
Dopytajcie więc czy nadal można tak robić.
alocha to właśnie sprawdził dokładnie na własnej skórze i już się tak nie da.
Marcio, gdyby teraz było tak jak na jesieni (czyli tak jak piszesz), to nie byłoby teraz naszych pretensji i oburzenia !
w takim razie trzeba pokombinować...wszyscy zainteresowani priv!!!
W poniedziałek wysłałem w tej sprawie maila do Klubu. Do dzisiaj ZERO odpowiedzi.
alocha Napisał(a):
> W poniedziałek wysłałem w tej sprawie maila do
> Klubu. Do dzisiaj ZERO odpowiedzi.
Bo e-maili nie czytają ;), za to Forum czytają ! :) I to prędzej niż myślisz ! :D
Przed kasami praktycznie cały czas jest po kilka osób, może nie będzie najgorzej z frekwencją...pytał ktoś ile sprzedało się dotąd biletów?
ja pytałem......
Będzie podobnie jak na Lechii i Jagiellonii.
3277 na godzinę 16.30
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)