A ja wszedłem bez żadnego problemu natomiast byłem zaskoczony ''macanką'' bo miało jej nie być a wcale az 'tak przystojny '' nie jestem :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Przyznam szczerze, że nie spodziewałem się, że cała procedura mojego wejścia na stadion, tzn. przez kołowrotek zajmie 21 sekund:)
U mnie jak i 10 znajomych na szczęście bez problemów ale "macanie" też mnie zaskoczyło.
Ale nie mogło być aż tak pięknie. Mimo wszystko, rewelacja.
A ja wszedłem w kilkanaście sekund i bez macanki. Myślałem ,że będzie gorzej.
SKANDAL!
Przychodzę na mecz, na moje miejsce a tutaj już zajęte. Co się okazało? "wielBŁĄD" w systemie i miejsce sprzedane na 2 osoby! Podobno było wiele takich przypadków a nawet zdarzyło się ,że 3 osoby miały bilet na to samo miejsce! W tygodniu przejadę się do RedBoxa tak jak mi wskazano i zobaczymy co będzie dalej :/
ja wszedłem bez problemu (obszukali mi kurtkę)
Spokojne wejście.U mnie bez problemu,tyle że ''zły dotyk :)'' miał miejsce.
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja wszedłem bez problemu (obszukali mi kurtkę)
ja tak samo: obadał kurtke przyjrzal sie od stop do głow i kiwnal glowa :)
Czy już wiadomo, co z karnetami które dzisiaj okazały się "nieznanymi biletami"?
Czy była to jednorazowa sytuacja, czy musimy iść z wszystkimi kwitkami i wyrabiać nowe?
Ja miałem bilet na karcie (napis chyba bilet nieznany po przyłożeniu do czytnika) i nam powiedzieli że to coś nie tak z chipem w karcie i trzeba do punktu referencyjnego w tygodniu i wyrobić nową kartę...
W moim przypadku, wejście totalnie bez problemowe (macanie odpuścili, jedynie to do plecaka zaglądnęli) , co więcej z ciekawości obserwowałem bramki przez 10-15 minut (sektor G) i nie widziałem, żeby ktoś odbił się od kołowrotka.
Jak czytam wyżej, nie było tak różowo, jednakże mam nadzieje że kwestia do wyjaśnienia do czasu najbliższego meczu.
Ilości spirytualiów dookoła mnie, utwierdza mnie w przekonaniu że macanka to jednak nie było :)
Nie wiem jak inne sektory, ja miałem na A i były problemy co najmniej 6-8 osób się uzbierało, a nie wiem co było dalej.
Okolo południa rozmawialem z austriakiem ze Ski Data czyli dostawcy tego systemu.
System porównuje zdjecie z karty z tym które widzi kamera i jesli uzna ze ok to sam puszcza
ale jesli ma watpliwosc to przechodzi w tryb manual i ciec po drugiej stronie kolowrotka patrzy na zdjecie z karty i na goscia za bramką
po czym klika OK
Domyslam sie ze klikał zawsze stad "bezproblemowe" wchodzenie
A ja jak robiłem zdjęcie to byłem piekny:):) , ogolony, włosy spięte w kucyk.
Dzisiaj to jak lump spod sklepu, 3 tygodnie nie golony, okulary założone na nosa, włosy rozpuszczone.
Tylko czekałem na blokade bramki , a tu pyk i system powiedział dzieńdobry :):) nawet bez macanka było:):)
Mnie sie wydaje ze te aparaty zyja walsnym zyciem ;p jak im sie nie podobacie to was nie wpuszcza i tyle :D trzeba byc milym dla nich :D
Wejście ok.
Ale macanka była:(
I jak z Twoim słowem prezesie?
obok mniue też był problem ze sprzeda za karnetu na to samo miejsce ehh. wejsce bezproblemowe, ogólnie super;].
Wejście z kartą bezproblemowe, ale z macanką. A profesor zapowiadał, że tego już nie będzie.
kupilem karnet na F2 w 1 albo 2 dniu sprzedazy a tu podchodzi koles i ma bilet na to miejsce
rząd wyżej i rząd niżej ta sama sytuacja
wielki, murzyński itd...
Ciekaw jestem co zrobią z fantem że posprzedawali karnety na te same miejsca...
U mnie na B do kolegi dwóch przyszło że to samo miejsce wykupili. Niby Comarch a takie błędy systemowe.... WSTYD!
Poza tym było zajebiście :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)