leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To czemu sobie karnetu nie kupiłeś?
Bo mi się to nie opłaca, dużo lepiej wyjdę na studenckich biletach!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Matthias89 Napisał(a):
> Nie sądzę by kłamali tylko nie wiem czy do
> końca wiedzą ile faktycznie tych karnetów
> poszło. Pamiętam jak było na jesieni gdy tu na
Ludzie sprzedający karnety-bilety, o ile mają dostęp do raportów sprzedaży, mają o niebo większą wiedzę, niż forumowicze. Oczywiście nieporozumienia mogą też wyniknąć z błędów w komunikacji. Liczba 4 tys. karnetów, w tym 1700 nowozakupionych oraz 2300 przedłużonych, jest całkiem realna. Pamiętajmy, że prawdziwa sprzedaż powinna ruszyć po Legii, bo na Legię większość z nas ma już karnety/bilety. Dlatego mały ruch nie powinien nikogo dziwić.
Panowie kupię dziś pod stadionem bilecik na hokej?
Biletów na hokej nie kupisz w kasach pod stadionem. Chyba że coś będą mieli w Red Boxie w sklepie na stadionie.
W Red Boxie na stadionie są bilety na hokej :)
Czynne od 10-18
Mógłby mi ktoś napisać czy czy na D obowiazuja miejsca przypisane na biletach czy nie?
Nie.
cześć.nie wiecie ile biletów poszło ? :)
karnetow poszlo okolo 2 kafle, czyli polowa z tego co w poprzedniej rundzie, a biletow okolo 3
Człowieku 5 tysięcy to było sprzedane już w Grudniu więc nie siej tu zamętu.
W ogóle co was obchodzi ile biletów poszło? Wy bilet macie? Reszta was nie powinna obchodzić.
Ile osób będzie tyle będzie. Na Bełchatowie było niecałe 5 tysięcy a doping był świetny.
fiore Napisał(a):
> karnetow poszlo okolo 2 kafle, czyli polowa z tego
> co w poprzedniej rundzie, a biletow okolo 3
Niedawno pisano na TP , że wejściówek z karnetami jest już 7500 sprzedanych ( tylko w poprzednim tygodniu ) więc nie wiem skąd te informacje ?
Ja bilecik nabylem dzis .. bylem przed 13 i w sumie kilka osob przede mna kupowalo, kilka szlo kupic .. ruch byl widoczny.
Mysle ze pomimo slabej pogody .. wszyscy stesknilismy sie za pilka i kiepska pogoda nikogo nie odstraszy.
Ciekawi tez "nowa" Cracovii :) Mysle ze ok. 10 tys. moze byc ... i powiedzmy sobie szczerze, ze byla by to liczba satysfakcjonujaca.
nie sieje zametu, 100% pewne
Tak? Kuzyn Ci powiedział?
fiore Napisał(a):
> nie sieje zametu, 100% pewne
To Ty nie siej zamętu. Twoje informacje są błędne i to jest PEWNE info.
ok, poddaje sie :)
fiore Napisał(a):
> nie sieje zametu, 100% pewne
Fiore, pierwszy mecz rundy i to z legią, więc ludzi będzie minimum 10 tys, skoro w zeszłym sezonie (też 1 mecz z legia na wiosnę) nawet na gumiorach była ogromna liczba jak na warunki tamtego stadionu i frekwencje na hucie w innych meczach. Do tego niektórzy wtedy nie wytrzymali, kolejek kilkugodzinnych, jak większośc pewnie dobrze pamięta...
ja się pytam czy vlepka " Kraków pierdoli nazioli" jest vlepką kibiców Cracovii ? jeśli nie to czemu takowa jest przylepiona w środku w budzie z biletami ?
Szykować kalesonki i spotykamy się na meczach najpierw HOKEJ a o 20 na KAŁUŻY!!! CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE!!!
volt Napisał(a):
> ja się pytam czy vlepka " Kraków @#$%& nazioli"
> jest vlepką kibiców Cracovii ? jeśli nie to
> czemu takowa jest przylepiona w środku w budzie z
> biletami ?
zobacz kto sprzedaje bilety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)