Nie ma w tygodniu kolejek, wszystko załatwiane jest na bieżąco.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
kolejki sa tylko w dniu meczu gdy po trzecim piwie trzeba w koncu na te 10 minut przed meczem zrobic zdjecie, wyrobic karte kibica, kupic bilet i wejsc na stadion
Z tego co przed chwilą widziałem to jest około 10 osób przed kasą,a okienka są 2 otwarte :)
dziś o 14 około 8-10 osób pod kasami
Czy jutro jeszcze kupie bilet na B za 15 czy już 19 pln? kiedy dokładnie kończy się okres "5-3 dni przed meczem"? jest to dość niejednoznaczne, a znając MKS odpowiedź może być daleka od oczywistości ;-) proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem czy się zebrać przed zamknięciem kas, a pogoda wciąż nie sprzyja:(
do środy (dziś) są bilety w pierwszej cenie,od jutra są już droższe...
Wie ktoś ile karnetów zostało sprzedanych ?
Ok, dzięki za szybką odpowiedź, w takim razie kurtka przeciwdeszczowa i śmigam pod stadion :-)
Jeśli chcę wyrobić kartę kibica, to muszę się udać do okienka co się bilet kupuje, czy tam gdzie się robi zdjęcie biometryczne?
tam gdzie się robi zdjęcie
pytanie z gatunku nietypowych, moze ktos wie jak sie za to zabrac
dane poczatkowe i zalozenia:
mam karnet na F
osoba towarzyszaca nie ma karnetu na F, na F nie ma juz miejsc zalozmy a nawet jesli sa to na pewno nie obok mnie
pytanie:
da sie na moja karte kibica kupic DLA MNIE np drugi bilet na inny sektor tak aby z osoba towarzyszaca isc na mecz i siedziec obok siebie?
Tak, tylko musisz zapłacić normalnie za bilet na ten sektor na który chcesz iść z osobą towarzyszącą.
a jestes pewien? wydaje mi sie ze nasza karta nie jest w stanie ogarnac tego ze jest na niej karnet i bilet na drugi sektor. gdyby sie udalo załatwic do karty bilet z kodem kreskowym wtedy moglaby byc pewnosc ze karnet z karty nie zostal usuniety
Można tak zrobić. Ja mam karnet na F, a w poprzedniej rundzie chodziłem na niektóre mecze z córką na rodzinny. Przy zakupie biletu zgłaszasz, że masz karnet i gość Ci anuluje na to jedno spotkanie wejście na F i nabija na inny sektor. Trochę niepoważne jest to, że muszę drugi raz płacić za to samo (zwłaszcza jeśli idę na tańszy sektor niż ten z karnetu) ale to szczegół.
aha czyli niemozliwe jest to o co pytał hamer, czy mozna wlasnie wejsc na I a potem wrocic do siebie
`Potwierdzam slowa Alochy (mojego sąsiada z F:)), gdy wykupisz bilet na inny sektor niż masz już kupiony karnet to tylko możesz obejrzeć sobie mecz na tym sektorze na którego masz bilet. I nie ma zmiłuj się.
oki, super, dzieki!
Wyjaśnijcie mi, czemu mając kartę kibica nie mogę kupić normalnego biletu papierowego? Przecież karta to miało być ułatwienie dla kibiców, a nie element kontroli, bo od tego jest system identyfikacji kibiców? Mam remont w mieszkaniu, zdajecie sobie sprawę jaki bu.del jest przy okazji takich zabaw. Karta, razem z ważnymi dokumentami zalega gdzieś na dnie pudeł. Pojechałem na Kałuży, wyłuszczam sprawę i jedyne co usłyszałem, to że mogę sobie wyrobić duplikat. Ale ja nie chcę wyrabiać duplikatu, skoro karta jest, jedynie nie mogę z niej skorzystać tym razem. Przecież nie rzucę pracy i nie zacznę wybebeszać wszystkich pudeł. Kurde, chciałem wyskoczyć z dzieciakiem na mecz, a tak kicha. Przy okazji - serdeczne pozdrowienia dla sprzedającego bilety studenciaka, którego strasznie rozbawiło, że ktoś nie może kupić biletu.
możesz kupić. moja siostra miała taki problem. zgubiła kartę. zakodowują, że karty nie ma i wydają bilet z kodem kreskowym. trwało to z 10min ale się udało
lambadia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> możesz kupić. moja siostra miała taki problem.
> zgubiła kartę. zakodowują, że karty nie ma i
> wydają bilet z kodem kreskowym. trwało to z
> 10min ale się udało
Ale potem karta jest bezużyteczna. Trzeba wtedy wyrobić nową lub jechać na papierkowych biletach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)