Czemu mają im zawieszać? Oficjalnie podali, że mają zakaz na derby wiec nie rozumiem o czym wy mówicie?! Sektor gości wypełnimy również swoimi kibicami:)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Dzisiaj kupowałem bilety o 15 i na sektor F już nie sprzedają bo pełny, na H są same resztki. Wygląda więc na to, że o frekwencje nie ma się co martwić :)
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czemu mają im zawieszać? Oficjalnie podali, że
> mają zakaz na derby wiec nie rozumiem o czym wy
> mówicie?! Sektor gości wypełnimy również
> swoimi kibicami:)
Oficjalnie podani, że mają zakaz wyjazdowy do czasu podjęcia decyzji przez ch...j wie przez jaki organ, który zbiera się w czwartek. Więc ten organ może
a) zebrać się i zatwierdzić zakaz ustalić długość i że od zaraz - nie wejdą
b) nie zająć się sprawą - nie wejdą
c) zebrać się i zatwierdzić zakaz ustalić długość i że obowiązuje od np. 8-11-2010 następnego meczu - wejdą
d) zerbrać się i uznać, że taki zakaz jest zbyt wysoką karą, dla takich sympatycznych misiów jak mieszkańcy azylu R22 - wejdą
tepsa Napisał(a):
> Dzisiaj kupowałem bilety o 15 i na sektor F już
> nie sprzedają bo pełny, na H są same resztki.
> Wygląda więc na to, że o frekwencje nie ma się
> co martwić :)
Szkoda, że "kibice derbowi" nie pojawiają się tak licznie na innych meczach u siebie,że już o wyjazdach nie wspomnę...
Z frekwencją na innych meczach nie jest wcale tak znowu źle, zwłaszcza biorąc pod uwagę postawę naszych grajków!
mam pytanie a propo zdjęć biometrycznych itp. czy jeżeli zmieniłem fryzurę (chodzi o zmianę diametralną np. miałem długie włosy, teraz jestem prawie łysy) muszę ponownie robić zdjęcie? czy ono czyta jedynie twarz?
a oczy i twarz zmieniles?
Po co zmieniać twarz? Wystarczy włożyć czapkę i nie czyta.
no właśnie dlatego pytam.. przez czapke nie czyta, to czy będzie czytać z inną fryzurą...
Wszyscy dobrze wiemy że ten system jest awaryjny..
czlowieku robili ci skan twarzy a nie wlosow. myslenie nie boli!!
Czapkę nosisz na twarzy? :)
na F i D nie ma biletów.
Zaraz sie skonczą na H i E.
Na innych sektorach pula biletów topnieje szybciutko w szczególności na B i G.
z tego wnioskuję, że zakup biletu w piątek do południa może graniczyć z cudem. Ciekawe czy na jutro coś zostanie?
Nie siejcie propagandy, że biletów braknie. W piątek rano bilety na 100% będą.
kolejka okolo 30 osobowa utworzyla sie juz o 12.
ludzie nie czekac !!
jesli w przerwie meczu w piatek zobacze ludzi robiacych sobie zdjecia to bedzie oznaczalo ze......................................... no.
Chwostek Napisał(a):
> Po co zmieniać twarz? Wystarczy włożyć czapkę
> i nie czyta.
Z czapką na głowie popatrzysz się w kamerę i czyta.
Tak w piątek rano będą bilety - kilka stówek.
Takie było moje doświadczenie. Nie mówię, że w każdym przypadku się tak dzieje.
na D jest jeszcze sporo biletów przed chwilą kupowałem ;)
45 minut czekania, bardzo spora kolejka - złożona z bardzo różnych ludzi. Dużo starszych osób, studentów, kilka "podejrzanych o wiślactwo" (tak na 1szy rzut oka) :P. Sporo nowych. Wielu nie wie, że trzeba mieć zdjęcie, pytają o charakterystykę sektorów, ceny biletów itp.
Wiadomo, że większość z nich to kibice derbowi i osoby zupełnie przypadkowe. Wielu nie zostanie na pewno na dłużej, ale możemy - my, stali bywalcy - coś dla nich zrobić. [b]Zróbmy takie pierd..., żeby im szczeny pospadały do ziemi i żeby na długo zapamiętali te derby.[/b] Wtedy przez wiele jeszcze lat będą wypowiadali się o Cracovii z szacunkiem. Warto.
[b]Jeśli dobrze policzyłem, będą to derby o najwyższej frekwencji od 15 lat![/b] W 1995 roku na Reymonta było 15000 ludzi. Przypominam, że padł wtedy wynik 1:0 dla Cracovii :D Dobry znak ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)