Strach się bać jak ruszy sprzedaż przez internet... Zaraz będą problemy że kasa nie wpłynęła mimo że się zapłaciło, kasa poszła a biletu ani widu ani słychu :) itd., itd. Dziś już udało się kupić bilety, tak więc do soboty :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
:) a jak system konto ogołoci ;) Pierdziele, wolę stać w kolejce i za gotówę karnet kupić ;)
sytuacja pod kasami dobra, bilety ida.
dzis dwa dodatkowe zakupione
Im szybciez wdroza sprzedaz online, tym lepiej. Czekam na to z utesknieniem.
Nie liczyłbym na to, nawet w przyszłym roku. Temat ucichł. STC miało pomagać w testach modułu sprzedaży on-line.
Mam takie pytanie, bo nie zwróciłem uwagi jak wyglądała ostatnio przed meczem kolejka do zdjęć? Bo będzie teraz na meczu kolega który nie ma jeszcze fotki i czy zdąży się zrobić jak będzie się tak około 1h przed meczem?
Spodziewając się wielkich tłumów, które chcą zobaczyć siedmiominutowego bohatera ostatniej kolejki pewnie i dnia Wam zabraknie, a tak na poważnie to dzień przed derbami stałem około 15-20 minut, więc nie powinno być problemu.
pawlus17 - będąc pod stadionem 10 minut przed początkiem meczu z Bełchatowem widziałem zaskakująco spore kolejki do zdjęć (tzn. na oko 20 osób), myślę, że jak pogoda się nieco poprawi to Legia przyciągnie trochę nowych osób. 1h przed meczem to minimum, bo kolejki po bilety też będą na pewno.
Mecz odwołany, ale w zamian w [b]NIEDZIELĘ WSZYSCY NA HOKEJ!!![/b]
Informacje dla tych, którzy kupili bilet na mecz z Legią
Ekstraklasa SA poinformowała o przełożeniu na wiosnę 16. kolejki, która miała zostać rozegrana w najbliższy weekend. Nie odbędzie się więc pojedynek Cracovii z Legią Warszawa.
Część z Was już zaopatrzyła się w bilet na ten pojedynek. Uspokajamy, że nie traci on na ważności, dlatego też możecie zachować go do wiosny i przyjść z nim na mecz z Legią (termin spotkania nie został jeszcze ustalony).
Jeżeli jednak chciałbyś odzyskać pieniądze, możesz oddać bilet. [b]Wystarczy przyjść do Punktu Obsługi Kibica z wejściówką i paragonem potwierdzającym zakup.[/b]
Punkt Obsługi Kibica przy ulicy Kałuży będzie czynny w dniach poniedziałek-środa (06-08.12) w godzinach 11:00-18:00.
W najbliższym czasie podamy informację dotyczącą karnetów na rundę wiosenną. Jednocześnie zapewniamy, że karnety z rundy jesiennej będą obowiązywały na wiosenne spotkanie z Legią Warszawa.
DG
Ciekaw jestem kto zostawia sobie paragon po zakupie biletu....
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Ciekaw jestem kto zostawia sobie paragon po
> zakupie biletu....
ech nawet w takiej prostej sprawie MKS musi się wygłupiać :(
Ech..Wam szczać kury prowadzać, a nie klubem piłkarskim zarządzać...
Paragon to rzecz ŚWIĘTA w naszym kochanym Klubie! Jeszcze o tym nie wiecie? Na nic systemy, chipy, RFIDy, kamery i inne wynalazki. Tylko paragon może cię ustrzec przed porażką w nieustannej wojnie Kibic - Klub!
Nie rozumiem o co się czepiacie.
Wszędzie jest tak, że jak chcesz coś oddać lub zareklamować, musisz pokazać dowód zakupu.
To nie wina klubu akurat, takie jest prawo.
a co wy pie&*^cie? biletów na kolei nigdy nie oddawali?
Czepiać się klub o zwrot kasy za okazaniem paragonu ? Widzę że niektórzy w krytykowaniu już mają klapki na oczach... i na oślep walą.
W ogóle po co ktoś chce oddawać bilet??
niezgadzam się.
Masz imienny bilet , system informatyczny , czytnik w kasie. Mecz odwołany.
Zrażać ludzi głupia informacją o paragonie?
No właśnie, czy w tym wypadku nie ma znaczenia, że bilet jest imienny ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)