leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To czemu sobie karnetu nie kupiłeś?
Bo mi się to nie opłaca, dużo lepiej wyjdę na studenckich biletach!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Matthias89 Napisał(a):
> Nie sądzę by kłamali tylko nie wiem czy do
> końca wiedzą ile faktycznie tych karnetów
> poszło. Pamiętam jak było na jesieni gdy tu na
Ludzie sprzedający karnety-bilety, o ile mają dostęp do raportów sprzedaży, mają o niebo większą wiedzę, niż forumowicze. Oczywiście nieporozumienia mogą też wyniknąć z błędów w komunikacji. Liczba 4 tys. karnetów, w tym 1700 nowozakupionych oraz 2300 przedłużonych, jest całkiem realna. Pamiętajmy, że prawdziwa sprzedaż powinna ruszyć po Legii, bo na Legię większość z nas ma już karnety/bilety. Dlatego mały ruch nie powinien nikogo dziwić.
Panowie kupię dziś pod stadionem bilecik na hokej?
Biletów na hokej nie kupisz w kasach pod stadionem. Chyba że coś będą mieli w Red Boxie w sklepie na stadionie.
W Red Boxie na stadionie są bilety na hokej :)
Czynne od 10-18
Mógłby mi ktoś napisać czy czy na D obowiazuja miejsca przypisane na biletach czy nie?
Nie.
cześć.nie wiecie ile biletów poszło ? :)
karnetow poszlo okolo 2 kafle, czyli polowa z tego co w poprzedniej rundzie, a biletow okolo 3
Człowieku 5 tysięcy to było sprzedane już w Grudniu więc nie siej tu zamętu.
W ogóle co was obchodzi ile biletów poszło? Wy bilet macie? Reszta was nie powinna obchodzić.
Ile osób będzie tyle będzie. Na Bełchatowie było niecałe 5 tysięcy a doping był świetny.
fiore Napisał(a):
> karnetow poszlo okolo 2 kafle, czyli polowa z tego
> co w poprzedniej rundzie, a biletow okolo 3
Niedawno pisano na TP , że wejściówek z karnetami jest już 7500 sprzedanych ( tylko w poprzednim tygodniu ) więc nie wiem skąd te informacje ?
Ja bilecik nabylem dzis .. bylem przed 13 i w sumie kilka osob przede mna kupowalo, kilka szlo kupic .. ruch byl widoczny.
Mysle ze pomimo slabej pogody .. wszyscy stesknilismy sie za pilka i kiepska pogoda nikogo nie odstraszy.
Ciekawi tez "nowa" Cracovii :) Mysle ze ok. 10 tys. moze byc ... i powiedzmy sobie szczerze, ze byla by to liczba satysfakcjonujaca.
nie sieje zametu, 100% pewne
Tak? Kuzyn Ci powiedział?
fiore Napisał(a):
> nie sieje zametu, 100% pewne
To Ty nie siej zamętu. Twoje informacje są błędne i to jest PEWNE info.
ok, poddaje sie :)
fiore Napisał(a):
> nie sieje zametu, 100% pewne
Fiore, pierwszy mecz rundy i to z legią, więc ludzi będzie minimum 10 tys, skoro w zeszłym sezonie (też 1 mecz z legia na wiosnę) nawet na gumiorach była ogromna liczba jak na warunki tamtego stadionu i frekwencje na hucie w innych meczach. Do tego niektórzy wtedy nie wytrzymali, kolejek kilkugodzinnych, jak większośc pewnie dobrze pamięta...
ja się pytam czy vlepka " Kraków pierdoli nazioli" jest vlepką kibiców Cracovii ? jeśli nie to czemu takowa jest przylepiona w środku w budzie z biletami ?
Szykować kalesonki i spotykamy się na meczach najpierw HOKEJ a o 20 na KAŁUŻY!!! CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!!!
volt Napisał(a):
> ja się pytam czy vlepka " Kraków @#$%& nazioli"
> jest vlepką kibiców Cracovii ? jeśli nie to
> czemu takowa jest przylepiona w środku w budzie z
> biletami ?
zobacz kto sprzedaje bilety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
stary kibol, Goście (1)