Czy bilety dla studentów za 5 zł. sprzedają na wszystkie sektory, czy tylko na wyznaczone?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wszystkie poza VIP.
Dzięki.
Staszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gimli Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 9000 biletów; do tego trzeba doliczyć karnety
> > (ok 2000(?)) i szykuje się fajna frekwencja :)
> > Orientujecie się czy pulę dla Lecha liczą w
> > tych 9 tysiącach?;>
>
>
> 9 tysięcy razem z karnetami.
Czyli ok 2000 karnetów, 800 Lechitów i 6200 biletów? Dobrze zrozumiałem?
Czy to wazne ile ? sa jeszcze wolne bilety
Dzisiaj rano bardzo mało osób.Pewnie z upływem czasu będą się robić kolejki także śmigać szybko po bileciki:)
widze że w opisie tematu ma tu nie być żali, no ale nie widzę tematu z żalami.
otóż sobota, dzień przed meczem i przychodzę po bilet kilka minut przed 19. w budce jest chyba z 8 osób, ale pani mówi że bilety sprzedawali tylko do 18.
więc moje 2 pytania. naprawdę w przededniu meczu nie można otworzyć budki do tej 20? i dlaczego Ci wszyscy ludzie siedzą aż tam conajmniej 1h dodatkowo, skoro nie można kupić biletu?
hmmm w piątek było do 20....
Jeszcze sporo biletów. Na F się kończą dodam, ponieważ dziś kupowałem i robiłem zdjęcia ok. 12-12:30 10 minut czekania na zdjęcie i bilet. Na F1 i G2 jeśli chodzi o balkony są wolne. :)
Pozdrawiam.
Cracovia Pany!
W chwili obecnej czeka się zdecydowanie więcej niż 10 minut :D aż własnym oczom nie wierzyłem!
dlatego najlepiej kupowac bilety w tygodniu , podchodzisz budka wolna , minutke sie czeka by wklepac bilet na karte i koniec hehe. Co do dzisiejszego meczu , ogromne kolejki do zdjecia ! jeszcze chyba na zadnym meczu nie byla taka dluga
Ponad 12000 tys+ ponad 2500 = Zajebista Niedziela!!! Piłkarze na plus i Hokeisci na +++++++++
Hej Hej Cracovia!!!
Jest 4200 karnetów.
Na Koronę już należy kupować bilety.
Koroniarze dostaną 1050 biletów i je wykorzystają.
A do meczu tylko kilka dni ;) 5.
19 marca 2011 r.
musze przyznać, ze nieustająco jestem zadziwiony, ze przed kazdym meczem sa gigantyczne kolejki do zdjęcia
raz, ze ci co zrobili pol roku temu nie zapelniaja stadionu
a dwa
czemu ci "z dzisiaj" nie pstryknęli sobie fotek wczesniej
No i brawo dla klubu za decyzję o wchodzeniu bez weryfikacji zdjęć, tak powinno być zawsze, kamery non stop pracują, więc po co każdy ma po 10 sekund patrzeć się w kamerę - bardzo fajnie i sprawnie to wczoraj wychodziło, w czym również spora zasługa obsługi :)
Wpuszczali bez weryfikacji zdjęć? Byłem zdziwiony że ledwo przyłożyłem kartę to już zielone światło i bramka otwarta, choć myślałem ze to przez paten z żółtą linią przed kołowrotkami i nikt nie stał za mną więc system bez problemu działał. Co do kolejek do zdjęcia to... nie wiem co napisać. Śmiać się czy płakać, kolejka ok.16:30 przeogromna zacząłem się zastanawiać skąd tyle ludzi się wzięło skoro zdjęcia można robić od pół roku...
PS. Od kiedy bilety na mecz z Koroną będą w sprzedaży??? Na oficjalnej póki co nie ma żadnego info a mecz już w sobotę. Wie ktoś czy dziś otwierają kasy o 12?
Ja to samo zdziwienie ogromne na plus, bo przed cwks'em urwało mi czekanie na wejście ponad 10 minut meczu
juz od dzisiaj sprzedają bilety na Koronę
wpuszczali wczoraj bez zdjęć, bo nie trzeba było nawet patrzeć w kamerkę
haha a ja myślałem że to system działał ok i tak szybciutko rozpoznawał facjaty dzięki temu że nikt nie stał obok nas (żółta linia).
ale brawa dla klubu za taką decyzję. jak zobaczyłem najpierw kolejkę to myślałem że 30 min czekania, a poszło szybko w ok. 5min, super.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)