Mecz z Zagłębiem za niecałe 4 dnia, a budki dziś o 18 20 zamknięte na głucho, przy mnie 3 osoby odeszły z kwitkiem... Nie da się tam wsadzić 2 osób,żeby sprzedawały bilety? Przecież widać,że pracują tam studenci, niech im płacą 10zł/h czy 40 zł to dużo dla klubu z budżetem na poziomie ponad 20 000 000 ?!
PS: rzecz jasna na oficjalnej żadnego info o sprzedaży biletów na piątkowy mecz :(
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
to jest kuriozum, o co chodzi z tym burdelem? dobrze, że zaopatrzyłem się w bilet na ten mecz w zeszłym tygodniu. Na szczęście została ta opcja
Kiedy ma być wprowadzona ta sprzedaż internetowa? i jak będzie ona wprowadzona to przedsprzedaży w kasach nie będzie ?
no jak to ..sprzedaz internetowa dziala juz od roku :) A tak na powaznie ... to dalej nie ma oficjalnego info o biletach na Zaglebie ... nie wiem byl ktos dzis pod kasami? sprzedaja te bilety ?
guruproject Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedy ma być wprowadzona ta sprzedaż
> internetowa? i jak będzie ona wprowadzona to
> przedsprzedaży w kasach nie będzie ?
za 5 tygodni.
Na oficjalnej [url]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/pods[/url]
od 27 lutego wisi tekst pt.
Podstawowe informacje dotyczące Karty Kibica
i tam są punkty 4 i 5
4. Karnet jest przypisany imiennie do konkretnej osoby i tylko ta osoba może korzystać z danego karnetu.
5. Karnet stanowi integralną całość i nie ma możliwości przeniesienia pojedynczego biletu na inną osobę.
PYTANIE ZA 100 PUNKTÓW
[b]Jakub a dlaczego niby nie można?![/b]
Jeśli posiadacz karnetu wie że nie będzie mógł być na meczu to co stoi na przeszkodzie "zwolnic" to miejsce i wpuścić tam
a/ inną osobę wskazaną przez właściciela karnetu
b/ inna osobę która np kupi to miejsce (opcja dla pazernego ksiegowego czyli sprzedac to samo miejsce jakby 2 razy)
Nie znajduje racjonalnych powodów takich regulacji u Nas.
A wprowadzenie takiej mozliwosci nie jest wcale trudne logistycznie
Do roboty
Slapi1988 Napisał(a):
> no jak to ..sprzedaz internetowa dziala juz od
> roku :) A tak na powaznie ... to dalej nie ma
> oficjalnego info o biletach na Zaglebie ... nie
> wiem byl ktos dzis pod kasami? sprzedaja te bilety
> ?
Byłem koło 12 i bilet kupiłem,także sprzedają.
Nie wiem kto wymyślił te godziny sprzedaży ale to jest jakieś pojebane ! Jeżeli ktoś pracuje do 18 czy ma szkołę czy cokolwiek to jak ma kupić sobie bilet ? na co komu kasa otwarta od 10 rano ? jak 99 % osob wtedy pracuje , uczy się ? w tamtym roku było 12 do 20 to musieli zmienić . Czy w tym klubie nie można czegoś zmieniać na lepsze tylko robić cały czas 2 kroki w tył ?
Byłem dzisiaj po kilka biletów i co? 18:40 budki zamknięte! Co to kurwa ma być?
Przy mnie widziałem jeszcze kilka odchodzących osób.
Róbcie tak dalej!
sprzedaż internetowa działa od lat, i to nieźle. przez internet proszę kolegów, żeby mi kupili bilet na mecz, i zawsze się udaje, czy to piłka, czy to hokej. ;)
To kasy tylko do 18?
Knur rozwaliles mnie :D
knur Napisał(a):
> sprzedaż internetowa działa od lat, i to
> nieźle. przez internet proszę kolegów, żeby mi
> kupili bilet na mecz, i zawsze się udaje, czy to
> piłka, czy to hokej. ;)
heheh bierzcie przykład chłopcy i dziewczęta, ewentualnie karnet rozwiązuje te problemy.
knur może napiszesz biznes plan dla naszego działu wsparcia nowych technologii w klubie? :D
Przecież to wszystko to są działania by "zachęcić" ludzi do kupowania karnetów ;) Najpierw padający system biletowy przed meczem (na oficjalnej zaznaczyli, że jak miałeś karnet to problemu z wejściem nie było), a teraz bilety sprzedają do 18, tak by ludzie sobie pomyśleli: "trzeba na jesieni kupić karnet". To wszystko świetnie przemyślana akcja naszego klubu, nic tylko pogratulować ;)
A tak na serio, nie zdziwi mnie 5tys. na meczu z Zagłębiem. Ludzie po prostu się zniechęcają tym, co się dzieje. Awarie systemu, wieczne aktualizowanie zdjęć, brak możliwości przeniesienia się na inny sektor gdy ma się karnet, kasy zamykane w tygodniu o 18. Po prostu ludzie stwierdzą, że lepiej obejrzeć mecz w tv... Brawa dla tych co to odwalają taką robotę zniechęcając ludzi do przychodzenia na nasz stadion.
We wtorek ok godz. 17 kupujac bilet zostalem poinformowany, ze musza mi wyrobic nowa karte kibica, bo stara (wyrabiana na mecz otwarcia z Arka) jest "za stara". Na szczescie trwalo to doslownie pól minuty.
Za mna w kolejce koles zostal poproszony o ponowne zrobienie zdjecia biometrycznego, bo system ma problem z jego obecnym zjdeciem.
W piatek na mecz biore kuzynów i juz sie boje, ze przed kasami spedzimy 1,5 godziny zanim wyrobia sobie zdjecia i kupia bilety...
pawelski Napisał(a):
> We wtorek ok godz. 17 kupujac bilet zostalem
> poinformowany, ze musza mi wyrobic nowa karte
> kibica, bo stara (wyrabiana na mecz otwarcia z
> Arka) jest "za stara". Na szczescie trwalo to
> doslownie pól minuty.
> Za mna w kolejce koles zostal poproszony o ponowne
> zrobienie zdjecia biometrycznego, bo system ma
> problem z jego obecnym zjdeciem.
>
> W piatek na mecz biore kuzynów i juz sie boje, ze
> przed kasami spedzimy 1,5 godziny zanim wyrobia
> sobie zdjecia i kupia bilety...
spedzicie 1,5 godziny a zaraz jak będziecie wchodzić do budki to padnie system i nie wejdziecie.
Na stronie jest napisane że bilety studenckie 5zł obowiązują przy zakupie 5-3 dni przed meczem, a jakbym chciał kupić dzisiaj lub jutro na mecz z Zagłębiem to ile za taki bilet?
Planuję iść tak czy inaczej tylko nie wiem ile gotówki wziąć ;)
Na meczu z Jagą dla studentów było w dniu meczu 8 zł, 1-2 dni przed meczem 6,5 zł. Teraz będzie zapewne tak samo.
guruproject Napisał(a):
> Kiedy ma być wprowadzona ta sprzedaż
> internetowa?
Chodzą słuchy , że na 200 - lecie klubu :)
Odnośnie brak możliwości przeniesienia się na inny sektor gdy ma się wykupiony karnet było gdzieś napisane ,że to nie jest wina klubu tylko kolegów starej kurwy zza błoń. Jak wiele rzeczy w tym kraju to też jest popierdzielone... .
Mimo posiadania karnetu zawsze przychodzę godzinę przed meczem gdyż nikt nie zna dnia ani godziny kiedy ten super system przestanie działać... .
[quote]SztajnerKSC Napisał(a):
> Mimo posiadania karnetu zawsze przychodzę
> godzinę przed meczem gdyż nikt nie zna dnia ani
> godziny kiedy ten super system przestanie
> działać... .[/quote]
Po czym 20 minut przed rozpoczęciem wychodzę z wszystkimi z Emocji ; )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)