podjedź i wymień te miejsca
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Panowie, jak chce wyrobić kartę kibica dwunastolatce to potrzebuje ona swój paszport czy wystarczy nr pesel?
Zależy od osoby która tam siedzi. Mój kolega mówił, że wystarczyło podać PESEL. Ja musiałem się wracać do domu po paszport...
Zakupione 3 karneciki na swoje stare miejsca!!! TYLKO PASY!!!
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> podjedź i wymień te miejsca
ni ma na co wymienic, bo sektor jest pelny, ale zgodze sie ze nie jest to wielki dramat, tylko 2 miejsca pomiedzy, da sie na meczu dogadac i przesiasc, moglo byc gorzej, np 10!
Ja tam nie widzę żadnej amatorki- a musiałem przestać pić na "urlopie" ;) żeby się dostać na forum.
Karnetów tak jak przewidywałem będzie jak nic 6 000.
Każdy normalny Pasiak kupuje karnet , bo wiadomo ,że nasza Żydowska natura :) nie znosi przepłacania i płacenia zbyt wielu szekli ;)
ps. na ŻTS "Jutrzenka" na ul. Reymonta płacą o wiele więcej szekli za zobaczenie swoich Izraelskich Davidów ;), Maorów i ich żon Sarah, i Gulda!
nie wiecie czy po meczu z koroną będzie mozliwosc kupienia jeszcze karnetu ? kupiłbym teraz ale wracam dopiero po meczu z korona..
Wydaje mi się że tak, ale niekoniecznie po obniżonej cenie. (szczerze mówiąc nie pamiętam jak było w poprzednich rundach).
W poprzedniej rundzie można było kupić i było taniej przynajmniej po kilku kolejkach.
4 dni później
2800 karnetów ! Tyle poszło ! tyle zostało zamówionych! z tych co nie przedłużyli jest ok. 900.
Pewnie zmieniają miejsca
Tak pisał 100kg 9 lipca orientujcie się ile już poszło? Myśle że koło 3500tyś karnetów.
No to skoro tak twierdzisz, to na jedno miejsce przypada 233,33 sprzedanego karnetu. Nieźle :D :D :D
poszlo okolo 1,5 k
sa caly czas darmowe wejsciowki na prezentacje,
odbierajcie juz dzis jesli jestescie w poblizu, chyba ze macie ochote stac w kolejce
w sobote
zasady są jak przy kupnie biletu? tzn nie musi być przy budce konkretna osoba?
tak
dzięki:)
Idźcie i weźcie te wejściówki jutro (na sparing i prezentację drużyny w sobotę), ja już mam. W sobotę będą kolejki.
Dzisiaj poszedłem to kobitka w POK była zdziwiona, że dziś można wejściówki odbierać i musiałem jej tłumaczyć, że na oficjalnej stronie pisało. Niestety potem ciągle pytała starszego kolegi gdzie i co ma kliknąć, przez co trwało to z 5 minut i to już nie pierwszy raz. Czy tak trudno przed zatrudnieniem kogoś w POK zrobić mu przeszkolenie?
Te wejściówki są przypisane do danej osoby czy tak jak na trening noworoczny anonimowe?
I jeszcze jedno. Wybiera się w momencie ich odbierania sektor czy są uniwersalne i każdy wchodzi gdzie chce?
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Te wejściówki są przypisane do danej osoby czy
> tak jak na trening noworoczny anonimowe?
> I jeszcze jedno. Wybiera się w momencie ich
> odbierania sektor czy są uniwersalne i każdy
> wchodzi gdzie chce?
Są imienne, miejsca numerowane.
Dzięki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)