[b]Dzwoniłem do klubu i powiedzieli, że są bilety STUDENCKIE można je nabyć od czwartku. Zapytałem dlaczego nie ogłoszą tego w internecie odpowiedź była, Kiedyś się pojawi taka wiadomość [/b]
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
100kg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie ma żadnej zniżki studenckiej.
Dlaczego piszesz coś, o czym nie masz pojęcia? Niektórzy mogą wziąć na serio, to co piszesz :)
A ja Vojnarze miałem taki pomysł, żeby kupić karnet na inne miejsce. W tym samym sektorze zresztą. I to już powód żeby stracić zniżkę? Mnie szczerze wali te 5% o którym piszą 10%. 4,50 to dla mnie nie jest pieniądz, ale chcę być traktowany poważnie. Gdyby karnet był po 200 zł też bym kupił, bo nie wybrałem sektora A z oszczędności tylko dlatego, że mam miejsce blisko środka boiska, na VIPach jest sztywno i jednak dla mnie zbyt drogo, a na górne sektory nad VIPami na początku sprzedaży się nie załapałem, a potem to już były miejsca tylko z boku.
Chcę tylko by klub stosował takie zniżki o jakich mówi (a nie mówi 10% a stosuje 5%) i by jasno określał od początku komu i kiedy zniżki się należą. Dystrybucją karnetów i biletów zarządza jakiś kompletny ignorant i to w dodatku mający kibiców w d..ie!
Swoją drogą taka obserwacja. Kupiłem dzisiaj karnet na wiosnę, ale nowe miejsce będę mógł zająć dopiero od drugiego meczu(sic) bo na Legię mam iść tam gdzie kupiłem bilety jesienią. Tym samym to miejsce jest zablokowane do sprzedaży karnetu komuś nowemu, bo przecież teraz karnet kupuje się na cały sezon.
a może właśnie by można było pomyśleć tak jak to mają inne kluby karnety na cały sezon, na rundę jesienną i karnety na wiosenną. 3 rodzaje.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja Vojnarze miałem taki pomysł, żeby kupić
> karnet na inne miejsce. W tym samym sektorze
> zresztą. I to już powód żeby stracić
> zniżkę?
nie jest, najwidoczniej była to pomyłka kasjera
aha poszło ponad 1500 karnetów
nie fiore, to nie pomyłka kasjera tylko systemu. Ja pomyślałem tak (na podstawie informacji na stronie): do 10.02 przedłużamy na swoje miejsca, więc ponieważ nie chciałem zachować swojego miejsca poszedłem dopiero wczoraj, a jak już piszemy od 11-02 nie ma już (z niewiadomych przyczyn) tych 5% 10-cio procentowej zniżki.
Żadna pomyłka kasjera, miałem to samo, niech sobie w dupe wsadzą to 5%, ja i tak kupię karnet, tylko szkoda że ta kasa na opravy nie idzie. Karnet jest karnet, wiadomo ułatwienie i w kolejkach stać nie trzeba, ale jak mają okłamywać ludzi, to lepiej niech nic o zniżkach nie piszą!
Jak zobaczę żę są bilety studenckie to uwierzę.
A póki ich nie zobaczę to uważam że ich nie ma :)
Jak ktoś jutro kupi niech zrobi skan paragonu i go wstawi.
Panowie mam pytanie bo się trochę zakręciłem, mamy z kolegą bilety na legię z jesieni, i teraz na tych biletach
wchodzimy normalnie na te miejsca na które je wykupiliśmy jesienią, mam nadzieję że nie trzeba nic nigdzie zgłaszać
czy coś, tylko poprostu pojawiamy się 25 lutego na stadionie i wchodzimy na te swoje miejsca tak..?
tak
Dziękuje za odpowiedź, zwięzła, choć w pełni mi wystarcza;]
Panowie my karnety mamy prawie za darmo i bilety również wy jeszcze domagacie sie jakiś zniżek . Zobaczcie jak szanują kibiców po gorszej stronie Błoń . Tam ludzie musza płacić astronomiczne sumy za karnety i bilety .
Tak Suchy03 ale wiąże się to z tym też, że oni walczą o mistrza a nie o utrzymanie. Tam się chodzi na mecze .. u nas z tym poziomem (mam nadzieję, że tylko do tej pory ) było kiepsko.
Potwierdzam,że są studenckie, wczoraj kupowałem. Pytałem ile poszło karnetów; do wczoraj 1722.
jesli 1722 to kompromitacja w 1 milinowym miescie...
Karnet obowiązuje po meczu z Legią. czyli do meczu z Legią można wchodzić jeszcze na stare karnety. Szału nie ma, ale zważywszy na naszą sytuację w tabeli to niezły wynik jak narazie.
Siema
Orientuje się ktoś co zawiera w sobie cena biletu VIPowskiego ?
I drugie pytanko ile kosztuje skybox powiedzmy dla 15 osób do wynajecia tylko w czasie meczu, i tutaj też pytanie co mieści się w tej cenie, jest jakis catering do tych biletow w obu przypadkach ?
Pelikan11 Napisał(a):
------------------------------------------------------
> Orientuje się ktoś co zawiera w sobie cena
> biletu VIPowskiego ?
Cały pakiet zawiera:
1. wejście na stadion bramką vip;
2. wejście przez hol vip;
3. wejście do lobby, lub jak kto woli foyer, vip;
4. oglądanie meczu na krzesełku vip, lub w tv w lobby vip;
5. wyjście przez lobby vip;
6. wyjście przez hol vip;
7. wyjście przez bramkę vip.
> I drugie pytanko ile kosztuje skybox powiedzmy dla
> 15 osób do wynajecia tylko w czasie meczu, i
> tutaj też pytanie co mieści się w tej cenie,
> jest jakis catering do tych biletow w obu
> przypadkach ?
Na mecz skyboxów się nie wynajmuje, wynajmuje się je na sezon. W sumie wolny jest chyba jeden, w rogu stadionu przy sektorze rodzinnym.
Napisz do klubu.
Dzięki za informacje.
To Vip-y nieźle się muszą nachodzić, aby przesiedzieć te 1,5 h ;)
Serio nie ma cateringu? To kromki i termos trza zabrać, czy po pizze dzwonić w razie potrzeby?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)