Z tego co słyszałem system wpuszczania ma pare wad :D więc mogłoby się udać :D
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[quote=pasi-brzuch]Może ktoś się orientuje czy jakbym kupił karnet na d (ewentualnie na inny) w piątek to czy bym wszedł na stadion? Oczywiście zrobiłbym sobie te zdjęcia . Wczoraj wróciłem z zagranicy, nie jestem z KRK a w możliwość dostania "normalnego biletu" w piątek nie wierze. Zawsze to na derbach bym był a i jeszcze na Bełchatowie i Legii.
[/quote]
Jak wybierzesz się jutro rano albo przedpołudniem to karnet lub bilet kupisz. Nawet jeśli dzisiaj skończą się na D czy B, to na I na pewno będą jeszcze wolne miejsca (ten sektor ma prawie 3000 krzesełek a zapełnia się jako ostatni). Tylko jeśli chcesz jeszcze zrobić zdjęcie to trzeba być pod stadionem jak najwcześniej - kasy mają otworzyć o 9. Zamiast karnetu możesz też od razu kupić bilet na wszystkie pozostałe w tym roku mecze (nie wiem co się teraz bardziej opłaca).
pasi-brzuch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może ktoś się orientuje czy jakbym kupił
> karnet na d (ewentualnie na inny) w piątek to czy
> bym wszedł na stadion? Oczywiście zrobiłbym
> sobie te zdjęcia . Wczoraj wróciłem z
> zagranicy, nie jestem z KRK a w możliwość
> dostania "normalnego biletu" w piątek nie wierze.
> Zawsze to na derbach bym był a i jeszcze na
> Bełchatowie i Legii.
Weź nie panikuj! W piątek do południa spokojnie kupisz sobie bilet (lub karnet). Miejsca są numerowane, więc to nie ma znaczenia czy kupisz bilet czy karnet. Wygląda to tak, że jak ktoś kupił sobie bilet na określone miejsce na stadionie na mecz derbowy, to na te miejsce karnetu nie kupisz, mimo, że z Bełchatowem i Legią może być te miejsce puste. W piątek będzie jeszcze sporo biletów na najwiekszy sektor I (za bramką od strony Kraszewskiego- cena 12 zł), będą też w sprzedaży prawdopodobnie bilety na sektor gości J.
Jak dzisiaj są jakieś kolejki pod kasami ?
Tak, są. Pół godziny temu wróciłem spod stadionu z biletem. Bardzo długa kolejka do zdjęć, początkowo większa do biletów - później na odwrót i tak już zostało.
no to jest szansa na komplecik
Czekam na info BILETÓW BRAK
A sprzedaja (beda sprzedawac ) na J ??
ciekawe te kolejki do zdjec ...
@Slapi
Przecież na razie nie ma jeszcze oficjalnej decyzji o wpuszczeniu lub nie kibiców gości. Jak to się wyjaśni to mam nadzieję, że jutro na J będą sprzedawać.
Co do kolejek to ja bym się spiskowych teorii nie doszukiwał, po 1. zawsze wielu ludzi przypomina sobie o Cracovii w momencie Derbów, a po 2. to rzeczywiście będzie wydarzenie nawet dla mniej zainteresowanych piłką.
co do tych kolejek do zdjec to tez efekt biletow po 5zl dla studentow,sam stalem w takiej wczoraj ze znajomymi ktorzy jeszcze nie mieli tych zdjec i tez mnie ciekawilo co to za osoby stoja w tej kolejce wiec troche zaczalem "weszyc" i sadzac po rozmowach sa to bez watpienia kibice Pasow,tak ze spokojnie Panowie nie ma co dorabiac zbednych ideologii do tego tematu..
Wisła Kraków została ukarana zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w dwóch wyjazdowych meczach Ekstraklasy (spotkania z Cracovią oraz z Polonią Warszawa). Dodatkowo Komisja Ligi nałożyła na klub karę finansową w wysokości piętnastu tysięcy złotych.
Na kolejnym posiedzeniu Komisja Ligi zajmie się sprawą organizacji spotkania przez Lecha Poznań.
wiec juz jest oficial.
Kolejki kolejkami ... a biletow jeszcze sporo. Jak nie bedzie kompletu to bedzie wstyd... z tym ze pewno psy nam pomoga troche z frekwencja i winno byc dobrze =D
Byłem dziś pod stadionem ze znajomymi z pracy, którzy zakupili bilety
Około g.16 kolejka po bilety od ul.Kałuży na 40/ 50 osób , kolejka do zdjęcia max. 10 osób
Z tego co się dowiedziałem z wiarygodnych źródeł teraz w większości zdjęcia robią studenci/studentki spoza Krakowa oraz osoby w podeszłym wieku. Teorii spiskowej bym się nie doszukiwał aczkolwiek jak to przy okazji derbów bywa będzie zapewne trochę przypadkowych ciekawskich osób niekoniecznie nacodzien bawiących się w kibicowanie. Nowy stadion, wielkie miasto i tanie bilety przyciągają niedzielnych sympatyków piłki noznej z całego kraju. Bilety rozchodzą się raczej równomiernie na wszystkie sektory choć jak wiadomo na A, B i D pozostało ich już bardzo niewiele.
Śladowe ilości Psów incognito spodziewałbym się raczej na sektorze VIP lub w jego okolicach. Na pozostałych sektorach kumate typy od nas będą miały na oku ewentualny podejrzany element :D
[b]Radzę natomiast spóźnialskim pospieszyć się z zakupem wejściówek[/b]
Na vip mało prawdopodobne że kundle pójdą.Najbardziej prawdopodobny jest sektor I czyli rodzinny.
Ta będzie najwięcej ,,partyzantów''.Przypadkowo w komunikacji podsuchałem jak 2 kundle rozmawiały najpierw o wyjeździe do Poznania ,a potem o zakupie biletów na I .
Tam ,,kumate ''typy od nas muszą zachować najwiekszą czujność.
z tego co mi wiadomo Potter wielu chłopaków mocnych wrażeń od nas zakupilo bilety na sektory graniczące ze sektorem gości (czyli sektory "A1" i "I" jeszcze przed decyzją o niewpuszczeniu GTS-u na sektor "J"...
A ponadto jest przecież korytarz podziemny wzdłuż wszystkich trybun - jakby ktos chciał się szybko przemieścić np. z sektora B czy A na I lub J
dla chcącego nic trudnego :D
Cytat z interi:
Cracovia z Wisłą będą rywalizować o panowanie w Krakowie po raz 182. Ostatnie bilety sprzedadzą się najpewniej dzisiaj, na stadionie będzie komplet 15 tys. kibiców.
http://sport.interia.pl/raport/derby/news/komplet-na-stadionie-i-tylko-zwyciestwo,1553463
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/dodatkowe_bilety_na_jutrzejszy_mecz_3][cracovia.pl][/url]
Jutro (piątek, 05.11.2010) od godziny 09:00 rusza sprzedaż biletów na [b]sektor J[/b] (czyli sektor gości). [b]Cena: 15 zł.[/b]
Kumpel był przed chwilą i bilety na D i B się skończyły.
To ile w końcu poszło tych wejściówek? WIARYGODNIE.
Wiarygodne:
dużo, ale jeszcze są:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)