zablokowana karta jest nieaktywna, wiec się jej nie da odblokować, karta jest po to żeby ja mieć na mecz a jesli jej nie potrafisz nosić ze sobą to nie wyrabiaj, zablokuj i będziesz miał bilety z kodem, wtedy twoje problemy się skończą
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
karta jest poto by kupowac bilety przez internet i by ładnie wyglądała w portfelu. ja zdecydowanie bym ją poświęcił na rzecz pięknych biletów z lat poprzednich. sytuacje są różne a Ty pewnie jestes jedyną/jedynym na świecie, który nigdy niczego nie zapomniał. mi sie nie zdarzyło żebym zapomniał karty ale wiem, że nie jest to nic niezwykłego i zablokowanie karty na jeden mecz nie powinno być problemem a jest i to poważnym
by ładnie wyglądała w portfelu, gratuluje, idz do bakomatu bez karty i miej pretensje że zapomniałes, to nie problem ludzi pracujących w kasach ani klubu że ktoś nie nosi karty, skoro twierdzisz ze jest karta po to żeby kupować przez neta, to gdyby nawet taka mozliwosc była to tym bardziej bilet byłyby nabity na karte
oczywiscie że mi się zdarza czegoś zapomnieć ale nie mam wtedy do nikogo pretensji.
zapomniałem karty do bankomatu to ide do kasy i wyciagam pieniadze. nikt mi wtedy karty nie blokuje i nie kaze placic za nową. skoro karta tak czy siak nie spełnia najwazniejszej jej funkcji czyli nie da sie kupowac przez internet to juz samo pobieranie za nią opłaty jest formą złodziejstwa.
poco blokowac na stałe karte skoro mozna z niej poprostu usunac jeden mecz i wydrukowac bilet z kodem
Kolega zapomniał karty na którą ma nabity karnet . Kupił więc bilet na ten mecz i teraz pytanie czy da się odblokować kartę (karnet) na kolejny mecz czy też trzeba płacić raz jeszcze za karnet ? Kolo z butki stwierdził że będzie problem jednak nie potrafił udzielić odpowiedzi na pytanie jak załatwić ten problem .
"poco blokowac na stałe karte skoro mozna z niej poprostu usunac jeden mecz i wydrukowac bilet z "
widze że jesteś ciężko kapujący więc idź do budek może tam Ci jakoś wytłumaczą, niektórym chociażby tłuc do głowy 100 razy to nie potrafią pojąć.
Jak Ci się nie podoba to nie przychodź na mecze, nie wiem jak Ty ale ja przy rejestracji byłam informowana do czego będzie służyć karta, za co płace i pytano mnie czy chce z takiej mozliwości wyrobienia karty skorzystać, jesli zostałeś poinformowany nie oskarżaj nikogo o złodziejstwo.
TEODOR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kolega zapomniał karty na którą ma nabity
> karnet . Kupił więc bilet na ten mecz i teraz
> pytanie czy da się odblokować kartę (karnet) na
> kolejny mecz czy też trzeba płacić raz jeszcze
> za karnet ? Kolo z butki stwierdził że będzie
> problem jednak nie potrafił udzielić odpowiedzi
> na pytanie jak załatwić ten problem .
Jeśli masz nabity karnet to w żadnym wypadku nie zablokują Ci karty, więc prawdopodobnie utaiłeś ten fakt, poprosiłeś o zablokowanie karty i teraz masz problem. po karnecie
jeszcze tylko kilka postów i jestem w stanie uwierzyc w teorie Pottera o najemnikach
nie chce mi sie dłużej.
sory ale jaki byłby cel utajniania tej wiadomości ? posiada człowiek karnet , zapomina karty więc właściwie kolo z budki powinien wydrukować jednorazowy bilet i powinno być po problemie ( teraz już wiem że owy bilet wydrukują pod warunkiem jego zakupu . Jaki ma sens blokowanie karty ( jeszcze na własne życzenie ) skoro zawiera ono zdjęcie i nikt poza właścicielem nie ma opcji wejścia na ową kartę ? A w ogóle to jak człowiek który zapomniał karty mógłby poprosić o zablokowanie własnej karty która czeka na niego w domu ?
Osoba pracująca w budce na wiadomość o zapomnieniu karty proponuje wycieczkę do domu bądz sprzedaż biletu jednak informując jednocześnie że stara karta/karnet będzie prawdopodobnie zablokowany na kolejny mecz .
Pytam dlatego że pada słowo prawdopodobnie więc ludzie tam pracujący albo nie zostali przeszkoleni i sami nie wiedzą bądz też system czasem blokuje a czasem nie . Być może ktoś już przerabiał podobną sytuację na własnej skórze i jest w stanie napisać jak to wygląda w praktyce .
a czyli zablokowali Ci karte bez Twojej wiedzy? bo z tego co pisze to tak wynika;/
i niby w jaki sposób Ci mają wydrukować bilet z kodem skoro masz zakupiony karnet, BILETY Z KODEM SĄ TO JEDNORAZOWE BILETY! jesli zostawiasz karte a tym samym karnet w domu, musisz wrocic do domku po nią albo wydrukować duplikat tej karty, jesli poprosiłes o jej zablokowanie to Ci zablokowali poprostu, tym samym zablokowałes karnet
sadzac po szacunku, z jakim odnosisz sie do pasiakow, pracujesz u Kuby?:)
Nikt nie prosił o żadne blokowanie karty . Pytanie brzmi czy po zakupie biletu ( pomimo faktu posiadania karnetu ) właśnie ów karnet zostanie zablokowany czy też . Oczywiście nie byłoby takiego pytanie gdyby nie pracownik klubu mówiący o takiej możliwości co tłumaczy niedoskonałością sytemu komputerowego .
Teraz rodzi się drugie pytanie dlaczego pracownik klubu zamiast zakupu biletu nie proponuje wyrobienia duplikatu karty , co po pierwsze byłoby dla klienta tańsze a zarazem blokujące możliwość zablokowania karty ?
poniedziałek, po fatalny meczu ktos odpowiedzial na oferte jakuba z gumtree : Poszukujemy osobę co najmniej na okres letni. Główne umiejętności która powinnaś posiadać to: cierpliwość, skuteczność i szybkie poruszania się w internecie, znajomość MS Office, głównie praca przy komputerze. Osoby zainteresowane prosimy zgłaszać się pod adres: mailto:ob.artykuly@gmail.com W mailu prosimy napisać kilka słów o siebie. Praca jest idealna dla młodych, bez doświadczenia (ale ambitnych) ludzi. Uwaga! Praca zdalna, ale spotkania organizacyjne będą się odbywać w Krakowie. Zapraszamy do kontaktu.
heh jestem kibicem, a na klub najeżdżają tutaj pasiacy niestety ;/ próbuje wytłumaczyć bo potem są problemy a koledze wyżej się wydaje że rozwiąze problem na forum a sam dokładanie nie wie co z jego kartą i karnetem się stało, wiec radze się udać do budek i to wyjasnic a nie krzyczeć na forum
TEODOR Napisał(a):
> Nikt nie prosił o żadne blokowanie karty .
> Pytanie brzmi czy po zakupie biletu ( pomimo faktu
> posiadania karnetu ) właśnie ów karnet zostanie
> zablokowany czy też . Oczywiście nie byłoby
> takiego pytanie gdyby nie pracownik klubu
> mówiący o takiej możliwości co tłumaczy
> niedoskonałością sytemu komputerowego .
>
> Teraz rodzi się drugie pytanie dlaczego pracownik
> klubu zamiast zakupu biletu nie proponuje
> wyrobienia duplikatu karty , co po pierwsze
> byłoby dla klienta tańsze a zarazem blokujące
> możliwość zablokowania karty ?
jesli nie prosiłes o zablokowanie karty to nie wiem w jaki sposób zablkowali ci karnet idz sobie to poprostu z nimi wyjaśni i tego dlaczego Ci nie zaproponowali duplikatu tez nie wiem, ja tam nigdy nie miałam problemu, zawsze wszystko było sprawnie.
heh jeśli ktoś tu krzyczy w tym wątku to tylko Ty .
zadałem jedynie pytanie do osób które przerabiały podobny problem w praktyce gdyż do uzyskania odpowiedzi potrzebny będzie kolejny mecz na którym karta zadziała bądz nie gdyż na pomoc osób pracujących przy dystrybucji biletów ( wredna )
Jeśli osoba z budki ( punkt informacyjny ) informuje że karta zadziała bądz też NIE ( ze wskazaniem na Nie , czyli sama nie wie ) to albo pracują tam ludzie lekko upośledzeni ( by było taniej ) albo system sprzedaży biletów wraz z bramkami biometrycznymi to totalny bubel który ktoś nam oddal za pól darmo nie biorąc za niego odpowiedzialności . . .
TEODOR Napisał(a):
> heh jeśli ktoś tu krzyczy w tym wątku to tylko
> Ty .
> zadałem jedynie pytanie do osób które
> przerabiały podobny problem w praktyce gdyż do
> uzyskania odpowiedzi potrzebny będzie kolejny
> mecz na którym karta zadziała bądz nie gdyż na
> pomoc osób pracujących przy dystrybucji biletów
> ( wredna )
> Jeśli osoba z budki ( punkt informacyjny )
> informuje że karta zadziała bądz też NIE ( ze
> wskazaniem na Nie , czyli sama nie wie ) to albo
> pracują tam ludzie lekko upośledzeni ( by było
> taniej ) albo system sprzedaży biletów wraz z
> bramkami biometrycznymi to totalny bubel który
> ktoś nam oddal za pól darmo nie biorąc za niego
> odpowiedzialności . . .
co za problem, idź do kierownika jesli masz coś do ludzi z kas a nie obrażaj na forum, może to nie oni sa uposledzeni, warto pomyslec czasami ale lepiej rozwiązywać wszystko na forum, jeden ci doradzi tak, drugi inaczej, uwazasz ze uzyskasz tutaj konkretną i prawdziwą informacje?
wredna, po tonie Twoich wypowiedzi mam dziwne wrazenie ze jestes ta pyskata blondyna z kasy, ktora wstrzymywala kolejke przed sparingiem z Ruchem, bo nie umiala nabic dwoch karnetow ('przeciez ona tam miala tylko nabijac darmowe wejsciowki'), ktora na zwrocenie uwagi zeby sie moze sprezyla zareagowala haslem ze jak chcemy mniejsze kolejki to musimy placic za sparingi, bo za darmo to trzeba stac :D swoja droga ciekawy jestem od kogo to uslyszala - od swojego kierownika czy od Dżejkoba wladcy kanczugi.
no niestety nie, więc nie wiem o kim mowisz. nara
wredna dzięki takiej postawie jak prezentujesz wielu potencjalnych oglądaczy meczów, zamiast u nas wyląduje po niewłaściwej stronie błoń
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)